Къдрокоси красавици - 6

• 54 587
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Ползвала съм този активатор на Лакме, при мен действаше много зле. Разхвърчана и неоформена коса с много фриз. Аз пък след няколко месеца пауза, сложих от крема на Балеа и косата ми е като от реклама. Не ме предава това кремче Grinning

# 646
  • В полите на Пирин планина
И аз не харесвам активатора на Лакме. Любим ми е този балсам:

http://www.zlatnaribka.com/balsam-bez-izplakvane-lakme-curl-up-300-ml

# 647
Прегоряла пластмаса звучи страхотно 🤣
Лейди, аз пък от тази серия имах шампоан и балсам и въобще не ми допадаха.
Освен да пробвам новия вариант на Балеа.
Дайте идея за нещо с лека фиксация, което не пресушава.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 15:47 от Г-жа Шантал

# 648
Дайте идея за нещо с лека фиксация, което не пресушава.
Новата серия на Керастаз,Curl Manifesto.Финишите са точно това,което ти трябва

# 649
Мерси, ще го погледна, макар че Керастаз не се вписват в бюджета ми.

# 650
Аз вчера си купих желето, много ми хареса като консистенция и усещане.
Не успях да го ползяам както исках, та резултатът не е топ, но утре ще го направя както искам и ще покажа какво се случва при мен😀

# 651
  • София
Новата серия на Керастаз,Curl Manifesto.Финишите са точно това,което ти трябва

Хидратираща или протеинова е новата серия?

# 652
За всички къдрокоски мога да препоръчам крема за къдрици на Еужен Перма.Чудесно оформя,без слепване.Получават се живи,скокливи и без фриз къдрици.Много съм доволна.Сега с чиста съвест ще изхвърля в кофата Афоджи и Маракеш/също крем/.За моята коса се оказаха тотално неподходящи.

# 653
  • В полите на Пирин планина
И аз не харесвам тези два крема...

# 654
# 655
босоногата херцогиня балансирани към хидратация

# 656
Мишчица,ето този е кремът за къдрици

# 657
Здравейте, чета ви от известно време и се опитвам да разбера къде бъркам. Имам проблем с моята уж къдрава коса, която е много странна. След  баня долният пласт е с добре оформени къдрици, на някои места чак като масури, ноо горният е супер безформен, като захарен памук стои Joy Поради тази причина ползвам преса само на горния пласт, за да не ходя като гръмнал бойлер и така още повече го изтощавам и се въртя в някакъв омагьосан кръг. Дайте съвет от какво има нужда тази коса. В момента ползвам Redken extreme шампоана, имам на Kerastase Genesis шампоан и балсам, маска  Chronologiste и на Loreal Inforcer маската. Като финиши имам на Marrakesh серума за цъфтящи краища и Nectar Termique, също и олиото на  Napura ползвам преди пресата. Качвам и снимки, за да видите какво е положението.
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoler]

# 658
Petinka може ли да дадеш една примерна рутина? Продуктите ти са голяма мешавица и не съм сигурна че ги ползваш правилно.Честно казано и хидратация не виждам,като изключим недоразумението Хронолоджист,която е балансирана,но все пак...Шампоаните за мен са прекалени,тежки са за редуване.

# 659
Редувам Redken Extreme шампоан, след него слагам или Chronologiste или на loreal маската, или ползвам Genesis шампоана с балсама.  След това винаги първо серума за връхчета и след него термото Nectar Termique. От това, което забелязвам Genesis ми се отрязава сякаш по-добре на косата, но и аз мисля, че някъде генерално бъркам. Каква серия можеш да ми препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт