🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 239
  • 980
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Аз заложих на ябълка за червейчето, може би съм познала 😃

Камъкът…. само на мен ли тази част отпред на костюма ми изглежда като … мъжки полов орган? 😳😂
Страшничък е иначе, но много зависи как ще се представи човекът, под маската, може и да ни стане симпатичен.
Скалата не ми харесва като име, твърде много ще се асоциира с Дуейн Скалата.

Неравност е в горната част на тялото. Като продължение на рамото идва. Осветявах го, за да го разгледам по-добре. Страшничък е, но костюмът е добре изработен.

# 136
Така снимката на камъка е много по-добра. Вижда се детайлно. И си прилича на истински камък

# 137
А в Инстаграм как нескопосано са я качили:
😁

# 138
Така снимката на камъка е много по-добра. Вижда се детайлно. И си прилича на истински камък

Наистина прилича, ето го и целият Камъчко, че и аз го резнах заради горната част. В началото не бях сигурна, но сега вече направо ми харесва. Simple Smile

# 139
  • В страната на мечтите.
Харесват ми двете маски досега и очаквам да видя и осталите, но все се чудя от къде дишат тези хора през тези маски? Много изморотелно и задъхващо ми изглежда само носенето на тежкия костюм, а да не говорим за това нещо на главите им.

# 140
Спряха да показват маските. 🙄 Очаквах през 40-50 минути да ги пускат.

# 141
  • В страната на мечтите.
Явно днес няма да има нови маски или ще ги пуснат всичките наведнъж след няколко часа. Чудя се Thinking

# 142
  • Wonderland
И аз си мислех, че ще пуснат всички маски днес. Confused
Може би ще ги пускат по 2 всеки ден? Rolling Eyes

Има ли вече ясна дата за начало на шоуто? Във Фейсбук срещнах коментари от фенове, че започва на 11.09, но не знам дали информацията им е достоверна.

Надявам се и този път да се забавляваме заедно! Темата през изминалите два сезона беше страхотна и компанията - също! Надявам се и сега да е така! Аз лично нямам търпение за новия сезон! Може би единственото предаване, което очаквам!

Показаните днес маски ми харесаха. Гъбелко като го видях си помислих, че може да е Галя (бивш дует "Каризма").

# 143
  • Испания
Май избързах с похвалите сутринта. Те не са си оправили страницата във ФБ. В информацията пише за втори сезон, корицата е на втори сезон. Като че ли всичко е на юруш.

На 11.09. започва.

А дали ще пускат по 2 маски на ден? Друго пишат - всички маски ще бъдат разкрити днес.

👀 Кои са другите герои, които ще се включат в трети сезон на "Маскираният певец"? Следете страниците ни през целия ден, за да разберете! 💥

# 144
Току-що по NOVA дадоха реклама на Сутрешния блок утре , че ще кажат точна дата на предаването , кои ще са водещите и кои са новите невероятни маски.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 19:41 от Станимир Иванов 641942

# 145
  • Wonderland
Сега видях реклама за "Маскираният певец" утре в сутрешния блок. Ще говорят за това, кога започва и кои ще са водещите...може би в тази връзка утре ще видим всички маски Thinking

Edit: Станимир Иванов, извинявам се! Не съм видяла Вашия коментар, когато съм писала своя 🙂

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 20:14 от Li77le Devil

# 146
  • Испания
Честита подигравка, драги зрители!

Наистина ли решихте, че най-мистериозното шоу ще ви разкрие всичко?! 😆
Играта продължава, детективите сте вие! 🧐 Да проверим дали ще хванете правилно уликите. 👀Опитайте сами да отгатнете кои са маските и може да спечелите специална награда ексклузивно за старта на сезон 3 на Маскираният певец!
💥

# 147
Тъпо.
Много сте оригинални, няма що.Hands Thumbsdown

# 148
  • В страната на мечтите.
Това в дънките е жена 100%. Тези пръсти няма как да са на мъж. Но не мога да позная дали е дънков човек или нещо друго.

# 149
Яко тъпо. 😒

Общи условия

Активация на акаунт