🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 177
  • 980
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз искам водещ да е Боби Турбото. Или поне да е в журито. Не я искам Мария, писна ми от едни и същи хора.

# 61
  • София
Мария ми е симпатична принципно, но наистина се лигави на моменти. То и другите водещи прекаляват някой път. Може би ще е добре да ги сменят, ще видим. Дано поканят и интересни хора.

# 62
  • Испания
От средата на юни до края на юли в търговски център в града, в който живея, показват за по една седмица две от испанските маски. Чух преди няколко дни по радиото и днес отидохме. Освен това от рулетка в сайта на търговския център спечелих гривничка с логото на формата, на която пише "Не ми говори". Всеки понеделник сменяли костюмите. Тези, които снимах днес, били третата двойка - каза охраната.

Скрит текст:

Скрит текст:

На екрана между двата костюма пуснаха изпълнения от формата.

Зловещо е, стоейки пред тези костюми, да си помисли човек, че участниците влизат в тях, пеят и танцуват. Ужас! Но са много хубави.

# 63
Еее, жестоко! Надявам се нашите да вземат пример и да направят нещо подобно преди следващия сезон.

# 64
  • Испания
Днес беше последният ден на костюмите. До днес спечелих три гривнички и четири калъфки за всичко /телефон и каквото друго би могло да се сложи в тях /може и очила/ пак с надпис "Не говори с мен".

Направих снимки и днес.

Скрит текст:

Много ми хареса сезонът. Имаше много интересни моменти.

- Маски-гости. Появяват се в деня на концерта, има улики, предположения от панела.

- Има виртуална маска, която не се появява по време на сезона. Съществува само в интернет, там се публикуват улики и изпълнения. Появява се на финала.

- За напускане или оставане на участниците гласуват панелът и зрителите в залата. Излъчването е на запис.

- Микрофонът на всяка маска е различен и в тон със самата маска. Ето какъв беше на банана, който завърши на второ място на финала.

- Участниците бяха много различни: първата маска, която падна, Ла Тоя Джексън. Следващата беше на една от "Спайс гърлс". Бивша кметица на Мадрид, спортисти, водещи на ТВ предавания, инфлуенсъри. Под маската на банана беше Уили Барсенас - музикант от известна група, син на бившия ковчежник на Народната партия, който в момента е в затвора. Майката на Уили - също.
Ули на финала.

Под маската на Таралежа, който спечели, беше Хоакин Кортес - международно известен танцьор на фламенко. Каза, че му забранили да танцува по време на изпълненията си, за да не се издаде.

Танцува с Мая Плисецкая на 80-годишния ѝ юбилей!!! Доста се сдържа и само леко потропва, за да изпъкне примабалерината.

- Този от панела, който е познал най-много участници, печели златен бинокъл в края на финала.

Сигурно изпускам нещо интересно, но ако се сетя по-късно, ще попълня.

П. П. Ето, започнах да се сещам.

- В началото въртяха рулетка с въпроси, свързани с уликите.
- На финала по един от панела можеше да задава въпроси.
- В едно от предаванията имаше улика с музиката, която слуша участникът.
- В друго - контакт с някой известен, който има в телефона си.

Тук не съм видяла да има "Семейни войни", но снощи имаше (Family Feud), като единият отбор се състоеше от панела на Mask Singer и водещия, другият - журито на Капките и водещия. Много забавно беше.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 17:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 65
А кога ще е новия сезон? Не гледам тв и дори да дават реклама, няма как да видя.

# 66
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Още няма реклама, но ще е септември. В интервю Кремена казва, че маските ще са 14 и вече са готови

# 67
В местна ФБ срещнах пост, че са засекли екип да заснема промо на някой от участниците.

Качвам снимките в скрит текст:
Скрит текст:
костюмът изглежда като железен човек или нещо подобно 🤔

# 68
Такива снимки са ми много интересни 😍

# 69
  • Испания
Нашите като започнат да крият, все едно крият тайната за вечния живот. Направо са смешни.

Испанците обявяват костюмите, преди да започне форматът. Това предизвиква интерес.

# 70
Дано човека вътре да не припаднал на 35 градуса в тия железа.

# 71
Дано човека вътре да не припаднал на 35 градуса в тия железа.

😂дано са го снимали много много рано сутринта 😂

# 72
Представяте ли си в трети сезон пак да поканят Къци Вапцаров да участва? Или ако има гост - маски, да е под някоя гост - маска? Мисля си, че някой от участниците, които бяха под гост - маските миналата година, сега ще е постоянен участник. Smiley

# 73
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Той в панела да не е, че няма да могат да му вземат думата. Но е ясно, че дежурния майтап ще е предположението Къци за всяка маска.

Игнатова и Геро ще са водещи, поне според информацията към момента.

# 74
  • Испания
За това се говори отдавна. Надявам се, че могат да ни спестят Геро.

Сигурно ще се справи много добре. Харесвах я като водеща с Алекс Раева.

Общи условия

Активация на акаунт