🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 191
  • 980
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Пак се уреди Марчето 🤨
Докато е край Халваджанови няма да остане безработна...

# 76
Е тя нали беше водещ на друго предаване по БТВ?

# 77
  • Sofia
На “Папараци”беше,но май няма да го подновят договора на И и А 🤔

# 78
  • Испания
Няма го другото предаване. В материала пише.

"Cлeд кaтo ocтaнa бeз рaбoтa, кoгaтo „Пaпaрaци - нoвo 20“, oкoнчaтeлнo oтпaднa oт eфирa нa бТВ, Мaги Хaлвaджиян я уcпoкoил, чe щe я върнe cрeд звeздитe, кoитo тoй пocтaвя нa eкрaн и щe ce нaмeри мяcтo зa нeя в прeдaвaниятa му."

Пуснаха промо.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 21:15 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 79
Аз пък така се надявах да ни спестят Марчето, ама греда.

# 80
Може би този сезон наистина няма да го гледам. Малко прекалено тежка ми идва тази особа. Гласът ѝ ме дразни, почти колкото и Рачков.
Геро и Зуека си бяха оптималния вариант за мен поне.

# 81
  • София
Как Марчето, ужас. Все се надявам да не е вярно.

# 82
  • София
Предаването ми е интересно, но Игнатова не мога да я изтърпя. Сигурно ще гледам с превъртане само изпълненията.

# 83
А Панела знае ли се същите ли ще са или нови?

# 84
Аз си мисля, че щом изтърпях Геро, с Мария ще ми е по-лесно! Simple Smile Някъде споменават и тандем водещи Игнатова-Угрински. Надявам се да не е журналистическа измислица, ама знам ли Маги какво мисли.

# 85
Аз Угрински го харесвам, дори мисля, че ще е по-добре да са в тандем с Мария, отколкото само тя. Твърде ми е лигава и невротична.

Но в крайна сметка, предаването ми харесва и който и да е водещ, няма да ме откаже да го гледам. Наистина по-интересно е кои ще са панелисти, предполагам ще включат нови лица.

# 86
Точно невротична беше думата, която ми обягваше за описанието ѝ.
Според мен ще запазят панелистите. Тъй като Вергов беше в капките , едва ли ще го сложат и тук, съмнително е дали ще са 3 или 4.

# 87
Точно невротична беше думата, която ми обягваше за описанието ѝ.
Според мен ще запазят панелистите. Тъй като Вергов беше в капките , едва ли ще го сложат и тук, съмнително е дали ще са 3 или 4.
Относно панелистите, надявам се тази година да са оставили Азис. Миналата година беше доста интересен и имаше много попадения относно хората под маските.

# 88
  • София
Ще ми се да не можем да ги разпознаем- това искам. 😀 ( колкото и невъзможно да звучи).
А и да няма такива изпълнения като миналата година с Боби, някой да се появи на сцената вместо него. 🤦‍♀️ За мен това беше подигравка със зрителя.

# 89
Определено беше подигравка с нас, но повечето хора не са се и замислили дори.

Общи условия

Активация на акаунт