🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 201
  • 980
  •   1
Отговори
# 90
Не съм следяла предните теми и не съм разбрала какво се е случило с Боби Турбото. Може ли някой да разкаже?

Игнатова беше много зле като водеща в Папараци. В Господарите я харесвах, но в Папараци беше много дървена и стресната. Изобщо не й отиваше тази роля. Надявам се в МП да се справи по-добре.

Бях разочарована от панелистите в първия сезон. Ники Кънчев и Гала толкова им личеше, че се правят на ударени, но пък Азис беше супер. Не ми е от любимците. В Капките беше пълен провал, но мисля, че като панелист много му ходи. Имаше добри попадения. Дано го оставят. Владо Пенев беше абсолютно не на място, но пък ми е симпатичен.

Като цяло ми харесва предаването. По-различен формат е от останалите музикални. Определено ще го гледам. Дано не сложат пак Къци под някоя маска, но ми се вижда напълно възможно. Този път трябва много добре да го замаскират.

# 91
  • София
По същото време, когато беше един от концертите- Боби имаше представление. Той успя да пристигне за изпълнението си, но преди това но сцената излезе друт човек облечен в неговия костюм.

# 92
Ясно. Реално все пак Боби е изпял своето изпълнение, но въпреки това, доста подличко.

# 93
Ако Зуека няма да е водещ, дали е възможно него да сложат под някоя маска? Laughing

# 94
  • София
Аз бих се радвала, но сякаш оставам с впечатлението, че той иска да си почине. 😀

# 95
Нали искаше да се мести да живее в Гърция Зуека, ако не се лъжа- той беше.
Дано Геро не е водещ- адски ми е противен, един такъв мучащ, сумтящ, брр.

# 96
Зуека има много характерен и разпознаваем тембър на гласа. Трудно би било да ни заблуди, ако е под някоя маска.

# 97
  • София
Зуека беше придружител на Рачков. И последния почти не му даваше думата, беше незабележим. Геро се опита да го направи равнопоставен, но много често му се налагаше да оправя гафовете му и беше въпрос на време кога ще отстранят Зуека.

# 98
  • София
Аз ще се радвам Зуека или Рачков да са поне една вечер гости в панела. Мисля, че ще е интересно.
Вергов, колкото го харесвам като актьор, толкова не мога да го понасям като жури- не е неговото.
Халваджиян много си пази хората и съм сигурна, че ако  Зуекът не е водещ, ще е само и единствено по негово желание, много се съмнявам да е отстранен.

# 99
  • София
...
Халваджиян много си пази хората и съм сигурна, че ако  Зуекът не е водещ, ще е само и единствено по негово желание, много се съмнявам да е отстранен.
Дали пък няма да цъфне в забраненото шоу на Рачков.

# 100
  • Испания

# 101
  • В страната на мечтите.
В момента по румънската телевизия върви реклама на 2 сезон на маскираният певец и както и в България ще започне през есента. Маските, които успях да видя в рекламата бяха на пчела, дюнер, робот, папагал, пингвин, бухал, лъвица и някакво лилаво чудовище.

Слагам и линк към сайта на предаването, ако на някой му е интересно да види рекламата, а ако не може да се отвори извън Румъния ще я заснема и кача, когато пак я мерна по телевизията :

https://maskedsinger.protv.ro/stiri/mai-multe-masti-spectaculoas … ia-in-curand.html

# 102
  • Испания
Отваря се. Това лилавото е като чудовищенцето (но в женски род) в испанския формат.

Гледам българския, испанския и руския формат изцяло. Виждала съм костюмите и от други държави. Преписват едни от други, та се късат.

# 103
  • В страната на мечтите.
Радвам се, че се отваря линка.

И аз забелязах, че много копират . Съвпадение или не, първият сезон в България беше спечелен от Гарвана, а в Румъния също победител беше гарвана и до последно никой не можеше да разбере кой седи под костюма и беше голяма изненада, както стана и в България.

# 104
  • София
Не мисля, че за България беше особено голяма изненада. 😀

Общи условия

Активация на акаунт