🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 726
  • 980
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И на мен ми прилича на Виктория.

# 811
Тук вече ще заложа на Крисия- Порцеланът.
Не чух подсказките.

# 812
  • София
Много ми заприлича и на мен на ДесиСлава, но едва ли пак ще влезе. Наистина може да е Вики.

# 813
  • София
И аз Виктория Георгиева - пее като себе си Simple Smile Или като Били Айлиш Simple Smile))

# 814
  • Wonderland
Стрелям на посоки тук, но първоначално ми изникна образът на Дара Екимова.

# 815
И аз съм за Виктория, но естествено всички ще се правят че не я познават.
Тези носталгични песни са неин специалитет.
И нещо в походката напомня на нея Simple Smile

Краката не са на Крисия.

# 816
Гларусът изобщо не ми хареса, никога не бих се сетила какво е, ако не беше това дето са му закачени на главата. Прилича все едно просто са залепили памук навсякъде върху човека, нищо повече. 😬 Идея си нямам кой е, но поне що-годе пее.

Маската Гъбарко засега е най-добра, много изпипан откъм детайли и изключително сладка. 😊 Малко ме издразни Марта със смеха си в този момент, твърде го преигра 😅

Самураят горе-долу става, можеха и по-добре да пресъздадат маската. Според мен си е мъж, но кой точно...

Заекът просто ужас 🤢 Никакво творческо мислене и старание, опитали са се да го дадат секси явно... Не ми звучи като Игнатова, но определено не може да пее 😂

Прилепът ми хареса, но май наистина по-добре да го бяха нарекли Лудия Шапкар 😂 Явно са се вдъхновили от филма. Аз съм за Иво Димчев, въпреки че тембъра доста наподобява и този на Миро.

Порцелана на мен лично ми хареса, доста нестандартно на фона на памуковия гларус, в добрия смисъл 😁 Някоя от младите изпълнителки като Виктория, Михаела Маринова, пък кой знае? Възможно е и Дара Екимова да е....

# 817
Гласът много прилича на ДесиСлава, но по фигурата… не е тя.
Тази Виктория нямам представа коя е, но от предишните сезони знаем, че и непознати лица участват.

# 818
И на мен ми хрумна Дара Екимова, тя е и стройна.

# 819
  • София
Куфарът май е мъж.

# 820
Видео на Вики, която изпълнява същата песен като във формата: https://www.youtube.com/watch?v=IaSMq6TIsac&ab_channel=EUROVISIONBULGARIA

# 821
Ох, този Куфар е много грозен! Клошарска работа.

# 822
Куфара си е баш стар кашон 🤣

# 823
  • София
Тази Виктория нямам представа коя е, но от предишните сезони знаем, че и непознати лица участват.
Знам я от Евровизия, иначе не я помня от кой формат беше Wink

# 824
Знам я от Евровизия, иначе не я помня от кой формат беше Wink

Участваше в Х-фактор.

Общи условия

Активация на акаунт