🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 721
  • 980
  •   1
Отговори
# 825
Гласът много прилича на ДесиСлава, но по фигурата… не е тя.
Тази Виктория нямам представа коя е, но от предишните сезони знаем, че и непознати лица участват.
Знам я от Евровизия, иначе не я помня от кой формат беше Wink

от Х фактор

# 826
  • Ланкър, планините Овнерог
За Дара съм останала с впечатление, че не пее хубаво или поне, колкото съм я чувала. Лежи си на славата от тате. Страшно антипатично момиченце. Виктория по-може да е. Тя пее така хубаво.

# 827
Ох, този Куфар е много грозен! Клошарска работа.
Направо ме заболяха очите от толкова детайли.

# 828
  • Испания
Гласът много прилича на ДесиСлава, но по фигурата… не е тя.
Тази Виктория нямам представа коя е, но от предишните сезони знаем, че и непознати лица участват.

Виктория не е непозната. Известна е от Х Фактор, а тази година ни представи на Евровизия.

# 829
Този въобще го няма с пеенето!

# 830
Тия костюми са подигравка.
Тоя сезон няма да е силен. Няма никой който да грабне и вълнува като баба Яга или поне да е с някоя интересна маска.
Не знам колко и ще гледам.

# 831
Видео на Вики, която изпълнява същата песен като във формата: https://www.youtube.com/watch?v=IaSMq6TIsac&ab_channel=EUROVISIONBULGARIA
А, супер находка!
Изобщо не ми прилича на Вики порцеланът.

# 832
  • София
Да не е Гъмов?

# 833
  • Испания
Костюмът на Куфарът ми харесва.

# 834
  • В страната на мечтите.
Тоя куфар ми звучи напълно като Рафи 😳🤔

# 835
Този ми прилича на Фицата, ама пък нали и той беше участник.

# 836
  • София
Видео на Вики, която изпълнява същата песен като във формата: https://www.youtube.com/watch?v=IaSMq6TIsac&ab_channel=EUROVISIONBULGARIA
А, супер находка!
Изобщо не ми прилича на Вики порцеланът.
На мен пък обратното - още повече се убеждавам, че тя е Порцеланът Simple Smile

# 837
И на мен не ми се нрави Дара, но е страшно амбициозно същество, няма такъв ангелски глас, но кой знае как може да се изпипа, за да е на екран. Пък й е стройна, Виктория-  не особено, макар и с такъв глас. Не знам.

# 838
За Дара съм останала с впечатление, че не пее хубаво или поне, колкото съм я чувала. Лежи си на славата от тате. Страшно антипатично момиченце. Виктория по-може да е. Тя пее така хубаво.
Дара се появи май предния сезон в един от вече “изгорялите” костюми и пя доста добре, за мое учудване.
На пък може да си е подготвила и удобна за гласа песен.

# 839
  • София
И на мен не ми се нрави Дара, но е страшно амбициозно същество, няма такъв ангелски глас, но кой знае как може да се изпипа, за да е на екран. Пък й е стройна, Виктория-  не особено, макар и с такъв глас. Не знам.
А, и Виктория много отслабна, сигурно свали 20 кила. Сега ще потърся някоя статия.

Общи условия

Активация на акаунт