🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 219
  • 980
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Ако имаш време и желание, разказвай за румънския формат. Интересно е, когато имаме поглед върху формата в различните страни. Затова и заглавието на темата е такова. Един потребител беше докладвал мои постове, когато само България присъстваше в заглавието, а аз пишех за формата и в други страни. Та сега можем да пишем не само за българския формат, дано потребителят да спи спокойно.

# 106
  • IC 1101,Abell 2029
Не следя формата,нито у нас,нито по света,но попаднах на това...

# 107
# 108
Утре сутринта ще ни представят маските 🙂

# 109
  • Испания
Увряха им главите, значи. По-добре късно, отколкото още по-късно.

# 110
Отбелязвам се и аз (записвам се с бутона “следвам”). Има няколко снимки на нови костюми. Утре официално ще бъдат представени и вече ме сърбят ръцете…. ❤

# 111
Гъбарко ❤

# 112
  • Sofia
Кога ще ги представят?
Не чух нищо по нтв 🤨

# 113
  • Испания
Писаха в ИГ, ФБ и темата. Днес ще представят всички маски.

# 114
В Инстаграм ще ги качват, не по ТВ.

Готина е Гъбката 🍄

# 115
И на мен ми харесва. От сега залагам, че под нея ще е Цецо от "Семейни войни". Не знам защо направих асоциация с него, сигурно съм далеч от истината и ще е жена. Satisfied

# 116
  • Испания
Първата маска вероятно е вдъхновена от

И на мен ми харесва. От сега залагам, че под нея ще е Цецо от "Семейни войни". Не знам защо направих асоциация с него, сигурно съм далеч от истината и ще е жена. Satisfied

Мая Бежанска

Маската предполага нисък на ръст човек.

# 117
Сигурно ще се окажеш права. Аз с това телце го направих на мъжко, но сигурно са го сложили за заблуда. Grin

# 118
Камъкът 💥

# 119
Гъбата нещо не ми хареса, в първия момент се стреснах. Съгласна съм, че май ще е жена. Камъкът ми е уау, много добър костюм, цветовете са супер направени.

Общи условия

Активация на акаунт