Тъкмо се върнахме от консултация и му биха ваксината. Имаме разрешение и за захранване вече, но мисля да минат 2 дни след ваксината и тогава да започна да му давам. Каза ми да започна с безглутенова каша следобед да му давам. Та в тая връзка да ви питам вие на коя марка от безглутеновите давахте и сте доволни, че се чудя от кои да взимам. Каза ми така да му давам 1 седмица и след това да почна с картоф- първи ден по 2-3 лъжички и така всеки следващ ден да му увеличавам докато не направим към едно цялостно ядене от 160-170гр. После да започвам и другите зеленчуци - морков, пащърнак, тиква и т.н., като да ги редивам по 2- 3 дни всяко и пак така първо с малко и до третия повечко. И ми обясни , че като вкарам няколко зеленчука да почвам да смесвам по два на едно хранене. Даде ми и няколко направления- офталмолог, ортопед и ПКК и урина, та ще видя към края на месеца да минем да ги направим. Малко с това вземане на кръв е кофти работа, ама в болницата, като бяхме се нагледах на боцкания, та сякаш претръпнах. Никола днес не разбра,че го боцкаха по крачето. Само накрая, като тръгна да изважда иглата се усети и промрънка леко. 😃
На нас спането ни се пооправи. Вече вечер прави по-големи палзи по 4-5 часа. Нощем се разреве към 3ч. и ставам да го взема от креватчето и го слагам да спи при нас и си го кърмя легнала. Та да мога да се наспивам.
Иначе венеца го сърби сърашно много. То са лиги, то е чудо по цял ден. 😃 Но пък е станал страшно забавен. Прави вече всякакви номера и щуротии. Мъча го да го науча да се обръща сам, че стига само до едната си страна. 😄 Иначе всичко гледа да лапа в устата.
Имам вече столче за захранването от Икея. Леля му го подари, но да почне да сяда стабилно и ще го слагам на него. За сега мисля, като го храня да е в шезлонга на поизправена позиция или приседнал в скута ми за по-лесно.