Отговори
# 525
За какво говорите? Нещо сме в пълно неведение. Мислех, че има отделни теми за тези сериали

# 526
Цитат на: diziler link=topic=1296546.msg42489522#msg42489522 date=16156
41718
За какво говорите? Нещо сме в пълно неведение. Мислех, че има отделни теми за тези сериали
Очевидно не си в неведение, щом отново ни пращам да пишем, където на тебе ти изнася. Как пък не можа да сханеш, че тук си имаме приказка отдавна и всеки пише за това, което го вълнува, а останалите четат каквото ги интересува, без да размахват пръст и да дават акъл кой къде да пише...

Тази Лора и на мене ми е безкрайно досадна, не знам Йоанна за какви точно трудности говори...

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:25 от Bilyana14.

# 527

Писна ми от теб.
След като прочетеш този пост, можеш спокойно да го докладваш.
Триха те, редактираха те тук модератори, ти просто не се спираш.
Не знам, кои "сте" в пълно неведение, защото тази тема съществува много преди ти да благоволиш да се появиш и да се заяждаш през пост. Няма да ти се получи, колкото и да опитваш, много съжалявам. Вече отдавна трябваше да си в пълно "ведение" за какво се пише в тази тема и ако не ти харесва, си напълно свободен да не я посещаваш.

# 528
  • Велико Търново
Ето че за пореден път показваш склонността си към обобщения. Кого имаш предвид с това "СМЕ"? Интересно ми е - не може ли просто да пишеш от твое име, кому е необходимо това множествено число?
Както е написала Bilyana14., че има такива, които само четат - аз съм от тях. Интересно ми е тук, защото гледам всичко, за което се пише. И ми беше достатъчно само да прочета заглавието на темата, за да разбера за какво иде реч.
Пък и в крайна сметка никой не те кара на сила да влизаш в темата...

С Врабец сме писали заедно.

ПП/ Извинявам се на всички "стопани", че не се стърпях, но и мен ме издразни това нахлуване в пространството ви.

# 529
ПП/ Извинявам се на всички "стопани", че не се стърпях, но и мен ме издразни това нахлуване в пространството ви.

Ти пък Grinning Пространството е за приказки, нахлувай смело.
Просто някои неща са извън пътя, както казваше баба ми...

# 530
DamaPika, няма тук "стопани", всички сме си вкъщи 😉🤗.

Ха познайте кой е това ( не ги разбирам тез неща с фотофоп и филтри и за мене беше 👀😳):

И специално за Фани (ако нещо й е криво днес), НО не само:

# 531
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че Юли се е подмладил)))

# 532
  • София
Роберта? 😀 Името да не бъркам само.

# 533
Роберта? 😀 Името да не бъркам само.
Точно тя. 😁

# 534

Или и той е пуснал филтъра на снимките Joy
Но много добре изглежда, пу-пу.
Проверих го в инстаграм - качил е от тренировките с децата. И как приятелката му чисти, хахах. Значи е добре, да не го мислим.

# 535
Той не за първи път качва клип как Лилия чисти, аз обаче чакам клипа, в който Юли тренира с плахосмукачката. 🤣

# 536
  • София
Сигурно сте разбрали, че щурото Хепи Ванче си счупи крак и отпада от ''Максимал Реванш'' през Април. Така че на нейно място е извикана Джери от сезон на Игри на волята. Така че ще имаме железен тандем от ИВ в лицето на Милен и Джералдин. Simple Smile
Бързо възстановяване на Хепи Ванче. Тя ще бъде на снимиите и ще вика за отбора на Милен и Джери, предполагам  ще я видим и във видеата, но за нейно и наше съжаление няма да участва. Но пък ми се струва, че Джери ще я замести повече от успешнбо, тя е силов състезател и като двойка с Милен трудно биха били победени. Ще видим, въпреки отпадането на Ники и Ваня, все още каста е много силен.

# 537
Оу, и Джери. Много добре! Единствено е жалко, че Юлиян не се включи.

# 538

От перчема е.

Роберта се познава отдалеч. Чудесна снимка, червилото изглежда малко софтуерно подсилено.

# 539
  • European Union
Чудя ѝ се на Джери как се навива за реалити, което ще е точно по време на завършването ѝ - матури, бал - тя оцелява по горите. Може би балът не ѝ е толкова важен (въпреки че не вярвам модел да не иска да се покаже с маркова рокличка), но поне за матурите не мисли ли.

Общи условия

Активация на акаунт