Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 188
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
Али честит рожден ден и от нас - да си жива и здрава, много усмивки, любов и семейно щастие ти пожелавам.
Ние се поизгубихме малко, но аз си признавам без бой че само чета. Не съм на кеф да пиша последните няколко дни май май. Имаме си ново зъбче - 14-тото по ред Simple Smile Запълнихме оградата отгоре Simple Smile
Nansen разгледах ви снимките с голямо удоволствие - прекрасни са.
Сладък Бонбон - прическата ти е направо бонбон-че - много хубаво сте си изкарали май май, а масата е аранжирана прекрасо с толкова много вкусотии Simple Smile
Бренин радвам се че малкия сладур е по-добре. Дай Боже на никого да не се случва подобно нещо.
Сега изчезвам че трябва да ходя на работа. За дрешките ще разказвам довечера Simple Smile  До после милички.

# 76
Теди, честито за зъбчетата, пиши де  Hug
Играе с пластмасови бутилки, дистанционни, очила, калъфки от фотоапарати, найлонови торбички, опаковки, химикалки и тем подобни щуротии.
да, същата е и моята  Wink
Иле, Зара е голяма сладурана  Heart Eyes

# 77
  • No Line On The Horizon
Али, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Бренин, радвам се, че Марти вече е по-добре. Поздрави на Фани!

Относно връхните дрешки - имам от Мия много хубав космонавт на Rucannor и яке. Аз пастели и химикали не давам, че имам ужасни спомени. Мия беше нарисувала стената и гърба на дивана.
Днес водих Флора на консултация  - 1850 и 83 см. Отложиха ни ваксината за другата седмица.

# 78
Добро Утро Кафеджиеви - хайде да ви е приятно и ароматно Приятен ден и много усмивки с малките съкровища.
Фроска колко килограма е Флора  newsm78 Thinking?
Днес водих Флора на консултация  - 1850 и 83 см. Отложиха ни ваксината за другата седмица.
Относно дрешките и ние сме за цялостно обновяване - като се започне от чорапи, потници, гащички, чоропогащници, бодита, блузки, комплекти, рокли, анцузи, яке. Имаме ботушки вече - другата седмица мисля да излезем да потърсим якенце. Купихме няколко комплекта анцузи за в къщи (по-обикновени) и един за излизане (поне още 2 искам да взема), купих джинси с жилетка и още един комплект с джинси и жилетка и боди към комплекта - ето го Иначе купих 3 комплекта които се състоят от боди със сукман и дори към единия комплект има и шапка. Много сладурски са, но успях да намерия снимка само на единия:
Харесах и маратонките (с тати сме почитатели на Адидас), между другото и аз имам същия модел маратонки : . Предполагам че в края на другата седмица ще привършим с пазаруването и ще останат дребни неща само.
Олееее  newsm78 защо като дойдем тук и ме хваща шопинг манията като че не съм пазарила никога. Може би понеже има по-голямо разнообразие тук. Сигурно ако живеехме постоянно тук, не само Марина, но и мама щеше да има дрехи които да не е обличала изобщо. Баща ми ме санкционира че прекалено много дрехи съм купувала на малката и може би нямало да ги износи, но зимата все пак по-бавно съхнат дрехите. Но не мисля да купувам излишни неща - тъй като бързо омаляват дрешките.
Уффф стига съм размишлявала  - мисля да си лягам вече. Приятен ден на всички.

# 79
Ха добро утро и от нас .Бобсънът беше  доста спокоен тая нощ,чак към 5ч. почна да ревтуни.Лошото е ,че пък се разкашля нещо  Rolling Eyes.Ние сме поприключили с покупките ,но май наистина от някои неща ще трябва по още някоя бройка,че почна трудното съхнене и вече се изнервям.А и от началото на месеца и гладя и вече  Crazy.

# 80
  • Варна
Айде добро утро, и аз съм с кафето Laughing Моята сладурана спа кажи-речи 12 часа #Crazy(ама да нес хваля...че то не се знае). Браво на зетя, все така да е  и да се подобрява!!
На мен пазаруването тепърва ми предстои, трябват ни бодита, чоропогащници, и анцусзи за вкъщи, и разни по-едбели за навън.....я кажете колко средно пари ще ми трябват (не съм ходила по бебешки магазини от началото на лятото...тогава се зарекох че спирам Embarassed и се оказа че все пак късно съм спряла ..Зара има неша които е обличала по веднъж Embarassed)
За Флора неразбрах колко е, ама Велизара според нашия кантар заедно с дрехи и обувки е около 9500кг. Другата седмица ще я водя на консултация и за Полиомиелит(незнам дали така се пише)

А къде е Петя??? newsm78

почна трудното съхнене и вече се изнервям.А и от началото на месеца и гладя и вече  Crazy.

Това и мен ме изнервя....а аз не съм спирала да гладя  Rolling Eyes Много марзя да са и смачкани дрехите....понеже ги пера на високи обороти, а и нямам хубав простор, винаги се смачкват Tired

# 81
Аз не гладя по принцип,който иска,знае къде живее ютията.Заради атопичният дерматит на Боби започнах да го гладя и мажа с Мустела.Простирам много внимателно и много рядко имам кофти намачкани дрехи.

# 82
  • някъде ... тук ...
    Добро утро Hug
    Нашия татко е в командировка и аз като никога съм във форума през почивните дни.
За пазаруването - общо взето трябват зимно яке и панталони и обувки. На Ради трябват само обувки. По-големи анцузи бях поръчала на брат ми да купи от пазара в Димитровград още юни, блузки купихме по 2 броя. Купих есенни обувки на Гого - на Капчица, Пловдив. Другия уикенд ще ходим до Шумен на пазар. Забелязала съм, че обикновено дрехите и обувките са доста по-евтини, а и да видим баба и дядо. Моят мъж реши, че от разликата в цените ще избием парите за бензин, а и ще си вземем зимнината.
    Аз мразя да гладя, простирам даже и на сушилника с щипки и пера на 40 градуса, та няма много големи поражения.
    Аз да си похваля гарджето Sunglasses Гого е научил къде е носът му, как прави кончето (трака с език) и направо ме сбърква с количеството ядене, което изяжда. Снощи към 8 е изял порция картофена яхния и после 1/3кофичка кис. мляко с бисквити. Цокна за заспиване в 9 и тази сутрин стана чак в 7.30. Изяде две филии на попара, една бисквита и после чопка от козунака докато ние закусвахме. Къде го слага не знам, но докато не му дадеш не млъква "Ам-ам-ам" и иска с ръчичка.
Стига толкова, че стана дълго Blush

# 83
Добро утро  Hug
Браво на Гого за наученото   bouquet
Аз пак с питанка се включвам-миете ли зъбките на дечицата с паста за зъби /каква?/? Аз още само с четка .

# 84
  • Варна
Онзи ден и купих паста и четка....вкъщи много ми се смяха, но както и да е, определено ме харесва пастата, виж на четката се кефи много, пастата и четката бяха в комплект на Вадемекум (даже две пасти имаме) Wink

# 85
  • No Line On The Horizon
Флора е 10.850 кг. Ей, много съм залюхана. Да не си помислихте, че е 18.500, а  Mr. Green

# 86
# 87
Привет!
Направих си кафенцее и реших малко да се вясна тук.
Днес бяхме на панаира има изложение на коли, боже какви коли само има ако знаете- извънземни, мерцедеси, BMW, ситроени,...............т.н.т.Жалко че не взех фотото ама съм една..............
Тази вечер замисляме малко да покупонясваме, Роси при баба и дядо. Утре ще се отчета как е било. Хайде сега чао и лека вечер!

# 88
Бобсъна голям сладур - пу-пу и как папа от чинията Simple Smile  Joy
Браво и на Гого за научените неща. И ние си показваме ушичките, очичките, тумбачето търка го с ръчичка когато се наядеСиска хайде весело изкарване и да споделиш как е минало после.
Ние изчезваме - ще ходим да вечеряме с майкени и баба ми - да видим дали Марина ще се представи добре в ресторанта. А повода е че на 27-ми този месец родителите ми направиха 25 години - сребърна сватба, но просто аз бях на работа вечерта и нямаше как да излезем и решихме да изчакаме уикенда. Приятна вечер на всички.

# 89
  • София
Хамелионче, честито на вашите, още поне два пъти по толкова да направят и винаги да бъдат много щастливи заедно.

Аз сколасах да се появя най-накрая. Пуснах корени на морето, после малко из Родопите, та от мин неделя сме си в къщи, т.е. в София, иначе яко по градинки, че двата месеца само навънка си казват своето. В къщи ме хваща секлета, само местя разни вещи из цялата къща, разнасям играчки, прибирам шкафове, сигурно при всички вас също е така.

Айде да вземем да се видим, а!? Докато е още хубаво времето и не са запраскали зловещи дъждове. Ако не сте почнали всички да бачкате де! Нямам много инфо, ще се опитам да наваксам, но като спи керкезела (туй е малко гларусче) обикновено друго върша.

Общи условия

Активация на акаунт