Проблеми с жена ми .

• 19 404
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
“Нищо” е една дума. 👎

# 661
  • София
Писателски прийом, с намигане.

И ний пишем, не си чудо невиждано.
Само че, има живи хора, даже и тук, които са ме чели Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:50 от Ms.Gorgeous

# 662
Викаш да хързулва апартаментите и да задоволява капризите на жена си, която пък може за 5 ст работа да не е свършила през живота си, но изискванията и за сметка на това са невероятни.

# 663
  • София
И двамата си имат вина.
Той да е мислил и с мозъка си с какъв човек се събира.Звучи невероятно меркантилна жена след раждането на детето да си свие пръстите и да поумнее финансово, докато обратният пример се среща по-често. Неслучайно казват, че парите развалят.
Да ползвам клишето, което в случая намирам за вярно:
Мъжът се жени с надеждата, че жената няма да се промени. Жената се омъжва с надеждата, че мъжът ще се промени.

# 664
защо трябва да търпим мързеливите хора и притенциите им ??

# 665
  • София
Авторът заради детето, други хора заради нещо друго.
Там, където трябва да търпиш нещо преко силите ти, нещата често не завършват добре.

# 666
  • София
Да не съм му я избрала аз? Като решат да омаят някоя лъскава девойка, дават пачките и не мислят с правилната глава, а после - олеле. А детето е силен коз, нашият съд е пристрастен.
Но е истина и това, че мъжете не искат родителските права, защото не им се бършат дупета, а после реват, че жената не го дава, когато на тях им кефне.
На 25 не всеки е скъсал пъпната връв с мама.

# 667
Ако се прочете темата отначало, ще се види, че доста от съфорумките смятат за висш и единствен акт на саможертва раждането на дете, с което една жена си осигурява всички блага, за които можеш да се сетиш - от ЧДГ, до апартаменти.

В конкретния случай обаче, се чудя как авторът да се справи със ситуацията, без да се стига до раздяла. Може би първо техните трябва да ги оставят без помощ, за  да си плащат всички разходи със заплатата на автора. Доста семейства живеят така, няма да е драма.
Най- много ме възмути, че жената е искала за ЧДГ 500 лева от заплатата на автора и 400 от майка му Flushed
Тази жена трябва бързо да осъзнае каква е реалността, за да се приземи. Иначе няма как да стане.
И друго - авторе, ами като ти каже, че иска да я откараш в Бургас, не я спирай. Кажи - Добре.
Да видим как ще реагира.
Тя очаква да и се молиш и тръшкаш заради детето. Крайно време е да осъзнае, че детето не е стока за размяна.

# 668
Да не съм му я избрала аз? Като решат да омаят някоя лъскава девойка, дават пачките и не мислят с правилната глава, а после - олеле. А детето е силен коз, нашият съд е пристрастен.
Но е истина и това, че мъжете не искат родителските права, защото не им се бършат дупета, а после реват, че жената не го дава, когато на тях им кефне.
На 25 не всеки е скъсал пъпната връв с мама.

Не знам и колко наистина реват, че не ги пускат. Това си е начин да очернят майката, като разправят, че не давала децата. Колко от тези бащи, ако им се предложи 50:50 споделено родителстване или те да отглеждат детето, ще се съгалсят. Малко са. (Това не е към автора, а наблюдение към няколко такива бащи)

# 669
дали ако я остави да си иде на Бургас, няма да и се наложи да си търси работа ? Smiley щом техните не я поглеждат сега финансово, като им тропне на вратата ще и дадат ли ? ще я приберат у тях ама няма така да я оставят да бездейства

# 670
Ksenia да не си калинапаскалева
Защото второто ми предположение е Муки и сега се колебая тук на коя да заложа 10 лева

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:52 от Анонимен

# 671
  • София
Не знам и колко наистина реват, че не ги пускат. Това си е начин да очернят майката, като разправят, че не давала децата. Колко от тези бащи, ако им се предложи 50:50 споделено родителстване или те да отглеждат детето, ще се съгалсят. Малко са. (Това не е към автора, а наблюдение към няколко такива бащи)
Затова съм написала "не го дава, когато на тях им кефне". Имам преки впечатления как се преиначават факти.
Мъжете съвсем , ама съвсем не са невинни ангелчета. И съм напълно съгласна, че ако мъжът иска - може да получи изцяло правата. В случая 50:50 не върши работа.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:19 от Cuckoo

# 672
Ksenia да не си калинапаскалева
Защото второто ми предположение е Муки и сега се колебая тук на коя да заложа 10 лева
Ахахахаха, рева!:sweat_smile:
Мукито май няма мъж.

# 673
  • София
Ксения има и разумни изказвания. Вие съвсем я взехте за мезе Simple Smile

# 674
Така лесно заменяеми ли са жените? Махни тази, не става. Давай следващата? Понеже тя ще е някоя спестовна къщовница?
Проблемът е, че ако сега авторът се е свързал с такава неадекватна жена, няма гаранция следващата каква ще е. Не че е тръгнал да я оставя тази, но мен ако пита, тя си е за оставяне. Само че тогава с детето ще възникне проблем.
С тези претенции, аз изобщо не я виждам да се справя с живота тази млада майка. Дали пък не се е заблудила, че взима син на милионери и от тук нататък ще си пали цигарата със столевки? Събуждането може да е било горчиво за нея... Та чак и ще трябва да работи, ужас!

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:08 от Uncommon

Общи условия

Активация на акаунт