Проблеми с жена ми .

• 19 406
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Така лесно заменяеми ли са жените? Махни тази, не става. Давай следващата? Понеже тя ще е някоя спестовна къщовница?

# 631
  • София
Като не става - не става. В опити да превъзпитаваш голям човек, да променяш мироглед и нагласи и хоп, животът минал.

Фундаментални разминавания.

Часове по семейно планиране в гимназиален курс, задължително.

# 632
Е, понякога е добре да ти дойде акъла навреме.

# 633
Така лесно заменяеми ли са жените? Махни тази, не става. Давай следващата? Понеже тя ще е някоя спестовна къщовница?

Аз съм за това човек да се постарае и да направи всичко възможно да преодолее трудностите. Но са нужни двама. Но в този случай няма смисъл. Жената ми звучи като да е за изхвърляне.

# 634
А на мен мъжът ми звучи така. Различни гледни точки Simple Smile

# 635
А на мен мъжът ми звучи така. Различни гледни точки Simple Smile

Звучи добре възпитан, с план в живота, уважение към родителите си и отговорен към жена си и семейството си.

# 636
  • София
Омекотяващото е, че почти всички мамини ощетяват собственото семейство в полза на майкини. Тук е обратно, той оттам влачи към своето, ама среща неблагодарност.

# 637
Той не влачи към своето, а към себе си.

# 638
Ако съм отговорен мъж, няма да градя семейство и да правя дете, след като знам, че семейният ни бюджет е скромен, имайки предвид липсата ма трудов стаж на жената.... с утехата, че мама и тати ще ни издържат.
Не си представям да отида да поискам пари от майка ми и баща ми на тази възраст. Освен назаем, ако нещо закъсам.
Понеже съм жена, получавам алергия от такива мъже. И имах бивш мамино синче... те са доживот такива.

За въпроса по-рано - не, нямам нищо руско в мен генетично. Но приятелка българка нямам. Явно нещо има... (Имам една, но живее много години в Германия).

# 639
И кво сега, като е от заможно семейство, трябва да захвърли всичко и да стартира от чистата нула, за да му ръкопляскат тези, които нямат нищо ли? Ами не става така, нужни са няколко поколения за създаването на нещо значимо като икономически и интелектуален елит, като всяко следващо поколение надгражда. Не може някой да бъде обявен за мамино синче, защото ползва и продължава това, което другите преди него се създали.
Иначе опитите да бъде създаден елит от нищото през социализма виждаме до какво водят, природно прости хора с власт и пари, резултатите са трагични. Отклонявам се от темата, но в последно време виждам агресивното налагане на тази теза, което е леко неприемливо.

# 640
И аз излизам от тази тема. Но за чао да кажа, че и заможните мъже си осигуряват семейно жилище, това сега ли го чувате? Нека е от заможен род и да има 10 апартамента, изплатени от родители, ама поне един заедно с жена си. Иначе не е семеен мъж, щом дърпа само за себе си.

# 641
Не го чуваме сега, но тъй като жените не мислят адеквтно при избора си, налага се да го правят мъжете, и не на принципа - ще и дам апартамент, поне един, защото сме семейство. Ми не, не са семейство - събрали се двама, едно дете, тя иска, той дава.

# 642
  • София
Гради се там, където и с когото може.
Момата не поддава.
Да зареже всичко и да се набълбука, че да се вкара в нечии стереотипи за семейство?
Няма нужда.

# 643
Ми тя не иска апартаменти, иска кеш да харчи за каквото и се ще. Днес е за яслата, утре за друго, след това за трето. Хайде все едно не знаем за какво става въпрос. Изнудва го по елементарен и грозен начин, за гонене си е, не за превъзпитаване, още по-малко пък за угаждане.

# 644
Той не подържа бизнес, пич! Взима от мама. На 26 години, с 8 години стаж, 4 години след висше, едно дете и жена, която е прибрал от морето (особен манталитет), знаейки, че не е работила.
1500лв. на 26 ти се виждат успех. И какво? На 40 ще са повече?
Всичките ми приятелки изкарват по толкова и повече. Жени. В ранни 20...

Общи условия

Активация на акаунт