Проблеми с жена ми .

• 19 403
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бебе на 2 не се гледа самичко, дори бира не може да сипе на тати!

# 31
  • Варна
Леко ми е трудно да съчувствам на жената в случая. Не че авторът е светец. Но за няколко години в Пловдив да не си намери един човек, с който да си каже дума, а да лафи само с мама си, звучи ми като да е доста затворена и необщителна. Не бачка, но има изисквания за скъпа градина. Отделно шантажира с детето, това е изключително долна манипулация. Да си решават въпросите помежду си като възрастни без да намесват детето.

Авторе, ти от своя страна поясни, ако може, колко често са тези излизания и защо не взимаш жена си с теб. Това, че твоите родители помагат в какво се изразява? Написал си го в едно изречение с финансовото подсигуряване, така че се подразбира, че те наливат пари към вас. Така ли е? Ако не, помощта им в какво се изразява? В гледане на дете? Не можеш ли да направиш някаква уговорка с жена си за примерно едно излизане по мъжки месечно, а в останалото време да си на линия при нея и детето? Парите не решават всичко.

# 32
  • София
То така става да тръгнеш по улиците да търсиш с някого да си говориш. Особено с бебе вкъщи. Усещането за изолация е от най-неприятните при младите майки.

# 33
То така става да тръгнеш по улиците да търсиш с някого да си говориш. Особено с бебе вкъщи. Усещането за изолация е от най-неприятните при младите майки.
Той я е закарал в Пловдив и веднага бременна, после бебе и така до днес. И очаква, че тя за отрицателно време ще създаде страшна социална среда. А и не видях да каже, че той я е запознал с жените на приятелите си, но тя просто отказва да контактува с хора. Мирише ми, че приятелите му са ергенчета, или от онзи тип мъже, които никой никога не вижда с жените им, защото само спят под един покрив.

# 34
  • Варна
Точно пък с бебе не е от най-трудните неща да завържеш познанство. Не казвам приятелство. Детето е на две години, досега само вкъщи ли го е държала?!

И на мен ми намирисва, че въпросната компания е мъжка само, но пък и жената с контра няма да оправи нещата. Сядат и говорят. Като не става - всеки по пътя си. Но с ултиматуми и заплахи няма как да сработят. И двамата не са бели и добри тук.

# 35
Колко често излизам по кръчми ? Интересно,че ме разпънатите излизал съм точно 2 пъти за 3 години на 2 рожденни дни . Не се стискам за градина,но какво да направя имам още 1 година да платя 2 апартамента(които после ТЕ сами ще изплащат образованието на детето ми ) . При всяко мое желание да излезна “ по кръчмите” се почва имам паника от това да съм сама да си оставям детето. Тръгвам си при майка ми и ме вземи след 3 дена от Бургас . А според ме частна детска градина не е най-важното нещо в живота , говорил съм,че искам да я запиша в качествено училище частно,но в момента с ковид и всичко ми е трудно само аз се мъча и получавам помощ от мойте родители като не ми върви работата .

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 09:41 от HristinaKoleva2

# 36
Авторе, не че съм Тома неверни, ама спестяваш много неща и отговаряш само където ти е удобно.

Два пъти бил излизал ама "всеки път като искам да изляза.." - не се връзва. Ако си излизал два пъти, щеше да напишеш "И двата пъти, жена ми...".

Тези апартаменти къде са, че чак ще изплащат образованието на детето ти? С ММ имаме два апартамента за пасивен доход, които не виждам как биха изплащали напълно едно образование. Образованието не е такса за училище/градина. Учебни помагала, частни уроци, школи .. смяташ ли ги?
Не отговори и в каква степен получаваш помощи от мама, за да си глава на това семейство?

Щом говорим за паника да остане сама с детето, явно има причина. Каква е? Да си призная и мен ще ме е леко шубе да остана с малко дете сама...

# 37
Не се сещам за добро частно училище в Пловдив.
Там знания не се получават. И гроздето не ми е кисело.

# 38
Добре, да приемем че е антисоциална и е като лепка ако остане сама. А защо си ходи всеки път в Бургас? Дали там няма приятелки освен майка си? Възможно ли е да не й харесва да живее в Пловдив?

# 39
Апартаментите са в Пловдив смятал съм ги 1000 лева на месец може да не е много,но би трябвало да стигат за гледане на детето в 80% от разходите . Имам и други странични пари ,които влизат и с тях се издържаме

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 09:52 от HristinaKoleva2

# 40
  • Berlin
Защо не излизате заедно?

# 41
Ако жена ти наистина е такава отврат каквато я описваш, защо си създал дете с нея?

# 42
А защо не направите някакъв компромис и не се преместите в Бургас? Удобно не отговаряш на въпроси, на които знаеш че отговорите им няма да ти харесат. Ако ти е толкова важна и я обичаш - взимате си багажа, бебето и се изнасяте в Бургас. Супер егоизъм виждам от твоя страна - значи ти да си живееш в града при родителите ти, пък нея кучета я яли, сама и без приятели и без родители. И после тя била луда... как няма да полудее две години у дома с малко дете.

# 43
  • Варна
Няма нужда да му правим разбор на разходите и не е длъжен да дава отчет тук. Явно финансово се справят. Другаде са проблемите.

Тези два пъти в крайна сметка ти излезе ли? Ако да, защо не я взе със себе си? Рожден ден предполага смесена компания, не само мъжка, щяло е да бъде глътка свеж въздух и за двама ви и да има всеки от вас с кого да каже две думи.

Не знам защо някой трябва да го е шубе да остане насаме с детето си. Не може вечно да има някой друг наоколо.

# 44
  • СИ
Пълни измислици... Съшити с бели конци...

Общи условия

Активация на акаунт