Проблеми с жена ми .

• 19 449
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
Аз лично " обожавам" жени, които само искат, но не и да работят. Със сигурност предпочитам градина за 400 и с разликата до 900 да изплащаме жилище, АКО можем да си го позволим. Но реално тя не може да си позволи нищо, защото едва ли взима кой знае какво майчинство. Малко работата е " Хем голо, хем голямо". Авторе, да не си я излъгал, че си крупен паралия?

# 91
Здравейте не съм “крупен паралия” обикновен човек съм с обикновени възможности . Това,че мога да си позволя нещо не означава , че трябва да го направя . Живея на принципа ако не мога да купя едно нещо два пъти значи не мога да си го позволя .

# 92
Не знам до колко ти е истинска историята, но мисля, че жена ти не те обича. Обсебена е от детето и нищо друго няма значение. Приятели може да си намери и време да излиза, хоби някакво, но явно тя не иска. Мисля, че трябва да потърсите специалист, защото не ми се вижда хич здравословно това поведение към детето.
За частната детска ясла/градина - не ти гарантират, че детето ти ще стане гении, но това поведение пак е продиктувано от нейните разбирания и очаквания към детето.
Права сте откакто се появи детето е обсебена на 100% . А всичко друго е на заден план
Горканчо, и ти си на заден план, ясно. Конкуренция се е появила, не може да откликва на щенията ти, когато и каквото поискаш, има да се грижи за детето ти, каква маскара.

# 93
Не знам до колко ти е истинска историята, но мисля, че жена ти не те обича. Обсебена е от детето и нищо друго няма значение. Приятели може да си намери и време да излиза, хоби някакво, но явно тя не иска. Мисля, че трябва да потърсите специалист, защото не ми се вижда хич здравословно това поведение към детето.
За частната детска ясла/градина - не ти гарантират, че детето ти ще стане гении, но това поведение пак е продиктувано от нейните разбирания и очаквания към детето.
Права сте откакто се появи детето е обсебена на 100% . А всичко друго е на заден план
Горканчо, и ти си на заден план, ясно. Конкуренция се е появила, не може да откликва на щенията ти, когато и каквото поискаш, има да се грижи за детето ти, каква маскара.
Никой не е казал това,но едно семейство не е само родител-дете връзка . Хубав ден

# 94
Никой не е казал това,но едно семейство не е само родител-дете връзка . Хубав ден
Благодаря, хубав е! Имаш дете, овладей егоизма.

# 95
  • София
Ох, знаеш ли колко жени са и майки, и бащи за децата си. Толкова е трудно да закараш колата на сервиз, че само като си го представя, се уморявам. Отива да нагледа сроящите се апартаменти и да да си даде указанията - чудо голямо. Голямо копане ще е неговото. След толко зор за насъщния напълно нормално е да иска да легне и да се наспи, а не да щъка по нощите, ама това е друга тема.
То и една манджа да сготвиш не е толкова трудно, и с едно дете не е толкова...Хората са отглеждали по няколко, докато жената си е вкъщи. Остава да уточним точно колко е "толкова".
И, от мъжа се очакват и пари, т.е. да е адекватен в работата си. Не че не може жената да бачка, а той да вземе майчинството.
Има и бащи, които са и майки, и бащи за децата си. И ако съдебната система е безпристрастна, вероятно ще стават все повече.

# 96
И как така знае, че вашите ви помагат финансово и иска детето да бъде записано в такава детска градина?

# 97
  • волно калдъръмче
Ох, знаеш ли колко жени са и майки, и бащи за децата си. Толкова е трудно да закараш колата на сервиз, че само като си го представя, се уморявам. Отива да нагледа сроящите се апартаменти и да да си даде указанията - чудо голямо. Голямо копане ще е неговото. След толко зор за насъщния напълно нормално е да иска да легне и да се наспи, а не да щъка по нощите, ама това е друга тема.
То и една манджа да сготвиш не е толкова трудно, и с едно дете не е толкова...Хората са отглеждали по няколко, докато жената си е вкъщи. Остава да уточним точно колко е "толкова".
И, от мъжа се очакват и пари, т.е. да е адекватен в работата си. Не че не може жената да бачка, а той да вземе майчинството.
Има и бащи, които са и майки, и бащи за децата си. И ако съдебната система е безпристрастна, вероятно ще стават все повече.
Мисля, че бях достатъчно ясна. Ако се е уморил толкова от борба за насъщния, да си почива вкъщи, за да е адекватен в работата си, както сама каза по-горе. Никой не е казал, че една манжда е геройство. Покрай нея и детето обаче се натрупват още задължения. Коментирали сме това безброй пъти. На всяка жена са ѝ известни до болка.

# 98
Аз лично очаквам и този онеправдан татко с женски ник да се покрие, защото не срещна достатъчно съчувствие.
Оставам с впечатление, че не са в брак, той уж изплащал два апартамента, обаче родителите му помагали, пък не зная какво, ама жената реално няма никаква собственост. Като се прибавят жалостивите му оплаквания, че след раждането на детето била 100% "обсебена" от него, а горканчо скита с приятелчетата немил и недраг... Обаче мацката има развлечения, все пак - тя не е удостоена с честта да излиза заедно с него, но...може да си говори с майка му. Чул е той, че някъде има частна детска градина е с 900 лв. такса, та реши и това да вметне, така за повече негативизъм.
Интересно би било да прочетем мнението на майката за обстановката, в която живее, но...

# 99
  • София
Има такива жени, аз имах такава приятелка.
Тотал щета е, детето вече е на 17.

# 100
Аз лично очаквам и този онеправдан татко с женски ник да се покрие, защото не срещна достатъчно съчувствие.
Оставам с впечатление, че не са в брак, той уж изплащал два апартамента, обаче родителите му помагали, пък не зная какво, ама жената реално няма никаква собственост. Като се прибавят жалостивите му оплаквания, че след раждането на детето била 100% "обсебена" от него, а горканчо скита с приятелчетата немил и недраг... Обаче мацката има развлечения, все пак - тя не е удостоена с честта да излиза заедно с него, но...може да си говори с майка му. Чул е той, че някъде има частна детска градина е с 900 лв. такса, та реши и това да вметне, така за повече негативизъм.
Интересно би било да прочетем мнението на майката за обстановката, в която живее, но...
Здравейте никъде не съм се покрил просто работя и не мога по-цял ден да следя темата. Да изплащам 2 апартамента с помощта и на родителите ми? Вие колко апартамента без креди можете да изплатите. Това са ми възможностите съчувствие не търся , а начин по който да разбера повече жена си . Злобни коментари не са ми нужни .

# 101
  • USA
От нас тук няма как да разбереш какво и е на жена ти. Питаш, разговаряш с нея, намирате решение.Кое е сложното?
Ние откъде да знаем какво е в нейната глава? /а с последния си пост това пишете....да науча повече за жена ми/.
не я познаваме, но ако дадеш 3 имена все някой може да я познава ......

# 102
  • Euskal Herria
А всъщност профилът чий е? Разбирам съфорумките, които са подозрителни - женски ник, а пише мъж.

# 103
А всъщност профилът чий е? Разбирам съфорумките, които са подозрителни - женски ник, а пише мъж.
На сестра ми е профил

# 104
Ако темата е истинска,седнете и говорете като зрели хора.Щом детето е на две години запищете го на нормална ясла,госпожата да ходи на работа.Там ще си намери занимание и нови приятелки.
Бащата да сведе излизането по кръчми до приемлим за двете страни минимум.Щом родителите му са в града да ги помоли един път в седмицата да гледат детето,а двамата млади да излизат заедно.
Така живеят 90% от хората.Ако майката държи на частната детска градина,да я плеща от заплатата си.

Общи условия

Активация на акаунт