ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • у дома...
Няма начин да сме отишли до София и да не се е прибрала с някой парцал... Никога не е излизала от нас по анцуг или по домашни дрехи. До магазина да отиде, и се преоблича. То и аз, и баща ѝ сме така.

# 331
  • Между гори и планини
И ние не излизаме с домашни дрехи. Моя у дома се търкаля по анцуг, на вън абсолютно забранено е да се появи така. И ние ще ходим за панталони, той е с фигура на спагета, рядко някой панталон не му виси. За това само с проба. И зимни обувки няма, само кожени маратонки. Обаче ще взема само 2 панталона, да не окъсеят като предходните неносени.

# 332
  • София
Обикновено Стаматов като шерне нещо такова и няколко дни по-късно става факт, облечено в заповед. Та дано и сега е така.

# 333
Aз само не разбрах - нашите учат 2 седмици, после 4-ри на ДО ли?

# 334
  • София
И аз така го сметнах.

# 335
  • София
Момичета,младежът има едно нещо на челото, което се образува от кръвоносен съд и трябва да се махне с електрокоагулация. Имате ли опит с такава процедура? Чудя се къде да го водя, за да го направят възможно най-качествено и да не остават белези.

# 336
  • София
Zazu, преди 100 години си правих такава процедура. Помня че беше сравнително болезнена и  не трябваше да се мокри две седмици после лицето. Иначе съвсем успешна. Сега уредите сигурно са на светлинни години напред, не се притеснявай.

# 337
  • Някъде в Европа...
Aз само не разбрах - нашите учат 2 седмици, после 4-ри на ДО ли?

Както казах преди време, при този вариант ПО става вече "мазало"..Кога ще ходят, кога няма да ходят; ДО ще си го възприемат като ваканция, още повече че и времето ще се стопля..Кашата предстой...
Моят набор днес хич не беше на училищна вълна. Доставиха  му едни сникърси на Vans, които си поръча сам от 50 проц. намаление на About you, дори не ги бях видяла, звънна да ми каже, че дава моето име за доставка..Харесаха ми - жълто, розово и малко черно, с висока бяла подметка и различни връзки. Както той се изрази - "много тарикатски". Една идейка са му големи, но няма да ги връщаме, щял да ги носи. Дрехи и други обувки не смятам да купувам - дрехи има много; обувки - зимни боти, 2 чифта маратонки, кецове и новите. Училището му е на 5 мин от вкъщи
Просто майка, браво на момичето! У нас, както при Грийн, рошавостта е на мода, и закуската в час 😁.
Иначе като тръгне да излиза следобед, нищо, че отива да кара колело, се облича и си прави прическа. Последните три вечери ми се връща сплетен на плитка отгоре, по различен начин. Ясна е намесата на момичетата 😁

П. С. Сега смятам, че ако първите 2 седм са на училище и после 4 вкъщи, им се получава седмиците точно преди пролетната да са ПО...Така ще си откарат 5 седмици вкъщи 😁...ако продължи това положение, де...

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 18:35 от AIR

# 338
В седмокласната поща има сканиран сборник на Веди, тази година с малкия използваме от там някой теми, но се оказа, че геометрията я няма ( след 115стр.) а точно тя ни трябва сега.
Имам спомен, че сте споменавали за някакъв проблем с изтрити материали...и въпросът ми е: Някой случайно да ги има свалени (стр.115 до 222)

# 339
Т въпреки това ми е странно, как един съученик на моя, с 2!!!!! На НВО по математика и едвам минал 7кл е в тяхната паралелка.
Лесно. В паралелката е имало свободно място след трети етап на класиране.

# 340
Пускат всичко! Картотекирането никога не е спирало, ако искате да спортува го картотекирате.

Не знам как е при другите спортове, но при спортната гимнастика картотекиране е възможно само веднъж годишно в началото на календарната година - края на януари, напалото на февруари. Изпусне ли някой този срок, т.е. ако се колебае да се състезава или не, гори и чака следващата календарна година. Имаме в момента деца от подготвителната група, които не тренират и чакат да дойде датата за картотекиране.

# 341
И при нашите на волейбола, картотекирането е веднъж годишно. Точно миналата седмица малкия ми донесе декларацията. А на футбола е септември някъде, като там спортен диспансер се минава вече 2 пъти годишно. Във времена без пандемия, който е решил да тренира, си ходи на тренировки, но не участва в състезанията, докато не натрупа опит и не го картотекират.

# 342
  • у дома...
Шестици за срока при двете учителки по испански, 6 по ИИ и ИТ, 5 по физическо. Остава да видим БЕЛ, математика и философия. Каквото и да е, аз съм доволна от детето. Оценките сама си е изкарала, а и си научи урока, че трябва повече труд и постоянство.

# 343
  • Пловдив
Момичета, а кога започва 2 срок? Защото на децата 1-4 клас са ни писали, че междусрочната ваканция ще е на 17.02? Сройа започва на 18.02.Тогава какво се случва на 04.02?
Нищо не разбирам вече.
Не искам да коментирам 2 седмици  присъствено и 4 ДО, защото от няколко дни ми иде да се хвърля от някъде с тези измислени излишни мъки.
Моловете уж обещаха да отворят, ама за какво да пазарим, за 2 седмици,ще си изкара и с двете дрехи.

# 344
  • Стара Загора
От преди сто години не съм писала, опитах се да ви изчета, но закачих последните страници само на тази тема.
Първият срок свърши....у нас още се спи. Не знам кога ще се събужда. По БЕЛ и Мат са срока са 6-ци....ама по другото....мътна и кървава:))))

Общи условия

Активация на акаунт