ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 121
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Inna_78, в блока ни има школа - не е затваряла. Работи с деца 1-4 клас, после влизат 7 клас на уроци по 3-ма, ама всеки ден са различни деца, и вечер езиков курс за възрастни Simple Smile
Явно си намират начин, а мястото не е затънтено! До три училища, ДГ и ДЯ Simple Smile
На съседна улица има още две школи - за математика и за език. Математическата също не е затваряла, а тази по език е залепила съобщение от 8.2 - присъствено!
Сугестопедична школа пък бяха завъртяли реклама, че предоставят помощ за ДО 5 и 6 клас. Пращаш детето и там му осигуряват компютър и те му помагат да се връзва, да работи и да си напише домашното Simple Smile
Имаме приятели с деца 7 клас, тази година част от школите изобщо не са минавали дистанционно.
Ами това е меко казано извън закона. Асоциацията на езиковите школи след хиляди срещи и молби успя да издейства пускане от януари на 1-4кл. За останалите ученици, както и за възрастните курсисти не е разрешено ПО. Но очевидно някои решават да бъдат над закона. Не съм изненадана.

# 496
Inna_78, казвам какво виждам.. Дали е законно или не ... как да знам!
Ако глобата е 1000 лв пък що да не рискуват Simple Smile
2000 лв била глобата на тези със 120 гости в Медово!

# 497
Нашата школа е онлайн( за 1-4 кл. Не съм се интиресувала дали са присъствено ).
Засега продължава по същия начин.

Взе да ми писва жестоко от липсата на логична мисъл в издаващите заповеди!
Планирам да насъскам Баба Яга( е, тя се получи млада версия) да им издърпа ущите, белкем се вразумят.

# 498
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам малко да разведря темата и пускам един линк, дано ви се отвори:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2820246208217192& … =1713441588897665

# 499
  • София
Бисе, дай да видим младата Яга Simple Smile
Моят започна от скоро пак на ходи присъствено на мат, преди това беше онлайн. Той е сам с учителя. Същото е и по английския, там ходят двамата заедно, с една учителка. Тренировките им ги възобновиха от скоро. Не са и спрели да излизат. В цялата схема липсва само училището. Те го изкараха покрай мен и не виждам причина да ги ограничавам. Мисля си няма ли да е добре да се направи по-масово изследване за наличие на антитела и при позитивен резултат да може да се ходи присъствено. Това е безопасен вариант, според мен. Трябва някаква мисъл да протича и да има действие. И нищожен да е имунитетът, пак има смисъл. Изкаралите го, няма да са опасни за тези, които не са боледували и обратното.

# 500
  • о`майна лунна нощ е
Да, чудесно би било да направят масово тестване на антитела, но е твърде смело да вярваме, че биха се ангажирали и най-вече - адекватно и бързо да проведат такова.
Други приотитети имат сега. Движим се със скоростта на охлюв по отношение на ваксините. Бавят безобразно много парите на затворените бизнеси. Предстоят избори. Нямат капацитета да проведат ефективно и бързо тестване. Вече не говоря за желание - а за тотална липса на организация, кадрова и техническа обезпеченост да го направят. На светлинни години сме от всякакви добри практики и тъй като така им/ни е удобно, няма да се положат усилия за подобряване на каквото и да било.

# 501
Elwing, г-жа Яги:

Скрит текст:

# 502
  • у дома...
ТуиГ, не виждам логика да бавиш умишлено пари, при положение, че си след два месеца на избори. Това те обрича предварително на загуба. По-скоро има нещо друго. От нашата община по мерките 60/40 или там както са последно и двата пъти кандидатстваха едни и същи фирми. ДСП ги обработи за една седмица и хората си взеха парите. Тези, които чакат от НАП на база доходи от миналата година може би имат забава.

# 503
  • о`майна лунна нощ е
Твърде мило гледа госпожа Яги.

Просто_майка, да тези пари имам предвид.

# 504

Това е за заблуда на врага.

# 505
  • София
Аууу, каква страхотна госпожа Яги!
Допускам, че всички ще открием прилики със себе си. Grinning
При мене отговаря цветът на косата, на сини очи много не го докарвам обаче.

# 506
  • у дома...
Просто_майка, да тези пари имам предвид.
Ааа, НАП са ми любимци - за тях или добро, или нищо. Аз ще си замълча!

Бисе, Баба Яга е хубавелка!

# 507
  • София
Искам малко да разведря темата и пускам един линк, дано ви се отвори:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2820246208217192& … =1713441588897665
Благодаря,  смях се с глас! Аз не съм си причинявала подобни емоции, но и ММ не е по тази част, съответно и децата не сме качвали.
Браво на момата, чак и сложна закуска си е спретнала. Моят напъхва някаква филия в устата и то не винаги, защото понякога го мързи и това да направи.
На НОМ има 8 точки, а в неделя е на немски. Брат му, като си беше тук, го похвали, че пишел по-добре на немски от десетокласник в ДСД  паралелка. А дано е така, че толкоз учене до нощите поне да е имало смисъл. Ще видим на олимпиадата какво ще спретне.

# 508
  • Sofia
Бисе, чудесна е и г-жа Яги!
Вълшебни ръце имате!

Преди време моето момче се беше запалил по вещици (той от малък има бъг в системата, нали и мен ме взе), та в апартамента беше и все още е пълно с всякакви грозотии, но тази е прекрасна!
Аз пък си падам по джуджета...  напипахте ни слабите места Simple Smile.

На първи ред съм във фен групата - само не разбирам защо сама не ги качваш и представяш, а все трябва да те ухажваме...

# 509
  • София
Gadamer,ако все още не сте намерили къде да дарите коса,мога да ти пиша на лично съобщение. Моите племенници,които учат в училището на дъщеря ти,дариха преди 1-2 години.

Общи условия

Активация на акаунт