ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее!

• 28 126
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Въпросителна:-),

Скрит текст:
Благодаря за комплиментите! И аз си падам по всякакви чудесии , то си ми личи, де:-)
Е, какво да ви занимавам с моите хобита, а и смятам, че не са на ниво за показване пред публика. Аматьорски изпълнения могат да се видят навсякъде. Дори ми става неудобно, че по такъв начин обсебвам темата, но пък ей така, з а разведряване, качвам Кукувците си:-(

# 511
  • о`майна лунна нощ е
За мен това разведряване е истински наложително, за това - не спирай!
Винаги съм ценяла и харесвала аматьорското творчество. Съвършенството ме плаши.

# 512
  • София
Gadamer,ако все още не сте намерили къде да дарите коса,мога да ти пиша на лично съобщение. Моите племенници,които учат в училището на дъщеря ти,дариха преди 1-2 години.
Може ли и на мен информация?

# 513
Бисе, качвай творенията тук. Ние ще им се радваме, ако и да са аматьорски. Ако някой ден си завърша платнохода и аз ще го покажа. От две години стои в stand by режим с наполовина готова обшивка на корпуса, а уж и платна ще трябва да опъвам после.

# 514
  • Sofia
ами... писали са ти достатъчно хора вече, но пак аз: само за ковид и неуредици ли да се пише?!? то малко останаха хубавинките!

# 515
  • София
Бисе, много е хубава Баба Яги! Качвай творенията си за разведряване!

# 516
  • София
Gadamer,ако все още не сте намерили къде да дарите коса,мога да ти пиша на лично съобщение. Моите племенници,които учат в училището на дъщеря ти,дариха преди 1-2 години.
Може ли и на мен информация?

Perunika77, и аз бих искала информация, моля Simple Smile

# 517
  • София
Слагам тук препоръка и от мен - перукерско ателие Крез - Варна.

# 518
  • София
Слагам тук препоръка и от мен - перукерско ателие Крез - Варна.
Миналата година май имаше нещо, че вече не приямат. Рових доста тогава, но навсякъде се бяха заринали и не можеше. Ще проверя дали сега има промяна. Мерси

# 519
  • Между гори и планини
Едно време когато имах коса до под задника и я продадох на една фолк певица (тогава не се даряваше), беше задължително да не е боядисвана, въобще третирана - къдрена или изправяна за дълго.

# 520
  • София
Едно време когато имах коса до под задника и я продадох на една фолк певица (тогава не се даряваше), беше задължително да не е боядисвана, въобще третирана - къдрена или изправяна за дълго.
Рядко на децата е третирана по този начин. Поне при моите не е. Малката иска да я дарява, нейната е права, много гъста и дълга. Ще видя 30 см ли искаха последно. Ваня също иска да се подстригва късо, но нейната хем не е толкова дълга, хем част е обръсната Simple Smile Миналата година Николета искаше да дарява, но междувременно я скъсява, тъй като не намерих и наскоро не е повдигала въпроса.

# 521
  • София
Графикът за тръгване на училище е смехотворен още повече, че никой не казва, какво се случва след това.
В големите училища наистина има много въпросителни. Аз си мисля, че в името на доброто на всички деца е редно, малките да са на половин ден. Знам, че е трудно за родителите да ги гледат, но пък в момента на никого не му е лесно.
Ягата е страхотна.

# 522
Helene S, не бих препоръчала точно това ателие, в никакъв случай!

# 523
  • София
Току що научих за познат, отявлен хипохондрик, вярващ в какви ли не конспирации, че се е ваксинирал... Значи други доказателва вече не ми трябват:) само да дойде 2040 Simple Smile

# 524
  • София
Моли, защо? Каква е причината?

Общи условия

Активация на акаунт