Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 120

Винаги е много трогателно, когато феновете правят нещо за любимия си актьор. Дали ще се включат в някаква благотворителност или както в случая ще му подарят картина /надявам се преработената да е още по-хубава/, всичко което се прави и се засвидетелства уважение, любов и възхита за мен е добро дело. А хората трябва да правим добри дела за да доставяме радост на другите и удовлетворение на себе си.

По това как реагират хората на дадено събитие, ситуация  или  личности може да се прецени що за човек имаш насреща си. Както в реала, така и във виртуала. 
Радвам се, че Енгин като творец и човек успява да провокира добрина в хората. И се радвам също, че съм  фен точно на него.

# 121

"Да загубиш посоката е част от намирането на пътя, който ти е предопределено да следваш. Понякога трябва да се отклоним от пътя, за да разберем, че трябва да вървим по него!"
Робин Шарма, канадски писател

Надявам се, да няма вече отклонение от пътя.Hug

# 122
  • Пловдив

Все още - трейлър йок.

# 123

Трейлър-мрейлър  йок.

А "Maraşlı" атакуват с трети фрагман.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 20:55 от Марта_49

# 124
Здравейте, момичета!
Вижте тази снимка!
Вероятно така ще изглежта Гюнеш!?!

# 125
Привет dunelia  Two Hearts
Фенско творение - снимка на Туба от нейн доста стар сериал.
Сега е с много по-къса коса.

# 126

Този колаж ми харесва! Ще трябва да свикнем без Наре. Приехме с радост Туба, но раздялата с Наре е по-трудна.
Неслихан е качила в стори в инстаграма изявление за състоянието си. Успокоява и благодари на феновете си, казва че е добре. Но не разбрах много.
Това, че няма трейлър е притеснително. Значи,че не могат да се справят. Кой знае и как ги притискат продуцентите. Наистина да бяха отложили серията с една седмица. Изобщо имало ли е и друг случай да няма трейлър за епизод🤔
А тази стара снимка на Туба я разпространиха като новата героиня и тези, които не са запознати със сериалите й, повярваха. Това е героинята й Хасрет, а не Гюнеш, ако наистина ще се казва така😊

# 127
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_878001

Ето какво казва Неслихан в изявление към феновете си:

Здравейте всички. Благодаря ви за всички топли думи, за вашата подкрепа, за добрите намерения, за подаръци, за посещения, за молитви. Благодаря ви хиляда пъти. Много сте грижовни, не ме оставихте сама. Благодаря ви много! Както виждате, аз се чувствам по-добре. Добре съм. И се опитвам да бъда добре. Имах нужда от почивка. Все още имам нужда. Ще си почина още малко. Но аз съм добре. 

# 128
Нека е добре Неслихан, да се възстановява.

# 129

Здравейте всички. Благодаря ви за всички топли думи, за вашата подкрепа, за добрите намерения, за подаръци, за посещения, за молитви. Благодаря ви хиляда пъти. Много сте грижовни, не ме оставихте сама. Благодаря ви много! Както виждате, аз се чувствам по-добре. Добре съм. И се опитвам да бъда добре. Имах нужда от почивка. Все още имам нужда. Ще си почина още малко. Но аз съм добре.

Прекрасна Неслихан! 😍 Изглежда наистина добре, за което много се радвам. Дай Боже по-бързо да се възстанови! Hands Pray

Едит:

Туба и тя ни зарадва със стори. Поне тя подгрява за утре. Grinning

https://instagram.com/stories/tubabustun.official/24939383968019 … hid=1ltvby75agidd

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 22:44 от Priya

# 130
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1353442581682810881

Туба: "Дъщерята на посланика" - Първи ден.
До 23 ч. турско време са снимали - феновете пишат.

# 131

Хубаво, радвам се за нея. Значи всичко е наред 💜

Нежна Туба 😍

Спокойна нощ!

# 132
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Гледам,още не са се успокоили духовете,даже напротив.Да ви кажа какво направих аз,заради душевното си спокойствие и удоволствието да гледам Енгин на екран......спрях да посещавам чужди "къщи" и да чета токсични,злонамерени,жлъчни постове.Гледам си сериала,наслеждавам се на Енгин и не очаквам сценарий като от класическите произведения. Знаем как се пишат сценариите,още повече в момента,с последните промени,знаем,че вдъхновението,музата,не са постоянно закачени на ухото на никого.Смятам,че негативизма и омразата блокираха допълнително ортилерките  и смятам,че имаха право да разкажат историята така,както я виждаха.Феновете сме милиони,не може да угодят на всеки....Сега имаме нови сценаристи и много се надявам да не променят есенцията на историята и да преплетат успешно минало и бъдеще в нея.
Не се ядосвайте на хорските приказки.От самото начало Енгин беше отречен като неподходящ,според някои и дори стигнаха до там,че да не подкрепят любимката си,нито нейната героиня,нито сериала....Важното беше да има критика и недоволство.Останаха незабелязани прекрасните изпълнения на Енгин и Неслихан,криворазбрани бяхме ние, Енгиновите фенове и неподминати всички,търсещи удоволствие в изпълнението на акт1орите и смисъл в идеята за прошка и любов.Живи и здрави да са,все така позитивно и едностранно да гледат на всичко в живота,на бъдещите проекти на любимката си.Не е имало друга партн1орка на Енгин,с чиито фенове да е имало такава масивна война и непрекъснати спорове.Въпреки това обаче,аз отново бих гледала двойка Енгин/Неслихан.Велики бяха във всяка обща сцена.Нека бързо да оздравее Несли,видях видеото и се зарадвах от сърце,да възстанови силите си,това в момента е най-важното за нея.Проекти ще има и в бъдеще.С нейния талант,всеки продуцент би се радвал да я има в каста си.
Нося ви мнение от админката на испанската страница във Фейсбук,Керимерас,което обобщава доста точно чувствата на по-голямата част от феновете на Енгин,написано с много разум и сърце...
    "Толкова много изненадващи новини получихме тази седмица,та не ни достигна време да коментираме чудесната работа и усилията на Енгин Акюрек.
Вярно е, повтаряме непрестанно че го обожаваме,че го подкрепяме,защото за нас е най-добрият акт1ор на света,но истината е,че измежду валящите от всички страни новини,спекулации,слухове,се отклонихме от истински важното за членовете на тази група.
В 36 епизод и без да имаме нужда от измерване на времето,можахме да видим,че Санджар присъстваше в почти всички сцени.
 Според това,което знаем,епизодът е бил заснет почти изцяло,в очакване на сцените с Наре.Поради обстоятелствата,известни вече на всички ни за заболяването на Неслихан,можем  да си представим реакцията на Енгин Акюрек пред новината,че заснетият материал вече не е потребен, че е необходимо повторно заснемане практически на целия епизод и той присъства в почти всички сцени.
Според това,което разказват всички,имали възможност да работят с Енгин,не би се замислил дори за момент,давайки пример с готовност и желание.
Както казваме тук,в Испания,"Хванал е бика за рогата".Най-вероятно дори не е спал,защото за да се заснемат толкова много сцени за два дни,едва ли са му останали минутки дори да затвори очи.Лесно е да седнем пред телевизора и да гледаме серия от два часа,но трябва да имаме в предвид какво усилие е за акт1ора да заснеме множество различни сцени за кратко време.
Епизодът  накара  всички ни да плачем,във всяка сцена виждахме един отчаян,пречупен,разрушен Санджар в титанично усилие да утеши своето малко момиченце.Наблюдавахме Санджар,изпепеляващ своите мечти заедно с най-значимото за него място,прекършен и умиращ от скръб,за да се появи по-късно на гърба на Гедже,носейки на дъщеря си надеждата,че от сега нататък всичко ще е прекрасно!
Това е той,Енгин Акюрек,акт1орът,който дава всичко от себе си,който се "отдалечава"от самия себе си,за да се превъплъти в героя си.
Заради всичко това ви моля,да не забравяте,че сме фенове на Най-добрия!Да не губим време с коментари и публикации,които не са писани,за да го подкрепят.Да не спорим с други заради второстепенните образи,заради кой си е тръгнал,заради кой ще пристигне...
Това е една тема за подкрепа на Енгин Акюрек,не е тема за "Дъщерята на посланика",нито за турски сериали като цяло!Енгин Акюрек продължава да е начело на този кораб и ние сме длъжни да го следваме и подкрепяме!"

Мнение на обикновен фен,без претенции да е всезнаещ,всеразбиращ,пишман  специалист.Фен,като мен,като нас.Мисля,че няма нужда от повече думи и обяснения.Кой разбрал,разбрал,който не е ,здраве да е.В тази тема нито веднъж,подчертавам,нито веднъж,не се е написала една лоша,критична дума за Неслихан Атагюл или за която и да е друга колежка на Енгин.Тук обидни квалификации,злобни подмятания и фалшиви клюки, аз лично не съм прочела,за никого.Нека си запазим хубавата,здравословна,приятелска атмосфера.Друга колежка ще дойде,друга история,друг сериал.Нашата постоянна величина е Енгин-творецът,човекът,писателят,когото винаги ще подкрепяме,защото го заслужава.Докогато той е в "Дъщерята на посланика",нека сме стълбът зад гърба му.НарСан ще си останат в сърцето ми незавършени,жертви на чернилката в живота.Но те остават в миналото.Сега е ред на Слънцето да простре лъчите си върху нашата улица.Нека постепенно баща и дъщеря намерят душевен мир и причини да продължат напред.Изобщо не искам да сравнявам двете актриси,нито историите.Имам намерене да седна тази вечер пред телевизора с отворено сърце,да подкрепя колкото мога Енгин и сериала и да изчакам спокойно появата на Гюнеш.Нека дадем възможност на Туба Бююкюстюн и на новите сценаристи да довършат историята.Чест им прави,че въпреки всичко,полагат усилия да продължат с вдигнати глави.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 03:47 от Теменужка Христова

# 133
Здравейте,момичета.Гледам,още не са се успокоили духовете,даже напротив.Да ви кажа какво направих аз,заради душевното си спокойствие и удоволствието да гледам Енгин на екран......спрях да посещавам чужди "къщи" и да чета токсични,злонамерени,жлъчни постове.Гледам си сериала,наслеждавам се на Енгин и не очаквам сценарий като от класическите произведения. Знаем как се пишат сценариите,още повече в момента,с последните промени,знаем,че вдъхновението,музата,не са постоянно закачени на ухото на никого.Смятам,че негативизма и омразата блокираха допълнително ортилерките  и смятам,че имаха право да разкажат историята така,както я виждаха.Феновете сме милиони,не може да угодят на всеки....Сега имаме нови сценаристи и много се надявам да не променят есенцията на историята и да преплетат успешно минало и бъдеще в нея.
Не се ядосвайте на хорските приказки.От самото начало Енгин беше отречен като неподходящ,според някои и дори стигнаха до там,че да не подкрепят любимката си,нито нейната героиня,нито сериала....Важното беше да има критика и недоволство.Останаха незабелязани прекрасните изпълнения на Енгин и Неслихан,криворазбрани бяхме ние, Енгиновите фенове и неподминати никои,търсещи удоволствие в изпълнението на акт1орите и смисъл в идеята за прошка и любов.Живи и здрави да са,все така позитивно и едностранно да гледат на всичко в живота,на бъдещите проекти на любимката си.Дано някой ден им се изпълнят надеждите да видят Несли и Ураз в главните роли.Тогава с интерес бих следяла коментарите им.Не е имало друга партн1орка на Енгин,с чиито фенове да е имало такава масивна война и непрекъснати скандали.Въпреки това обаче,аз отново бих гледала двойка Енгин/Неслихан.Велики бяха във всяка обща сцена.Нека бързо да оздравее Несли,да възстанови силите си,това в момента е най-важното за нея.
Нося ви мнение от админката на испанската страница във Фейсбук,Керимерас,което обобщава доста точно чувствата на по-голямата част от феновете на Енгин,написано с много разум и сърце...
    "Толкова много изненадващи новини получихме тази седмица,та не ни достигна време да коментираме чудесната работа и усилията на Енгин Акюрек.
Вярно е, повтаряме непрестанно че го обожаваме,че го подкрепяме,защото за нас е най-добрият акт1ор на света,но истината е,че измежду валящите от всички страни новини,спекулации,слухове,се отклонихме от истински важното за членовете на тази група.
В 36 епизод и без да имаме нужда от измерване на времето,можахме да видим,че Санджар присъстваше в почти всички сцени.
 Според това,което знаем,епизодът е бил заснет почти изцяло,в очакване на сцените с Наре.Поради обстоятелствата,известни вече на всички ни за заболяването на Неслихан,можем  да си представим реакцията на Енгин Акюрек пред новината,че заснетият материал вече не е потребен, че е необходимо повторно заснемане практически на целия епизод и той присъства в почти всички сцени.
Според това,което разказват всички,имали възможност да работят с Енгин,не би се замислил дори за момент,давайки пример с готовност и желание.
Както казваме тук,в Испания,"Хванал е бика за рогата".Най-вероятно дори не е спал,защото за да се заснемат толкова много сцени за два дни,едва ли са му останали минутки дори да затвори очи.Лесно е да седнем пред телевизора и да гледаме серия от два часа,но трябва да имаме в предвид какво усилие е за акт1ора да заснеме множество различни сцени за кратко време.
Епизодът  накара  всички ни да плачем,във всяка сцена виждахме един отчаян,пречупен,разрушен Санджар в титанично усилие да утеши своето малко момиченце.Наблюдавахме Санджар,изпепеляващ своите мечти заедно с най-значимото за него място,прекършен и умиращ от скръб,за да се появи по-късно на гърба на Гедже,носейки на дъщеря си надеждата,че от сега нататък всичко ще е прекрасно!
Това е той,Енгин Акюрек,акт1орът,който дава всичко от себе си,който се "отдалечава"от самия себе си,за да се превъплъти в героя си.
Заради всичко това ви моля,да не забравяте,че сме фенове на Най-добрия!Да не губим време с коментари и публикации,които не са писани,за да го подкрепят.Да не спорим с други заради второстепенните образи,заради кой си е тръгнал,заради кой ще пристигне...
Това е една тема за подкрепа на Енгин Акюрек,не е тема за "Дъщерята на посланика",нито за турски сериали като цяло!Енгин Акюрек продължава да е начело на този кораб и ние сме длъжни да го следваме и подкрепяме!"

Мнение на обикновен фен,без претенции да е всезнаещ,всеразбиращ,с висше образование върху киноизкуството или просто самовлюбен пишман разбирач.Фен,като мен,като нас.Мисля,че няма нужда от повече думи и обяснения.Кой разбрал,разбрал,който не е ,здраве да е.В тази тема нито веднъж,подчертавам,нито веднъж,не се е написала една лоша,критична дума за Неслихан Атагюл или за която и да е друга колежка на Енгин.Тук обидни квалификации,злобни подмятания и фалшиви клюки, аз лично не съм прочела,за никого.Нека си запазим хубавата,здравословна,приятелска атмосфера.Друга колежка ще дойде,друга история,друг сериал.Нашата постоянна величина е Енгин-творецът,човекът,писателят,когото винаги ще подкрепяме,защото го заслужава.Докогато той е в "Дъщерята на посланика",нека сме стълбът зад гърба му.Нека дадем възможност на Туба Бююкюстюн и на новите сценаристи да довършат историята.Чест им прави,че въпреки всичко,полагат усилия да продължат с вдигнати глави.

Нуше Two Hearts
Благодаря за този пост! Абсолютно съм съгласна, че трябва да сме подкрепа както на Енгин, така и на неговия труд, който в последните седмици се оказва, че е неимоверно изтощителен и натоварващ. Разбрахме, че и малкото ни ангелче също е било натоварено емоционално, защото едно дете не може да плаче наужким - то си преживяваше напълно реално нещата. Знаем и колко е била привързана Берен/Мелек към екранната си майка . Да не мислите, че тези тежки сцени не ги е преживяло истински. Тежка се оказа и неговата роля в този проект.
Дано сега вече да влязат в ритъм на снимане и леко да отдъхнат.
И при снимките на "КРА" се уморяваха - личеше им, но  там атмосферата беше съвсем друга.
Убедена съм, че и тук ще настъпи промяна.

До този момент трейлър няма, но хората продължават да работят и мисля, че трябва да им отдадем значимото.

Нуше Two Hearts  винаги оставаме с Енгин. А когато толкова много хора изпращат своята позитивна енергия към него и към това което прави - успех ще има!

# 134
Добра нощ, момичета!

Снощи са снимали до късно в Бодрум,  валял дъжд, който им  пречел, последните сцени били с   Туба в хижата
/която още я нямало/ ,но във фрага трябвало да има сцени с Туба и Енгин.Трейлърът може да го пуснат и утре.Сглобявали 37 серия, въобще екипът работи на макс.

Общи условия

Активация на акаунт