Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,

Стресът продължава, но се надявам, да влязат в ритъм.Здраве! Hug Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 136
Прекрасно е, че има ново утро, нов ден, нови мечти и нова надежда!
Добро утро! 😊

Успешен ден. Браво на екипа, дано Неслихан се възстанови бързо.

# 137
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Днес е понеделник - ден в който историята ни ще продължи.
Успешен да е и сме в очакване.

Източник: https://vk.com/club144707938?z=photo-144707938_457288237%2Falbum … 44707938_00%2Frev

Туба е директно в ефир. Казва, че снимките са продължили до 3 часа през нощта. Имали са сцени с Енгин.
Тя каза, че yavaş, yavaş е в ефир, покани всички да гледат епизода тази вечер. Каза, че всичко се е получило добре. Обеща снимка с Енгин.

Ето, информация от първо лице. Да благодарим на екипа за всеотдайния им труд.

# 138
Добро утро от новия админ на ДП 😍😉

# 139
  • Пловдив

https://twitter.com/karakiz_ea/status/1353591249949913088

Линк - на живо с Туба.

Туба в предаването на живо тази сутрин: Когато отидох в Бодрум през лятото, онези, които казаха „Отиди и си направи селфи с Енгин там“, най-накрая ме доведоха в Бодрум. Не се притеснявайте, ще видите много снимки с Енгин.

Допълних си поста - направих гифче от излъчването на живо.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 08:49 от mariana51

# 140
Добро утро!

Туба е страхотен репортер на мястото от събитията. Grinning Heart

Ще гледаме тази вечер какво са ни подготвили. Явно не успяха да сварят за трейлър, но е разбираемо.

# 141
https://twitter.com/karakiz_ea/status/1353591249949913088

Линк - на живо с Туба.

Туба в предаването на живо тази сутрин: Когато отидох в Бодрум през лятото, онези, които казаха „Отиди и си направи селфи с Енгин там“, най-накрая ме доведоха в Бодрум. Не се притеснявайте, ще видите много снимки с Енгин.

# 142

Добро утро, момичета🤗
Благодаря ви за информацията💗
Нуше, както винаги страхотен пост, обожавам да те чета.
Просълзих се направо като отворих темата и видях, че Туба е имала лайв, говори с феновете си, обещала ни е много снимки с Енгин. Уникална жена, щастлива съм, че сега ще сме съпричастни много повече със заснемането на сериала. Толкова е земна и добра Туба, с Ангелско излъчване и красота. Уникално изглежда в новия образ!💗Сигурна съм, че и Енгин е щастлив от работата си с нея. Нямам търпение за фрагмана и епизода днес.
Приятен ден на всички💖💖💖

# 143
От преди 30 минути

https://instagram.com/stories/tubabustun.official/24942467799669 … hid=1iqw3iw8vajok

Успешно гъделичка любопитството ми. Heart Eyes

# 144
  • Варна
Добро утро, момичета Smile

Продукцията е евтина и нямат пари за добър ПР Imp Ама Туба се е нагърбила успешно със задачата,
надявам се на наистина добро партньорство с Енгин, вижда се настроението и отношението Two Hearts

За Енгин няма почивка, няма и умора обаче, няма да се предаде на средата на пътя, браво Енгин, ти показа какво е да си професионалист, със зъби и нокти се бориш този проект да успее Heart Decoration
Нуши Yellow Heart
Момичета, дано изгрее слънце и на нашата улица Nature High Brightness  Nature Sunny

# 145
Цитат
За Енгин няма почивка, няма и умора.

E, чак такива експлоататори продуцентите не са. Grinning
Туба каза, че  днес им е почивен ден.
Освен това, за децата на сета има строги закони колко време могат да работят и те поне се спазват.
Иначе със сигурност продуцентите ще загубят и делото, и доста пари, ако родителите ги съдят.

Туба каза, че било доста интересно да се изправят с Енгин един срещу друг след 6 години, но не са имали усещането, че е минало чак толкова много време.

Уточни също, че най-вероятно ще има участие в нов проект.

# 146
  • Пловдив

https://twitter.com/startv/status/1353613666495713281

Стар тв ни напомня за довечера, за новия епизод.
Феновете обаче продължават - пуснете ни трейлър.
Да видим...

# 147
Цитат
За Енгин няма почивка, няма и умора.

E, чак такива експлоататори продуцентите не са. Grinning

О-о, всеки работодател е потенциален експлоататор, стига някой да му се върже 😏. Всеки се възползва от работохолиците без много-много угризения , затова има понятие здравословен егоизъм и такива хора са най-добре.

А за да няма фрагман си има експлоатация, че и отгоре 🙂 За децата, естествено че не се отнася

# 148
Здравейте,

Още не съм благодарила за новата тема,а тя вече 1/5 изписана.
Благодаря на Марианка и на всички,които пишат в тази тема за поднесената информация,за споделените мнения и добрата атмосфера.
Измина една седмица на стрес,емоции,обрати.
Последната серия изгледах почти веднага след превода,за който благодаря.
Толкова много чувства се бореха в главата ми - и мъка,и гняв,усещах,сякаш някой ми е взел нещо ценно и повече никога няма да го видя,търсих за себе си обяснение,логика.И накрая реших дето се казва "да преброя до 10",да ми утихнат първосигналните емоции и да се примиря,защото това не са постъпките на познатите ни герои,а необходимост да се върви напред.

За мен ДП 1 ще си остане проекта на Енгин и Неслихан.Много исках Енгин на екран,харесах и партньорката му.
Двамата имаха смелост да изиграят противоречиви герои.За мен те ,плюс малката Берен са най-доброто попадение на каста.

Мъчно ми е,че така се случи.Ще запазя най-добри чувства към Наре,защото съм убедена,че нищо такова нямаше да се случи във филма,ако Неслихан не  беше се разболяла.
 Наре обича Санджар и само Санджар, Санджар обича Наре и само Наре.
Щяхме да видим вероятно как се променят,как се учат да бъдат заедно и да извървят пътя един към друг.Това ,което се случи в последната серия и ще се случи от тук насетне е за нуждите на сценария.Безсмислено е според мен да  се упражняваме в анализи,защото не това щеше да е развитието на нашата история.
Щяхме да видим красива любов и щастливо семейство.С тези сценаристи не мога и да си мисля друго.Но не било писано.

В съзнанието ми,  Неслихан ще остане достойна партньорка на Енгин, убедена съм при други обстоятелства тепърва щяха да ни покажат много красиви сцени,с които да ги запомним като двойка.

Енгин е голям актьор,за сетен път се убеждавам в това.В последната серия почти нямаше сцена без него,как се справи за толкова кратко време незнам,като всички сцени бяха така пресъздадени,че сълзите ми не изчезваха от очите.Той е пример за трудолюбие и професионализъм.
От всички отзиви на колеги знаем,че да се работи  с него е удоволствие и привилегия.
И за Неслихан е било вероятно добър късмет да си партнира с Енгин.Но нямаше възможност да довършат партньорството си. Да е жива и здрава,ролите я чакат.

Но живота поднася изненади,така се случи и с нашия проект.Точно когато сякаш щеше да свърши в нищото,се появи Слънце.
Добре дошла на новата /стара партньорка.За мен тя е първо интелигентен и интересен човек.Актриса с Х фактор,въздействаща и красива.
С Енгин имат много успешен дует,затова сега съм под напрежение как ще ни представят съвсем различни герои,които по нищо да не приличат на Елиф и Йомер.
Успешен да им е пътя .
Очаква ни вълнуваща киновечер.

Хубав ден и бъдете здрави

# 149

Добро утро момичета Two Hearts
Хубаво начало на новата седмица и ден сте дали с прекрасно настроение и пожелания!
Присъединявам се и аз!
Въобще не държа да имаме трейлър, достатъчно информация получихме, за да имаме интерес - първо за серията довечера, после и за продължениеот на проекта като цяло.
Надявам се и аз всичко да бъде наистина по-добро. Да няма повече сълзи и нещастия.
Мелек го заслужава, Санджар също.
Винаги трябва да вярваме, да се надяваме и да обичаме живота.

Общи условия

Активация на акаунт