Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Добър ден момичета.
Хубав и спорен съботен ден. Усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.   

Усмивка и чай от Ефето, хем за сгряване от студа, хем за сгряване на душите.

Чакаме си трейлър, пък може да има и още снимчици.

Успешен ден на всички.

# 451

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ ден събота
Зима си е, студено си е, обаче "фермерския пазар" привлича с обещания... Така, че след малко се упътвам за натам.
На вас оставям по едно обедно кафе, щото за сутрешното се успах...

Скрит текст:

# 452
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355443418533662721

За какво биха могли да говорят Санджар Eфe и Неждет?

Два телевизионни сериала на испанския канал NovaTDT, в които Енгин участва,
са печелили награди на канала в две отделни категории.
"Каква е вината на Фатмагюл?" спечели наградата за най-добър турски сериал, излъчен по Nova.
"Мръсни пари и любов" получи наградата за най-добро завръщане благодарение на високите рейтинги, получени по време на втория ефир на Нова телевизия.
Първият турски сериал излъчен в западна Европа е в Испания и то с участие на Енгин.

# 453

Еййй, искат много да ни изненадат.Wink

# 454
Изгледах и аз последната серия най-сетне. Както казах, аз започвам да гледам сериала като една съвсем нова история. Искрено съжалявам за стеклите се така обстоятелства покрай сериала и това, че трябваше така да приключат историята на Наре и Санджар, както и да финализират така и Гедиз. Не ми допаднаха доста неща, но няма да изпадам в подробности. Надявам се новите сценаристи да ни покажат една по-красива любов, един по-различен Санджар, без крясъци и събрани вежди. Да, то и в КПА имаше безкрай трагични събития и развои, от които дотежаваше, но пък поне имаше една силна любов, която те обнадеждава и усмихва. Та, така. Гледам напред с надежда, дано не ми я убият Grinning Innocent

# 455
  • Пловдив

След дъжд изгрява слънце.
Мрежата загря с хаштага - къде е фрагманът. Качи се и в тренда при съседите.
Да видим - идва ли...

# 456

Момичета Two Hearts
Все още трейлър нямаме. Обаче пък така е по-интересно.
Достатъчно хубави снимки ни пуснаха.

Снощи четох  страхотна шега в една руска група /по повод половера/.
"Синьорина, вземи този половер. В него е зашит шифър и инструкция за тази особено важна операция. Ние сме непознати и ще ми казваш Санджар. Разбра, нали?"

# 457
Heart

То, слънцето ми е ясно.Hug Wink

Нооо, "проблемните" си ги очаквам.Да ги видим.Hug

# 458
  • Пловдив

Официалният акаунт на сериала смени снимката си.
Искам да споделя нещо, което е доста интересно и нехарактерно за раздялата ни с Неслихан като Наре и оставяйки едно впечатление на неудовлетвореност не само в мен, но и в зрителите следящи сериала.

Посочвам и един от източниците: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_150714
Който желае, може да прочете.

Та, феновете се питат, защо продуцентите не благодариха на Неслихан за участието и до определен момент и напускането й. Защо не благодариха операторът, режисьорът, актьорите - изключение е Берен/Мелек и Ураз. Има нещо, което не е свързано само със заболяването й. Спомням си в сериала Листопад - актьорът Джанер Куртаран бе сменен заради употреба на наркотици и уронване престижа на продукцията. Тогава продуцентите благодариха за участието му. Неслихан благодари на всички, които се молеха за оздравяването й и съобщавйки в кратко видео, че е добре. Няма благодарност, няма извинение, че се е случило така с нея и поставя цял екип в търсене на ново решение. Намериха го и продължават смело напред. А Ураз - с достойнство благодари на продуценти, режисьор, оператор и актьори за това че е бил Гедиз и част от историята.
Е, има разлика, нали???

Да допълня - в момента по Стар тв, повтарят 37 епизод.

Отново допълвам поста си.

От акаунта: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355522929644220417

Кое е мистериозното момиче в хижата?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:35 от mariana51

# 459
Марианче, и на мен ми направи впечатление краткото изявление за напускането на Неслихан, в което имаше благодарност единствено към приятелите и, които и да са те, и нищо към колеги и продукция.

Сет на пристанището

# 460
Е, има разлика, нали???

Разликата и "слепецът Колчо" ще я види, без да е запознат с това или онова зад кулисите.
Последните две серии го доказаха.
Сега ние знаем причините, защото гледаме онлайн и се интересуваме, но след 2-3 или повече години, когато сериалът се гледа вече по ТВ в чужбина, всеки ще запомни това от героите, което е видял накрая.

Някои "запомниха" това което видяха в 1 серия и там си и останаха, ама времето си върви, героите и събитията се промениха. Всеки един миг от живота ни, след секунда вече е минало.

Какво е било преди 9 години и кой, как и защо е постъпил така - мисля, че всеки който има мисъл да мисли е разбрал.
Какво, как и защо се е случило през  този период от време - също разбрахме.
И за една година сериално време имахме възможност да видим  промяната у нашите герои породена от случилото се преди и това  в началото на историята.
Едни тръгнаха напред, осъзнавайки грешки, търсейки прошка и преминаха кръговете на собствения си Ад.
Други останаха на същото място, неспособни да видят промяната, неспособни да се поставят на мястото на другия, неспособни да простят и да продължат напред с чисто сърце и душа. "Останаха" си там...

Начинът по който завършиха своя екранен живот ще бъде нещото с което зрителите ще запомнят тези преки или непреки участници в историята, която обаче ще продължи - точно както и животът.
Моите лични усещания за раздялата ми -  за Гедиз  изпитах тъга, а за Наре - облекчение. Може би писмото накрая най-правилно разкри що за човек е.

Четох в няколко групи във ВК, как сериалът трябвало да направи финал и историята да бъде завършена.
Ама, кои са те /искащите/ да определят подобни щения? Проектът върви, в него имат участие поне 100 човека. Тези хора без работа ли да останат? Гледаме една измислена история. Това, че някой е напуснал сериала, не значи, че работата ще спре  - напротив. Ще се върви напред. Историята ще се промени, героите ще продължат да се променят, защото житейските ситуации ще ги накарат да вземат отново решения /правилни или не/.
Това общо казано.

# 461

„Здравейте на всички.  Сбогувам се с Наре, която усетих в клетките си, докато играех.  Въпреки че бях търпелива, тялото ми не ми показа тази толерантност в замяна.  
 Поздрави на екипа на Дъщерята на посланика!  Благодаря ви приятели мои и благодаря на нашите зрители и фенове, които  винаги са ни подкрепяли!  Много добре!  До скоро в други истории! "

" Неслихан Атагюл официално напусна сериала „ Дъщерята на посланика “ по здравословни причини ! Поради здравословните проблеми на нашата актриса Неслихан Атагюл Доулу , трябваше да направим промени в нашия сценарий и история .
 Поради тази причина съжаляваме да информираме нашата скъпа публика , че г - жа Неслихан няма да бъде с нас в новите ни епизоди . Като Наре , дъщерята на посланика , ние искрено благодарим на нашата любима Неслихан Атагюл Доулу , един от най - ценните в нашето приключение , за цялата и всеотдайна работа и принос до днес и искаме да оздравее скоро. "
Официално Неслихан благодари на целия екип на ДП!

Както и официалното съобщение за напускането й, в което искрено й благодарят, че е дала принос историята и участието й.

Раздялата със сигурност не е била щастлива, може и да има и други причини..
Но аз вярвам, че Неслихан има сериозни здравословни проблеми..
А слуховете, че е наркоманка просто няма какво да ги коментирам.. Това са спекулации и лъжи. Най-малко всеки ден на снимачната площадка, щеше да се забележи и в сериала по външния й вид.

Не ми харесва, че напусна, но едва ли е нарочно.. Тя също губи много от раздялата с продукцията, най-малко доста пари.

Мисля, че е хубаво да приемем факта, че е здравето е на първо място за всеки.
Историята е съвсем логично да продължи и без нея..
Даже вярвам, че може да стане доста по-хубава и положителна, а не тягосна като до сега..
С Мави и Санджар, дано не убият Мелек.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:12 от Nina_richi

# 462
  • Пловдив

Колаж от Роксани - тати и щерка мислят едно и също.
Правят едно и също.

# 463
Гедиз е благодарил. Ох, тоя човек е злато бе. Heart EyesHugИма ли си приятелка, няма ли, уникален е и ще търся филми с неговата 24 каратова усмивка. Влюбена съм. Харесваше ми избора на стилистите за стила на Гедиз, прическата му. Неслихан си изглеждаше болнава и на първа серия. Относно колибата никой мъж на място няма да остави жена на пътя.

Ако някой знае каква марка е часовника на Санджо ще ми каже ли? Има различни цветни оттенъци на стъклото с верижки сменяеми, виждала съм го във винено, кафяво, черно, зелено. Харесва ми как обличат и него.

Според мен няма кой друг да научи за болестта на фъстъка освен Гюлсие. Какво нещо е, тук описват истината в живота, понякога не кръвни роднини са си по-близки, като Елван и Гюлсие, въпреки че Дудука и е сестра. Признавам си Яхя като обръсна мустака влиза в очи. Не е като чичка.
Искам много да видя как играят зейбека на сватбата на Зехра. Това момиче много дълга коса направи, ако помните и беше късичка. Мисля ако майката умре добряка ще се престраши да предложи на Зехра. Защо не ги заключат на едно място;) ще стане по-бързо.

Не съм говорила за Кахраман. И адски ме дразни, като постоянната му нервност, еднаквото скъсване всеки път на броеницата, триенето на скалпа напред назад, супер е натрапчиво.

Гювен искал зет. Този бих го убила на бърза ръка, гледа само парите.
Според мен Менекшето вече превъртя, особено като гледах как тропа с ръце. Беше ми забавно.
Каквото и да стане със Санджар и Мави, той никога няма да обикне друга жена като Наре;)

# 464

понякога не кръвни роднини са си по-близки, като Елван и Гюлсие, Признавам си Яхя като обръсна мустака влиза в очи. Не е като чичка.

Не съм говорила за Кахраман. И адски ме дразни, като постоянната му нервност, еднаквото скъсване всеки път на броеницата, триенето на скалпа напред назад, супер е натрапчиво.

+1 👍

Мислех си, че само мен ме дразни Кахраман с това и също със сумтенето.

Нина, не съм забелязала, че благодарила и на екипа. 🙈

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 18:13 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт