Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Ех, че хубаво, има трейлър! Hug

Нямам търпение за понеделник! Innocent Да и аз не виждам Елиф и Йомер, ама я виждам тая тяхна химия дето ме изпълва.
Да видим накъде ще тръгне всичко, Елван също ми е интересна. Голяма мъка му хвърли за тоз Яхя. Да видим дали няма да и доведат и на нея някой сностен младеж.

# 482

Запознаха се.Та да видим.

Мелек.Кой ще я забележи като тя иска да крие.Sad

# 483

Мен пък ме радва атмосферата на сета.
Виждам един усмихнат и спокоен Енгин!

# 484

Сега видях, че Санджар идва с лодка, а нейната е заседнала на сушата. Там ли е спала?
После и яхта?

Според мен Санджар идва с яхтата, после с малката лодката се доближава до брега, за да я спаси. Как обаче се е озовала там? Предполагам, че някой я е отвлякъл и захвърлил. Другият вариант е сама да е отишла, да се е загубила някак, но беше доста изплашена, затова си мисля, че по-скоро е първото.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:29 от Elly J

# 485

Това дали е на другия ден след срещата в бараката. Значи въпреки всичко я е оставил да си отиде в проливния дъжд...

Нали и Кахраман  се замесва в историята, първо я вижда на пристанището и явно я проследява... Жена с тайни.
Дали Кахраман я познава или пък е позната на посланика?
Каква ли е връзката?
Оф, то няма да разберем в понеделник, ама поне мъничко...
Има доста събития които ще проследим - Мелек, Яхя, Елван и Дуду, мисля че е време и за Джейлян, отделно конака, Санджар и Мави... О-ооо,  отидоха и не стигнаха 3 часа...

# 486
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=ABOgjQNtlok

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 38 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 487

Най-накрая фрагман!!!! Интригата се заплита. Какво ли е преживяла Мави, че да е толкова изплашена? Сигурно и в нейния живот има някаква голяма драма. Надявам се да са измислили вълнуваща история сценаристите. Определено с фрагмана ни изненадаха, много интересно става...Енгин и Туба...невероятна двойка, ще им се любуваме много сега. Ето Енгин вече е усмихнат на сета, ясно беше , че ще е така щом снимат с Туба🙂 Тя ни обеща и много снимки😁
Горката Елван, тежко е това което преживява, дали ще се сприятели и с Мави, както беше с Наре. Мисля, че Дуду е възможно да лъже Яхя. Докато го прегръщаше, след като му съобщи, че е бременна, гледаше странно. Чудя се и защо Яхя, като е знаел толкова години, че не може да има деца, е накарал Елван да мисли, че причината е в нея. Това е толкова недостойно и подло.

# 488

Чудя се и защо Яхя, като е знаел толкова години, че не може да има деца, е накарал Елван да мисли, че причината е в нея. Това е толкова недостойно и подло.

Е как защо, от гордост, от срам, да не му се наруши мъжкото достойнство.

Благодаря за превода, Халисе ме ядоса, от къде накъде ще кара друга жена да прави аборт. 😠

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:54 от araselia

# 489

https://www.youtube.com/watch?v=ABOgjQNtlok

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 38 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet
Цитат
е накарал Елван да мисли, че причината е в нея. Това е толкова недостойно и подло.
Мисля, че в това дело има пръст и обичната свекърва на Елван.
Яхя и майка му, освен Елван, прецакаха и Санджар, да им създаде поколение и той се ожени за избраната по списъка, Менекше.

# 490

Фрагманът го изгледах няколко пъти.
А тези задкадрови снимки - все още си ги въртя...

# 491
  • Стара Загора

Официалният акаунт на сериала смени снимката си.
Искам да споделя нещо, което е доста интересно и нехарактерно за раздялата ни с Неслихан като Наре и оставяйки едно впечатление на неудовлетвореност не само в мен, но и в зрителите следящи сериала.

Посочвам и един от източниците: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_150714
Който желае, може да прочете.

Та, феновете се питат, защо продуцентите не благодариха на Неслихан за участието и до определен момент и напускането й. Защо не благодариха операторът, режисьорът, актьорите - изключение е Берен/Мелек и Ураз. Има нещо, което не е свързано само със заболяването й. Спомням си в сериала Листопад - актьорът Джанер Куртаран бе сменен заради употреба на наркотици и уронване престижа на продукцията. Тогава продуцентите благодариха за участието му. Неслихан благодари на всички, които се молеха за оздравяването й и съобщавйки в кратко видео, че е добре. Няма благодарност, няма извинение, че се е случило така с нея и поставя цял екип в търсене на ново решение. Намериха го и продължават смело напред. А Ураз - с достойнство благодари на продуценти, режисьор, оператор и актьори за това че е бил Гедиз и част от историята.
Е, има разлика, нали???

Да допълня - в момента по Стар тв, повтарят 37 епизод.

Отново допълвам поста си.

От акаунта: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355522929644220417

Кое е мистериозното момиче в хижата?

Извинете ме,но Наре никога не съм я харесвала.Неуравносена личност,не знае какво иска,несправедлива,егоистка и лоша майка.Учи детето си да лъже,зарязва го хората да го гледат,а тя скитори денем и нощем.Съжалявам,ако съм наранила нечии чувства,но това е моето мнение.Радвам се ,че влезе Туба.Тя е широко скроена и добър човек.

# 492
# 493
Много подло от стана на Яхя да излъже така, изненадах се на това в миналия епизод. Не очаквах да стигне до там. Дуду ми е много съмнителна с тази бременност. Яхя също ми беше леко странен. Хем се съмнява, хем се радва. Имам чувството, че е готов да приеме и лъжата с радост, само за да натрие носовете на околните, ако все пак Дуду лъже де.
Може и да сте прави за Халисе, че и тя знае за проблема на Яхя. Реакцията и в трейлъра и на мен ми навява такива мисли. Тя досега винаги е приемала внуците си без колебание. Прие Мелек, въпреки че не приемаше Наре в началото. Беше се отказала от Менекше, но когато разбра, че е бременна я върна в конака и прие детето.

# 494

Чудя се и защо Яхя, като е знаел толкова години, че не може да има деца, е накарал Елван да мисли, че причината е в нея. Това е толкова недостойно и подло.

Е как защо, от гордост, от срам, да не му се наруши мъжкото достойнство.

Благодаря за превода, Халисе ме ядоса, от къде накъде ще кара друга жена да прави аборт. 😠
Абсолютно съм съгласна, Араселия👍И мен ме ядоса. Как е възможно да е толкова жестока Халисе! Това е избор на сина й. Първо не може да му казва с коя жена ще бъде, а това да поиска аборт от Дуду е направо недопустимо. Каквато и да е Дуду, има право да роди детето си. Да направят днк тест, дали е от Яха, а Дуду сама да си решава дали ще го ражда.
Относно лъжата на Яха към Елван, каква е тая мъжка гордост, да накара жена си да страда, че е бездетна. Яхия не е мъж, малко му е боя от Санджар!

Общи условия

Активация на акаунт