Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
А защо е с яхта, лодка - нали имат пристанище - докато  временно е притежание на Кахраман,  Санджар да е отишъл да иска ползването им.
Аз да ви кажа тотално се обърках кой какво притежава. Особено миналия епизод, когато Санджар тръгна да разделя имуществото си с Гедиз.
Даже две пристанища трябва да имат. Едното е това, което последно се опитваха Санджар и Гедиз да вземат от Караман, но така и не успяха.  Там си останаха съдружници Караман, Гедиз и Санджар, даже по-точно Мелек, защото той и прехвърли неговите дялове.
Другото обаче, заедно с маслиновите гори, хотелите, бензиностанциите и прочие беше част от Съдачлар. Там първо Санджар взе акциите на Гедиз, след като го притисна заради измамата с чековете. После обаче Караман взе всички акции от Санджар. Следователно в Садъчлар съдружници трябва да са Караман, Зехра, Яхя, Мюге и евентуално Халисе и Рафика, май и те имат дялове. Затова много се зачудих как стана така, че Санджар и Гедиз имат толкова за разделяне. По мой сметки бяха на нула и двамата Mr. Green
Явно със смяната на сценаристите отново се е преразпределило имуществото Joy

# 511
  • Pleven, Bulgaria
Елли,май така излиза,но за нуждите на сценария явно преразпределят богатствата.Е,да са малки тия нужди,пък ние ще си затваряме очите.

# 512
  • Варна
Привет и от мен Yellow Heart
Имаме си трейлър, благодаря за превода Flowers Hibiscus  и у мен усещанията са за друго настроение и надежда за
хубави моменти и емоции,  въпреки неизбежната доза неприятности и проблеми... все пак продължаваме с жанра драма Rage
Много хубави постове момичета имате Flowers Hibiscus     Нуши Heart Decoration да, крайно време е да приключим с това какво е било, каквото е било да остане назад, всеки по пътя си, и в реала и в сериала ... "времето е най- добрия  мъдрец, защото разкрива стойността на всичко" са казали по- умните от нас, нека оставим на него да сложи нещата на мястото си...
Дано настроението на снимачната прлощадка е такова, каквото виждаме по новите снимки, защото е ясно, колко е важно това за успеха на един проект Heart Decoration
С нетърпение чакам новия епизод с който ще отворим чисто нова страница от нашата история, нека да идват добри дни за нашите герои ...

# 513
Лека нощ!

# 514

Явно и Туба е излязла от зоната си на комфорт за ролята на Мави. Тази сцена в която лежи в лодката е потресаваща. Ейвала. За да я прегърне Санджар трябва да е станало нещо много тежко...иначе как той ще прегърне току така чужда жена. Да не забравяме, че имаше легенда. Трябва да са измислили нещо много силно, за да е способен Санджар да обикне друга.

# 515
Добър вечер момичета!

Най -после дългоочакваният трейлър дойде.Той и много хубав,чакам с нетърпение да дойде утре за да видя продължението на историята.

Тук е  с друг пуловер ,син и защо е в лодката,искала е  да избяга ли? Нещо се е  случили защото много е изплашена.Къде ли е отишла след като излезе от хижата?

Притеснена съм за Мелек, дано проблемът да не  е сериозен.Не казва на баща си за да не го тревожи.

Тя се довери на Санджар и се запознаха Мави-Санджар.
Лека нощ на всички!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 01:01 от mari52

# 516
За да я прегърне Санджар трябва да е станало нещо много тежко...иначе как той ще прегърне току така чужда жена. Да не забравяме, че имаше легенда.

Имаш предвид непозната жена може би, защото той чужди жени прегръща постоянно да ги успокои и закриля 🙂 - Елван, Мюге. Аз мисля, че Санджар се промени доста,животът го промени, той е човек, който си научава уроците.
  А пък легенда последно от писмото на Наре се разбра, че няма....

# 517
  • Пловдив

Добро утро и цоп като Санджар в последния ден на януари.
Дали екипът ще почива днес, дали понаваксаха със снимките?
Дали Туба ще ни пусне някоя снимка с Енгин?
Дали някой фен отново ще ни зарадва?
Предстои. Успешна неделя на всички.

# 518
Добро утро и хубава неделя!

# 519
Добро утро! Coffee

# 520
Добро утро,

Чайче...? Heart

Красота...Heart

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 521
Хармония, аз наистина съм на чайче, макар и друго 🙂

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 10:24 от araselia

# 522
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355784803338121216

Подгрявка:

Ще проследи ли Санджар тази мистерия, която е превзела ума му?

# 523

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1355784803338121216

Подгрявка:

Ще проследи ли Санджар тази мистерия, която е превзела ума му?

Ще я проследи ами, дай му мистерии на него да разследва, сън няма да го хване 😜

# 524
  • Пловдив

Какво Ефе е, ако не помогне.

Общи условия

Активация на акаунт