Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 013
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Елли, не се сетих за това, наистина, че за внуци не се назландисва до сега, странна реакция на Халисе.

Наистина е подлец Яхя, Елван години наред се тормози и упреква, търпи разни подмятания заради него. Не ми се мисли как ще се ядоса Санджар като разбере, боя не му мърда.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:25 от araselia

# 497

Аз се загледах в тези тримата.
Не мога да разбера, за какво Елван се е затръшкала за Яхя?
То помежду им любов не е имало. И двамата си го признаха.
Елван си харесала Халисе за свекърва и си поставила за цел да ѝ стане снаха.
Яхя нали разказа на Дуду - "Един ден ми казаха, че ме женят."
А и да си говорим честно Елван си го депресираше Яхя непрекъснато. Все тя знае, все тя да каже, следеше го нон-стоп...  А високия ѝ писклив глас най-много дразнеше. Докато Дуду как мекичко говори и му вади душичката на Яхито с памук...
Да видим дали наистина е бременна и откъде-накъде Халисе ще "издава" такива заповеди - да махне детето.
Явно и тя като майка е знаела за проблема на Яхя отпреди години, затова не искаше и развода.

Но чисто визуално - Яхя и Дуду си подхождат. Елван до тях като някоя лелка. Никога не са я обличали Елван хубаво. Особено като ѝ опашат едни коланища до под гърдите - просто я състаряват и ѝ огрубяват фигурата.

# 498
  • Пловдив

35 епизода не можахме да видим Енгин така усмихнат.
А защо е с яхта, лодка - нали имат пристанище - докато  временно е притежание на Кахраман,  Санджар да е отишъл да иска ползването им. Но преди това е видял заседналата лодка...
И аз си ги мисля....

# 499
Марта, и аз се чудя защо толкова преживява развода Елван, освен, че се чувства несугурна, ако е извън семейство Ефеоглу. Нея дрехите я загрозяват.

# 500
Цитат
Не мога да разбера, за какво Елван се е затръшкала за Яхя?
То помежду им любов не е имало. И двамата си го признаха.
Елван си харесала Халисе за свекърва и си поставила за цел да ѝ стане снаха.
Hands Plus1
Цитат
просто я състаряват и ѝ огрубяват фигурата.   

Струва ми се, че тази жена напълня от началото на сериала до сега...

# 501
  • Пловдив
Яхя е едно подмолно мекотело Дуду е подходящата за нещо, дано да вкарат за Елван някои ама много красив и добър човек,че да им натрие носовете.
Много се зарадвах на снимките зад кадър липсваха ли такива с предишната колежка на Енгин,но нищо сега ще се радваме 🤗
Благодаря за превода ⚘

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:23 от Василева23

# 502

araselia  Two Hearts  Ами, тя Елван е сираче. Кой я е възпитавал или пък образовал. Била е работничка на маслините и като е видяла гордата Халисе, толкова се е впечатлила от нея, че е пожелала да стане на всяка цена нейна снаха. Отделно където Халисе я моделираше по нейн си начин.
Елван след като се запозна и най-вече опозна Наре - стана друга. Придоби някаква самостоятелност и сила да отстоява мнението си, както и самочувствие.
Още повече тя разчиташе и на приятелството си с Наре, на нейната подкрепа за отварянето на магазинчето за фитотерапията. Затова сега и заминаването на Наре, без да ѝ каже и една думичка и без да се сбогува, тя прие като предателство.
Да има го Санджар, има я Зехра, но след развода тя си остава сама. Няма да се учудя, ако се изнесе от конака и отиде при Джейлян.
Какво обаче ще прави Мелек без нея?

# 503
Те в предната серия толкова пъти даваха как Елван подчертава, че ще остане в конака и никъде няма да ходи, та останах с усещането, че точно това ще стане и ще напусне конака по някое време.

# 504
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1355582214885560322

Енгин от сета.
Собственичката на снимката каза, въпреки че е забранено да се снима, Енгин я кани да се снима с него. 

Превод на втората снимка:
* Туба е много весела.
* Енгин дори не го казва. (кани я с жест, не с думи)
* Каза ми да дойда, въпреки че казаха, че е забранено.
*Ах, не можах да го прегърна, но...

# 505

Добре са го измислили.

А Халисе, може да кара Дуду да абортира, защото знае, че Яхя не може да има деца.Thinking

# 506

Благодаря за трейлъра и превода.
Интересна серия ни очаква.

# 507

Не знам за вас, но  каквито и трудности да предстоят занапред имам един оптимизъм и вяра.
Доверие.
И надежда, че всичко ще бъде по-добре.
Да, Мелек има проблем. Но сега-засега действието е  за около няколко дена. Ще се разбере  и  ще се вземат мерки. Вярвам в това.

# 508
  • Пловдив

https://twitter.com/SamiAksu7/status/1355594821856092163

Това е акаунта на Сами/Неждет в туитър.
Понеже него не го промотират от официалния акаунт на сериала, той се е промотирал сам.
Смея се с неговите хрумки. Пред Санджар нещастен, а той си се усмихва хитро с тила си.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт