90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
Скрит текст:
Вчера гледах до край епизода от миналата неделя - Юлия поставя ултиматум на Брандън или да се изнесат, или тя си заминава, и той каза, че ще се отделят. После събра родителите си в едно заведение и им каза, а те реагираха много остро, особено баща му - как можело, те нямало да се оставят да бъдат шантажирани от Юлия, Брандън какъв мъж бил, че не се наложил и тям подобни. Майката предложи компромисен вариант да били в една стая, но бащата се разлюти и каза, че не искал да отстъпва. Тая ферма била мечтата им, искали да се предава от поколение на поколение и тям подобни. Много се ядосах като ги гледах. Правилно Брандън зае страната на Юлия, дано да удържи фронта.
Натали и Майк насрочиха дата за сеатбата, докато майка му беше при тях. Да видим дали ще се оженят. За първи път Натали не ме дразнеше с поведението си. 🤣
Яра каза на Джови, че е бременна, а той не й повярва. Малко тъпо се получи.
При богаташката с козметичните салони и нейния от Белиз нещата се закучиха - тя отиде при него и не било същото, не искал секс и тн. Била спала с братовчед ну като били скарани веднъж. 😵

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:30 от Pupitka

# 166
Интересни са нещата, които пускате от епизодите напред,  но дали няма да е по-удачно да ги слагате в скрити текстове? За мен се губи част от очарованието на това да гледам новите епизоди,  които вървят в момента по тв. Ако и другите са съгласни, ще бъде един приятен жест към тези, които гледаме българското ТЛС и сме няколко епизода назад.

# 167
  • София
И аз съл съгласна за скрития текст, понеже си следя нашето ТЛС.😀

# 168
  • Sunshine state
Извинявайте, сложила съм го вече. Simple Smile

# 169
  • София
Дядото на Брандън и той е един коцкар, да им имам семейството шантаво!
Майкъл изглежда по-умен и по-свестен, отколкото си мислех в началото.

# 170
  • София
Натали наистина много дразни с тази храна... Не пий това, не яж това...🙄

# 171
  • София
Видяхме вече къде е ключът за манията на близначките по ботокси и дрехи - грозните патенца искат да се превърнат в лебеди.

# 172
  • Sunshine state
Ако визираш Дарси и Стейси, аз не мисля че са били грозни,напротив,  а просто не приемат напредването на годините. 🤷🏼♀
И като заговорихме за тях - вчера давах медиумът от Лонг Айлънд. Разговаряше с тях за починалия им брат, много гадно ми стана. 🙄

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:59 от Pupitka

# 173
  • София
Първо те сами се описват, че в училище са им казвали столчета. Показаха ни снимки  - грознички са, какво да се прави. Явно са започнали с разкрасяването в първия възможен момент.

Стефани пак я загледах - старичка е и няма как да го скрие. И е обикновена като черти

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:59 от Andariel

# 174
  • Sunshine state
Странно, изобщо не ми се видяха грозни, а да не говорим, че са работили и в Хуутърс ксто сервитьорки, а там са все хубавици. Дори ми се струва, че и някакъв конкурс са печелили в гимназията.
Ето и снимка от Хуутърс, доста добре изглеждат.

# 175
  • София
Там вече са започнали с разкрасяването и тунинговането. На мен ми е малко жал за тях.

# 176
  • София
Не изгледах целия епизод вчера и днес ще довърша, но Яра кардинално ме дразни. С огромни претенции, груба и нетактична. Не може да се изправи и пред камерата да заяви на стотици хиляди зрители, че нещата на годеника ти са disgusting. Личи каква жена е и колко й дреме за него.
Брандън е абсолютният инфантил "ха, ха, тя се промъкна в стаята". Все едно е на 17 и секс не е правил в живота си (може и да не е)

# 177
  • София
Те с юлия са точно като 17-годишни. Все едно гледам пуберски сериал. Не бях гледала серията с датата на сватбата, само вие тук разказахте - ами, точно така е, както го описахте, но още по-колоритно. Майката беше искрено възмутена как синът й си е писал с Юлия точно на деня на майката.  Тази жена не е наред.

# 178
  • In transit
Натали наистина много дразни с тази храна... Не пий това, не яж това...🙄
А как си върти устата като не и хареса нещо..бррр. Rolling Eyes

# 179
Тази Яра наистина много нагла, вместо да е благодарна, че се е измъкнала от Украйна, претенции за жилището (което си беше съвсем ок). Не обърнах внимание дали се лигави като каза, че искала да се ожени за Роналдо и да е приятелка на Ким К, много кухо парче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт