90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Според мен Натали изобщо не възнамерява да работи.

Както и Амира - нейната идея беше Андрю да поеме пълната й издръжка (но попадна на кофти човек) - тя сама каза, че се съобразява с желанието му за Мексико, защото той й пращал много пари. Точно затова си мисля, че такива като Аш (и Том примерно) напразно се напъват да я свалят - те не са от този тип мъже, които биха издържали изцяло жената до себе си, а тя е точно този тип жена, която очаква да бъде издържана и не го крие.

# 151
  • София
И тя е достатъчно директна, ако не бъркам разговорите. В едната серия точно си събираше багажа да пътува и му каза в прав текст да не й се подиграва, защото каквото не вземела от вкъщи, щяло да се наложи той да й го купува. За работата още дълго време няма да може да работи. Вече ми се сливат малко сериите и хората, не помня дали е родила, но ако не е, достатъчно да роди и да си гледа детето и него това ще го устройва, също и нея за издръжката.

# 152
Не е. Тя уж много искаше дете, но за сега не се чува такава новина за тях.

# 153
  • Sunshine state
Изобщо не ги виждам с дете Майк и Натали - ще се изпотрепят.😆

# 154
  • София
Изобщо не ги виждам с дете Майк и Натали - ще се изпотрепят.😆
Поне ще има с какво да се занимава. 🤣

# 155
  • През девет планини в десета...
Някой знае ли какво става с Анфиса?

# 156
Ето я Анфиса - добре си е, има снимка от вчера: https://www.instagram.com/anfisanava_/?hl=en

Развежда се с Джордж и се занимава с фитнес и културизъм.

# 157
Тази вечер повтаряха епизод от новия сезон . Някой питаше кога са повторенията... значи:
Събота 21-23ч премиера
Неделя 11-13ч първо повторение
Сряда 21-23ч второ повторение

# 158
Клип във Фб с Дейвид - според Лана годежът им е бил инсцениран само за шоуто, но според него си е бил истински.
https://www.facebook.com/tatiana.owenby/videos/2784140795161320/
Това е проблемът с хората, които казват, че всичко е по сценарий (Девън, Лана и др.) - обикновено са лъжци. А и дори някои неща да са по сценарий, това не значи, че хората са в роли, те пак се държат по начина, който е обичаен за тях, актьорството не е лесна работа.

# 159
Тази вечер повтаряха епизод от новия сезон . Някой питаше кога са повторенията... значи:
Събота 21-23ч премиера
Неделя 11-13ч първо повторение
Сряда 21-23ч второ повторение
В момента е към края си епизода с първия ден на пристигналите....
Хейзъл пристигна, Майк и Натали се срещнаха с чичо Бо, онази се снима със селфи стика и се разправа да не са в отделни стаи..

# 160
biniyam_shibre

# 161
  • София
Готин е. Харесвам ги с Ари. Дано да им се получат нещата.

# 162
Ето кратко клипче от Инстаграм/Тик Ток, Биниам "пее"
https://www.instagram.com/p/CKmHMllnHtq/

# 163
Новият сезон или е нагласен, за да е по-интересно, или семейството на Брандън е откачено. Идва им гадже на член от семейството вкъщи, те веднага го впрягат да работи из фермата. Юлия трябва да е мега закъсала ако се примири с тези тъпотии. Едва ли с Брандън са се разбрали предварително, че ще им е работник във фермата. Ако иска нещо да помага по своя воля - ок, ама така да я юркат..

# 164
Наталия е много неприятна личност , само се заяжда с Майк. Няма да ядеш това, няма да пиеш бира, дай ми пръстена!  Чак търси из къщата да намери заветния пръстен 😂 този човек има зверско търпение!

Ребека и Зиет са ми симпатични за сега.

Общи условия

Активация на акаунт