90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Да не говорим, че в Редит имаше коментари, че денят на майката бил всяка година на различна дата, така че няма да съвпада с деня на сватбата/годишнината.

# 196
Ама майката на Брендън иска да празнува целия уикенд 🤣

# 197
Куку-руку Joy Вместо да се задоволи с един карамфил, като на 8-ми март... Сигурно очаква Брандън да я води на танци??

# 198
Да ги пуснат в новото предаване за мамините синчета 😸

# 199
  • София
Тази кукувица, ако можеше и гащите щеше да му облича. А той като инфантил й позволява. Що за хора са това

# 200
За мен най-странното беше като се прибра от работа и си отиде в неговата стая....
Не мога да повярвам.... а живеят заедно по-малко от 24 часа....

# 201
  • София
Може да е отишъл да се изкъпе, въпреки че наистина е странно да не я види

# 202
Явно няма навик да поздрави ..то и освен нея никой друг не видях в къщата ..но малко тъпичко цял ден сама в тая ферма и той се заби в стаята си ..майка му на брандън ревнува жестоко а и съм сигурна че тайно се надява Юлия да се откаже и да си тръгне може би затова и усложняват живота така ...

# 203
  • Швейцария
Рускоговорящите и тук са с такива претенции. Въобще не е преувеличено. Даже изобщо не крият, че идват само с финансови подбуди. Казвали са ми го не една или две рускини или украинки в прав текст. Не мога да разбера те къде си мислят, че отиват. Апартаментчето на Джови си е съвсем наред. Яра да го нарече отвратително я прави нея отвратителна. А на Натали като не й харесва мъжът й да яде месо, да си ходи обратно. Тя защо е решила, че това е здравословно и може да принуждава някой да го спазва насила. Юлия и тя голяма драма с тези животни. Ми да си танцува по баровете цял живот и това е. Направо като вземе зелена карта, да кандидатства за стриптизьорка. Да, родителите са дразнещи. Но като не ти харесва, се изнасяш. Докато си в тяхната къща, ще се съобразяваш.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 00:30 от JennyBG

# 204
Целия сезон е напълно откачен. Натали и Яра с големите претенции. Толкова са ми противни и двете. Яра в палат ли е живяла? Апартаментчето на Джови не е голямо, но го намирам за симпатично. Натали е голямо мрънкало. Иначе в яка тъпотия се е навряла. То поне къщата да беше симпатична, а то като барачка. И наоколо гора. Може би за някой, който харесва спокойният живот ще му хареса, а на мен там ще ми е скучно. Може да не излизаш всеки ден, но поне да имаш усещането, че кипи живот около теб. Аз там бих се депресирала.
Майката на Брандън е все по-откачена. Не разбирам, наистина ли има такива хора, или е постановка за предаването? Ако съм на Юлия ще избягам с 300 и не ме интересуват любов, пари, зелена карта... Нищо. С такава майка, не те очаква нищо добро със сина й. И стаиите им с табелки, надписани като детски шкафчета в градина😂😂😂

# 205
  • София
Имам чувство, че всичко е нагласено, въпреки че откачалки навсякъде

# 206
Според мен, за това са ги поканили, защото са откачалки. Иначе, до колкото знам от тлс им подават реплики, но всеки си решава дали да каже или не това, което са му подшушнали.

# 207
И самите т. нар. спални са големи точно, колкото да се побере едно легло и около него да има нюню пътечки за преминаване. Цял ден да прекарваш забит в такава стая и мен ще ме депресира. Но пък тези кокони могат да имат някакво хоби, което да практикуват. Да не говорим, че в това време нямат право да работят, спокойно могат да учат нещо или да си усъвършенстват езика. Ама те сигурно в златни панелки са расли.

# 208
  • София
За да се "сгодиш" и да се преместиш някъде, трябва и със сигурност знаеш къде отида, с кой ще живееш, кои са роднините и т. н. Да идваш и да се правиш на луда направо е постановка

# 209
Аз и преди написах, но нищо - предпочитам си моя апартамент пред този на Джови, ако ще да е на пъпа на света. В неговата спалня има място точно за легло и гардероб, а и ми се видя, че прескачат леглото, за да стигнат гардероба.

Юлия си има родители и образование, това, че е танцувала по баровете е по нейно собствено желание, а не от необходимост. Пак не е длъжна да се насочи към селското стопанство.

Вчера гледах един клип с новата къща на Ерик и Лариса (мислех, че тя е уволнена, явно вече не). Еми, какво като е в Америка, къщата е ужасна! Отвън е като бунгало, вътре са две-три стаи, обзаведени грозно. Уж Лариса печели много от камера шоуто... Даде стотици хиляди за операции и живее в това нещо? Пак ще направя сравнение - къщата, която остана от баба ми е много по-хубава, даже обзавеждането е по-хубаво, а голяма част от него също е от баба ми (т.е. меко казано не е ново).
Та затова ги разбирам тези, дето не харесват къщите - може тяхното също да си е било по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт