90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 927
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
На мен не ми харесва лицето на Колт - прилича на бобър (не само заради зъбите, нещо в самата му физиономия). Той в момента е поотстлабнал, не изглежда много добре.
Снимка в Инстаграм(но е от преди 3 месеца): https://www.instagram.com/p/CHLo3A2lEjr/

# 256
Бобровото идва от зъбите 😁
Иначе, така изглежда доста по добре. Ако пък и понаправи мускули във фитнес, ще му му се отрази още по.

# 257
  • София
Колт е душевно отпуснат, не само физически. Такава му е конситуцията като нервна система. Малко боб хвърлям, но предполагам, че още като дете е бил тромавичък, доста е боледувал или е имал някакво заболяване, примерно астма. Умно дете, но тромаво и дори флегматично.

# 258
Не вярвам, че Колт ще се стегне - сигурно кожата на корема му виси, като на онези, които си правят операции. Той се снима в разни фитнеси, но нали го видяхме как тренира - на една площадка за външен фитнес. Изобщо няма представа как се ползват уредите (но упорито се излагаше). Направи няколко клека и повърна Astonished

# 259
  • София
Колт не е толкова стар и може да се стегне, но трябва як хранителен режим и много спорт. Той май не е от тези и не го виждам да се случи

# 260
Девети епизод на осми сезон го има в групата във Фб. Вчера писаха, че някой ги е докладвал, получили са предупреждение и затова няма да слагат повече видеа от Bares all, както и видеоклипове от други предавания на Дискавъри плюс. Sad
Може пък да ги качват временно, като в Ю туб, ще видим.

# 261
Ами аз тамън се наканих да гледам последните 2 епизода на Bares All и видях, че са ги изтрили. Пфуу... изпуснах ги, хаха.  А тези от новия сезон ги следя по българското ТЛС и не искам да гледам , с 5 серии напред, като съм изпуснал предишните. Обичам последователно, така че... по нашето ТЛС ще ги следя. Пуснах само малко от 7 еп. на оригиналното ТЛС на английски, даваха ги как Брандън и Юлия скачат голи в басейна, после мама като се прибра, ги сгълча набързо. Децата са правили пакости, докато родителите ги няма

# 262
Щях да ги сваля, но се оказа, че не може да се свалят поверителни видеа (а тези са такива, защото групата е поверителна).

# 263
Здравейте. От скоро следя предаванията 90 преди/след, но изгледах доста епизоди накуп.
Сега гледам епизода по ТЛС. Наталия е отвратителна. Много нагла и с необяснимо самочувствие 
Яра и Юлия са същите.

# 264
Едно време късно вечер имаше предаване за такива двойки които си разменят партньорите или пък ходят на такива клубове точно па тлс ..

# 265
Пародия на Майк и Натали (ако ви се гледа) Simple Smile

Джордж (Нава) и новата му приятелка очакват дете:

А това е братовчедът Харис, с когото Стефани е изневерила на Раян. Харис е луд по нея и иска пак да ...

И една новина за Цезар - новата му (онлайн) приятелка, която си е американка, е скъсала с него. Според слуховете, заради Усман (на Бейбигърл Лиса). Цезар твърди, че й е изпратил 60 000 долара (вече не му вярвам, имам чувството, че ги сънува тези суми, а после твърди, че ги е изпратил някъде).

# 266
Хаха, Абе тези са като в Дързост и Красота - всеки с всеки. Откъде "приятелката" на Цезар познава Усман?

# 267
От Инстаграм, Усман все още е в страната си и няма виза (няма и да има, след като с Лиса се разведоха преди да подадат документи). И връзката й с Цезар е била само в Инстаграм.
Не съм сигурна, че Цезар някога е имал връзка с човек, който да вижда наживо...

# 268
  • Sofia
Разсмя ме пародията 🤣
Радвам се за Джордж.Обаче май пак се позакръгля 🤔 дано е намерил истинската любов
Очаквах брат’чедът да е нещо по-.... 🧐😣

# 269
Тая Стефани ако дойде в България такива "красавци" ще си намери... По-добре да не пиша повече, но вие се досещайте...

Общи условия

Активация на акаунт