90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може би бих предпочел майката на Брандън. За него има шансове да се промени и да "превъзпита " майка си. Ако получи това, което не може да получи от майка си, ще скъса пъпната връв. При Колт няма такъв шанс.

# 241
Деби е подмолна и има по-голямо влияние над Колт. Докато Брандън сега прохожда и има шанс да се откъсне от майка си. Вижда ми се по-лесно човек да се справи с нея, от колкото с Деби.

# 242
  • София
На Колт много му харесва влиянието на майка му. Реално тя му дава абсолютно всичко без с/кс и може би затова си праща голи снимки навсякъде.

# 243
Странно, точно той с неговото телосложение решил, че е супер гордост да го показва навсякъде, хахахаха

# 244
  • София
При него има нещо ужасно разплуто, противно и гнусно във физическо отношение. А може би ми се струва така, защото това което показа като поведение е доста противно и гнусно

# 245
Колт има типично женско напълняване (крушовидно - налива най-много в краката и бедрата). Освен това има големи гърди. Което според мен, говори за много сбъркани хормони.
Тази снимка е от предаването и не е обработвана:

# 246
  • Sunshine state
Точно женска фигура на някоя лелка вади. 🤢 Ужасни са и двамата.

# 247
  • София
Може да мене за по-грозновата жена

# 248
  • София
Колт да не открие накрая женската си страна?

# 249
Ами той само повтаря колко обичал с.кс, уж се изкарва голям плейбой...

# 250
  • София
То с тези приказки може да има проблем с...

Сега в една от ФБ групите пише, че усилено се носи слух, че родителите на Брандън са от тези двойки, които си сменят партньорите и ходели по такива круизи

# 251
Мама Деби е психо, но ми е някак забавна. Отстрани де. Че ако ми е свекърва, ще види американката що е то българска невеста. Но майката на Брандън ми е адски противна. Бррр...
Няма да се изненадам да е истина това, за суинга.

# 252
Аз също няма да се изненадам да са суингъри. Отива им. Блях.

# 253
Относно снимката публикувана по-горе, Деби прилича повече на мъж. Изобщо и двамата са с неопределен пол.

Малко  офтопик: пуснаха ни по кабелната (Виваком) въпросния канал  HGTV - Home & Garden TV, който трябваше да замести спрения Fine LIving. Без субтитри засега

# 254
  • Швейцария
Колт в лице хич не е зле. Ако отслабне и направи хубаво тяло, ще бъде доста добре. Но сега е като дроб сърма.

Общи условия

Активация на акаунт