90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Докато е жива ще го кара с нея. После ще замести с друга, пак 60+ Grinning
Не знам, при него има някаква девиация, нямам друго обяснение

# 226
Гледам 5-ти епизод.
Ед каза, че при тях с Роуз нищо не е било по сценарий - всичко, което видяхме е истинско.
Роуз има клип за новата си къща (в ю туб) и показа, че в банята й (има отделна баня към спалнята) има продукти за устна хигиена Simple Smile

# 227
  • София
Сумит има ли деца от жената, с която се е развел?

# 228
Не, той твърдеше на Джени, че не е спал с нея. Satisfied Били са женени две или три години (не помня точно).

# 229
Толкова пропилени години и още една погубена съдба. Заща просто не ги оставят на мира? Как ли се чувства и гената за която са го оженили. Толкова егоизъм в тези хора

# 230
Джоуви си е много нормален. Ярослава е мрънкащо, алчно, меркантилно, капризно същество. Не бих я търпял и ден. Не ми пука, че е убавица

Цитат
П.п. линк към групата (а не към епизода - това е горният): https://www.facebook.com/groups/90dayfiancebaresall/

@pppqqq, мерси за линка, одобриха ме точно след 2 минути и вече съм в групата.

А вие коя свекърва предпочитате?
Хич не ми е "убавица" на мен, но вкус приятел няма!

# 231
  • Sofia
Е, дори да не е наш тип, не може да се отрече, че е поддържана жена. Излъчва сексапил, като кукла Барби ми е на мен лично. Simple Smile

# 232
  • София
Деби е дори много симпатична, тя все пак измъкна Лариса от пандиза.

# 233
  • Sunshine state
Деби ми е далеч от симпатична, както и другата. А Яра е с доста корекции за годините си. Ще заприлича на Майкъл Дженскън след 10 години, ако продължава в същия дух.

# 234
Деби я вкара в пандиза. Ако Лариса не беше от Бразилия, а Колт кореняк американец, Лариса никога нямаше да бъде арестувана. Това доказва колко сериозен проблем има в Америка с расизма.
П.п. Същото нещо се е случило с майката на Тим - извикала полиция и Мелиса била арестувана за кратко. Защото се разкрещяла, когато Тим й признал за изневярата. Тая Мелиса е с железни нерви, ако бях на нейно място, щях да накарам някой роднина да набие майката на Тим (докато беше в Колумбия) Wink

В 5-ти епизод на Bares all, Безвратият Ед каза, че много често му се случвало да го мамят в сайтовете за запознанства - жените си слагали стари снимки и като отиде на срещата, не можел да ги познае. Той не излизал с жени над 36 години, защото му грознеят Simple Smile

# 235
  • София
Лариса сама си е виновна, позволява си твърде много, агресивна е. Дори Деби доста я търпя преди да се обади.

Мелиса е студена и дистанцирана. Само фасони прави.

# 236
Мелиса го заряза този и според мен, добре направи Simple Smile Тя е студена, а той е супер безличен. Невероятно е, че изобщо е намерил с кого да изневери.
Колкото и да е агресивна Лариса, не вярвам, че е направила нещо, което да заслужава арест. В новото предаване Сингъл лайф, ще дават как Колт предлага на Ванеса - хващам се на бас, че Деби ще намрази и нея, въпреки че до сега уж я харесваше.

Нова снимка на Юлия от Инстаграм профила й:

И братовчедът Харис обяснява как Стефани е изневерила на Раян: https://www.instagram.com/p/CKwdTw0AqEW/
Беше в епизодите на Bares all - според него, Стефани е страшно красива и Раян не я заслужава.

# 237
Ед каза, че много често му се случвало да го мамят в сайтовете за запознанства - жените си слагали стари снимки и като отиде на срещата, не можел да ги познае. Той не излизал с жени над 36 години, защото му грознеят Simple Smile

Той па щото е много убав. Ама хората са измислили КАМЕРАТА. Винаги може да види тази, с която ще се срещне на живо... не само на снимки, а и на камера. Всеки телефон има камера. Не сме в началото на века

# 238
Е, да, но пък има филтри. Зиед беше виждал Ребека многократно на камера, но пак не знаеше как изглежда, докато не се срещнаха на летището.

# 239
И аз бих предпочела Деби, от физиономията на другата тръпки ме побиват. Много зловещо излъчване, или поне на тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт