От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • виртуално
GGBG

Искаме да Ви съобщим, че втората част от курс 793 с дата 29.12.2020г. и 796 - 10.01.2021г. са пуснати в движение и пътуват към България.
Очаква се към края на тази седмица да са на българска граница.
Надяваме всичко да върви по план и да минат благополучно.
След като това стане факт, автоматично ще пуснем следващия ни курс - 799 заведен с дата 17.01.2021г., който е готов и подготвен за транспорт.
По всяка вероятност цената ще бъде фиксирана - 4.99лв на всеки започнат килограм, като тази цена НЕ важи за втората част от курс 793 с дата 29.12.2020г.
Ще Ви държим в течение.

# 271
Днес си взех пратки от т.гю с Габиели и все още нямат промяна в цената. Поне за този курс - 995 / птатките са след НГ /

# 272
  • София
Имам доста пакети във втората част на курс 793, чакам с нетърпение новините. Даже км звънях миналата седмица и ми казаха същата информация, която са пуснали сега - че пускат курсовете заедно и да ги чакаме до 10тина дни. Да видим.

# 273
Цитат
796 - 10.01.2021г. са пуснати в движение и пътуват към България.

Аз точно от този курс имам пратка. Чакам с нетърпение (повече от месец) да пристигне най - накрая.

# 274
Днес си взех пратки от т.гю с Габиели и все още нямат промяна в цената. Поне за този курс - 995 / птатките са след НГ /
От къде я взе? Куриер, София, Пловдив?
Питам че моята е в този курс, мъжът ми ходи и му дали само германските.

# 275
Офис Варна.
Извинете за закъснелият отговор..

# 276
Офис Варна.
Благодаря. Вчера пак го пратих и взе и моите Simple Smile но са му казали, че нещата не вървят на добре и не знаят кога ще почнат да приемат пак пратки Sad

# 277
Момичета, вчера получих кашон около 5кг с Доставки Англия. Изпращача беше платил 13 паунда доставка (подаръци - личен багаж), пристигна за около 2 седмици и не платих нищо допълнително.

# 278
Офис Варна.
Благодаря. Вчера пак го пратих и взе и моите Simple Smile но са му казали, че нещата не вървят на добре и не знаят кога ще почнат да приемат пак пратки Sad
Като гледам положението е еднакво за всичките. В Габиели поне виждам като стигне нещо - Какво и кога е дошло на адреса им..

# 279
  • Бургас
Има ли в сайта на ГГБГ раздел за пратки без ИД или име? Не го откривам, а една пратка от Испанския им офис ми се губи, пък е доставена ден преди другата, която получих - поръчката беше разделена на две.
П.п. писах им с питане за пратката ми и се учудих, че много бързо ми отговориха, че пратка ми е в офиса в София без ИД Grinning

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:34 от maya_76

# 280
Досега ползвах Габко, но сега много искам да поръчам нещо от УК за 18 паунда. Доставка е възможна само до УК. Ако ползвам ГГБГ, дали ще приемат пратката в склада им в УК или като Габко връщат пратките на изпращача?

# 281
Ползвайте Доставки от Англия. Те доставят на 3 лв.кг, а ГГБГ на 5 лв.кг. Вече получих пратки след Брекзит с тях.
Досега ползвах Габко, но сега много искам да поръчам нещо от УК за 18 паунда. Доставка е възможна само до УК. Ако ползвам ГГБГ, дали ще приемат пратката в склада им в УК или като Габко връщат пратките на изпращача?

# 282
  • Varna

Те не са спирали да приемат праткк

# 283
  • гр. София
Някой има ли информация как се движат 2та курса на ггбг от uk? Дали пристигнаха?

# 284
  • София
Някой има ли информация как се движат 2та курса на ггбг от uk? Дали пристигнаха?

Във Видин били, в понеделник ще имат повече информация. Става въпрос за втория камион от миналата година и първия от тази. Ако вдигнат цената на 5лв. ще се насоча към друг превозвач. Първата ми пратка за тази година е 20кг. 100лв. за доставка ми идват в повече.

Общи условия

Активация на акаунт