От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ами то извода от темата е такъв, нищо не е ясно. Как да ти обещае някой нещо Simple Smile

Така е Simple Smile  Аз ще пусна една  пробна поръчка с Габиели  ,пък ще си я чакам месец 🤣. Няма как.Ще си платя ддс ,ако трябва и това е Simple Smile Не вярвам услугата да им
се оскъпи чак толкова много Simple Smile

# 256
  • София
Ами то извода от темата е такъв, нищо не е ясно. Как да ти обещае някой нещо Simple Smile

Така е Simple Smile  Аз ще пусна една  пробна поръчка с Габиели  ,пък ще си я чакам месец 🤣. Няма как.Ще си платя ддс ,ако трябва и това е Simple Smile Не вярвам услугата да им

Габиели не приемат пратки в момента.

# 257

Габиели не приемат пратки в момента.
аз като гледам в неразпознати има и от днес, значи приемат

# 258
Пратки, които са заявени преди съобщението да не изпращаме, вече са при тях.Това, че е с днешна дата при тях, не означава, че е изпратена днес.

# 259
Здравейте. Как разбрахте, че Габиели не приемат пратки? За момента не виждам подобна информация  на сайта им а и маистина има импратки в неразпознати ежедневно

# 260
Влез в раздел Новини на сайта и ще разбереш 😁😁

# 261
Влазох. И има описано само как ни какво инфо искат за напред Wink  Склад Лондон не пише да не приемат пратки вече.. Само заглавието е гръмко Wink

# 262
Влазох. И има описано само как ни какво инфо искат за напред Wink  Склад Лондон не пише да не приемат пратки вече.. Само заглавието е гръмко Wink

Да видях и аз.Пише,че е преустановено временно,но май само заглавието е гръмко.Моя позната има доста получени пратки при тях сега.

# 263
Интересно, как четем едно и също нещо, а го тълкуваме по различни начини. Явно голяма част от хората в тази тема сме разбрали погрешно написаното от Габиели:
"временно прекратяване на онлайн пазаруване от Великобритания във връзка с БРЕКЗИТ" и "Скоро ще бъдете информирани кога ще заработи опростената форма за митническа декларация. Молим Ви до тогава да не пазарувате с адрес за доставка:
Аccess self storage, 15 Tottenham lane, N89DJ".
Какво като ни молят хората, да им напълним склада викам аз..

# 264
Интересно, как четем едно и също нещо, а го тълкуваме по различни начини. Явно голяма част от хората в тази тема сме разбрали погрешно написаното от Габиели:
"временно прекратяване на онлайн пазаруване от Великобритания във връзка с БРЕКЗИТ" и "Скоро ще бъдете информирани кога ще заработи опростената форма за митническа декларация. Молим Ви до тогава да не пазарувате с адрес за доставка:
Аccess self storage, 15 Tottenham lane, N89DJ".
Какво като ни молят хората, да им напълним склада викам аз..
не ги връщат, значи ще се доставят, но не се знае кога

# 265
  • София
От Лерон:

Скрит текст:
Здравейте,
UPDATE към днешна дата 08.02 относно курсове Англия:

- курс 316: документите за около 90% от пратките (колкото събрахме, не можем повече да чакаме) са подадени днес, надяваме се до края на седмицата да го освободят. Всички пратки, получени през 2020 ще се заплатят на 2лв/кг. Пратките с курса, получени във времето 02-05.01.2021г ще се заплащат по 3лв/кг като компромисен вариант заради забавянето. От следващият курс цената за доставка е 5лв/кг. Всички такси и данъци са за наша сметка в този курс.
 - курс 317: камиона е на път, документи за попълване са разпратени днес. Молим за по-бърза организация по попълването им, за да можем края на тази/началото на идната седмица и тях да подадем и да се освободи и той възможно най-бързо. От този курс цената, на която ще се калкулират пратките Ви е 5лв/кг. Сметнахме, че дължимите данъци и такси се препокриват в групаж от тази цена.
 - курс 318: ще се пусне веднага на път щом курс 317 стъпи в България (в интервала 12-17.02). Надяваме се за него и курсовете занапред да сме постигнали договореностите, за които се борим с "Агенция Митници" и да не се налага занапред да се размятат пълномощни и друга документация.
- курс 320: курса сме с надежда да се пусне на път в интервала 19-23.02, а защо не и по-рано. В готовност сме, само курс 318 да приближи България и го пускаме.

До влизането в график на английските курсове ще се транспортират забавените с няколко дена разлика.

-курса от Америка от Декември ги очакваме на всеки момент.

# 266
  • София
Търговците в Англия се оказаха супер коректни и всички ми възстановиха парите заради неполучените пратки заради Габко. Пиша го, ако някоя от вас е в подобно положение - не отписвайте парите, пишете на търговците, ще ви ги върнат.

# 267
  • Varna
От Лерон:

Скрит текст:
Здравейте,
UPDATE към днешна дата 08.02 относно курсове Англия:

- курс 316: документите за около 90% от пратките (колкото събрахме, не можем повече да чакаме) са подадени днес, надяваме се до края на седмицата да го освободят. Всички пратки, получени през 2020 ще се заплатят на 2лв/кг. Пратките с курса, получени във времето 02-05.01.2021г ще се заплащат по 3лв/кг като компромисен вариант заради забавянето. От следващият курс цената за доставка е 5лв/кг. Всички такси и данъци са за наша сметка в този курс.
 - курс 317: камиона е на път, документи за попълване са разпратени днес. Молим за по-бърза организация по попълването им, за да можем края на тази/началото на идната седмица и тях да подадем и да се освободи и той възможно най-бързо. От този курс цената, на която ще се калкулират пратките Ви е 5лв/кг. Сметнахме, че дължимите данъци и такси се препокриват в групаж от тази цена.
 - курс 318: ще се пусне веднага на път щом курс 317 стъпи в България (в интервала 12-17.02). Надяваме се за него и курсовете занапред да сме постигнали договореностите, за които се борим с "Агенция Митници" и да не се налага занапред да се размятат пълномощни и друга документация.
- курс 320: курса сме с надежда да се пусне на път в интервала 19-23.02, а защо не и по-рано. В готовност сме, само курс 318 да приближи България и го пускаме.

До влизането в график на английските курсове ще се транспортират забавените с няколко дена разлика.

-курса от Америка от Декември ги очакваме на всеки момент.

Никога не съм ги ползвала ,но тк чакам от ГГБГ подаръци се чудя дали и другите скоро няма да се разберат с митница,че няма никакъв ъпдейт от 19.01,вече почти 3 седмици можеше поне някакъв ориентир

# 268
  • София
мисля че са им общи курсовете с ггбг.
но явно тенденцията е 5лв/кг.
само не знам какви документи точно изискват.

габиели искат еори номер  и снимки на поръчките. аз не успях да извадя онлайн, не знам кога ще мога да отида до митница.
та се надявам да не се занимаваме сподробности, цената от 5лв да покрива всичко. евентуално да си плащаме ддс.

# 269
Само по 5 лв на всеки започнат кг ще събират, няма ДДС да се плаща, Еори е т.н. Идеята е като с доставките от САЩ да процедират. Но ми казаха 1 месец, че ще отнема доставката поне сега в началото.

Общи условия

Активация на акаунт