От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
написали са да не поръчваме за момента.
може би приемат ако дойде нещо, но имат обявен курс чак през март.

# 241
написали са да не поръчваме за момента.
може би приемат ако дойде нещо, но имат обявен курс чак през март.

Благодаря Simple Smile Значи ще се въздържа за сега Simple Smile Опитах се многократно да се свържа с тях,но без успех 😁

# 242
Здравейте!
Изкам да изпратя 2 кг колет до Англия сега. Има ли някой опит как да стане?
Пробвал ли е някой да праща след Брекзит?

# 243
  • София
Здравейте!
Изкам да изпратя 2 кг колет до Англия сега. Има ли някой опит как да стане?
Пробвал ли е някой да праща след Брекзит?

Да, аз, пратих по пощата колет до Англия. Попълва се декларация, в която се пише какво съдържа и на каква стойност приблизително. Пратката пристигна малко по-бавно от обикновено, за почти 3 седмици, но пристигна.

# 244
Аз го сметнах с БГ пощи преди да попитам тук и ми излиезна че за 2 кг ми искат 63 лева и сега се оглеждам за по-евтин вариант Sad

# 245
  • Varna
Много ми е странно как ГГБГ вече 2 седмици нямат никакъв ъпдейт на сайта.Сигурна съм,че ако зависи от тях биха си пуснали курсовете,но тия митници какво толкова мислят,като трябваше вс да е изяснено мн мн отдавна .

# 246
Много ми е странно как ГГБГ вече 2 седмици нямат никакъв ъпдейт на сайта.Сигурна съм,че ако зависи от тях биха си пуснали курсовете,но тия митници какво толкова мислят,като трябваше вс да е изяснено мн мн отдавна .
Поръчай нещо с DHL от Англия и ще видиш, че те проблеми нямат с митницата. Прави си изводите кой прав, кой крив.

# 247
Аз го сметнах с БГ пощи преди да попитам тук и ми излиезна че за 2 кг ми искат 63 лева и сега се оглеждам за по-евтин вариант Sad
До кой град трябва да се изпрати?

# 248
За ггбг и аз вече взех да губя надежда.

# 249
До кой град трябва да се изпрати?
До Ковънтри.

# 250
Последно пращах до Англия преди две - три седмици, обувки, пазя бележката все още, 1, 300 кг излезна ми 33, 40 лв, стигнаха за 10-тина дни. По-дoбре направо отиди с колета да го изтеглят и да ти кажат цена. Друг вариянт е Post one, но е малко по-скъпо.

# 251
фирмите от първия пост са "от и до" да опита с тях

# 252
фирмите от първия пост са "от и до" да опита с тях
Както не могат да докарат внесат в България, така не могат да ги внесат и в Англия. Няма да стане поне засега.

# 253
Аз да попитам има ли в момента някой превозвач, който приема и има планирани курсове от Англия. Знам, че цяла тема се нищи това, изчетох я, но така и не ми стана ясно. Благодаря

# 254
Ами то извода от темата е такъв, нищо не е ясно. Как да ти обещае някой нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт