От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Според мен Габиели още не са си оправили сайта и изписва грешни цени за пратките, които са пристигнали. За 2 леки пратки в един курс, тръгнал преди НГ ми даваше 0.10 и 0,40 лв., а си платих 2 лв., както си беше и преди.
На мен също ми се поръчва, изтървах вече 2 кода в ибей за -5£, но ако ми дадат пак, може би ще пробвам с някой друг превозвач.
Така ги изписва, т.к. ами имате 20 пратки в курса, и тези за 2 от тях- тяхната стойност е толкова. Накрая ви сумират всички за курса и закръглят;) Понеже сте имали само 2 - 0,10лв и 0,40лв- общо 0,50 лв са ви взели минималната - 2лв. Ако имахте още една за 20 лв, примерно, щахте да платите 20,50лв Simple Smile

# 226
  • Sofia
Ако някой е пращал багаж с ГГБГ от София до Берлин, моля да ми пише как става плащането, може на лични, тук да не разводнявам. По телефон не мога да се свържа да питам, а във фейсбук не ми отговарят.

Аз съм връщала пратка до немски сайт от България, през ГГБГ.  Платих тук, в техен офис за транспорта от Бг до Германия. Етикетът за в Германия ми беше предплатен.

# 227
  • София

A от Германия до България с Габриели - 3 лв на кг. ли е? Много неприятен сайт имат...
Всичките ми пратки след Нова година от Германия са на 3 лв.
Тарифата на Габиели за превоз от Германия  поне от 6-7 г е 3 лв на кг.

# 228
Ако някой е пращал багаж с ГГБГ от София до Берлин, моля да ми пише как става плащането, може на лични, тук да не разводнявам. По телефон не мога да се свържа да питам, а във фейсбук не ми отговарят.

Аз съм връщала пратка до немски сайт от България, през ГГБГ.  Платих тук, в техен офис за транспорта от Бг до Германия. Етикетът за в Германия ми беше предплатен.
тъкмо това не ми е ясно - до Германия предполагам ще платя на кг, но за там ще правя етикет от Hermes. И не знам аз ли трябва да платя онлайн в сайта на Hermes за вътрешния транспорт или ще платя тук на ГГБГ на ръка.

# 229
  • Бургас

тъкмо това не ми е ясно - до Германия предполагам ще платя на кг, но за там ще правя етикет от Hermes. И не знам аз ли трябва да платя онлайн в сайта на Hermes за вътрешния транспорт или ще платя тук на ГГБГ на ръка.
Ако тази пратка се осъществи пиши. Аз мисля, че София до Триер добре, ама после Триер до Берлин как? Не знам колко кг и какво пращаш, но извика Арамекс. От вас ще я вземат и на адрес ще я доставят. Или други превозвачи с бусчета. Да не разводнявам темата може на лични да ми пишеш. Дъщеря ми е в Дюселдорф и правих няколко пратки.

# 230
  • София
Здравейте, доста време не съм чела темата, а мненията са много, за това ако може директно да си питам Simple Smile
GGBG в  момента приемат ли пратки в английския си склад и съответно има ли курсове от там, това в сайта им което пише, важи ли, че цената на кг. е по-скъпа, но съответно има превоз или не е актуално? Мерси предварително!

# 231
Здравейте, доста време не съм чела темата, а мненията са много, за това ако може директно да си питам Simple Smile
Прочети я. Темата от не четене, затова е толкова страници.

# 232

A от Германия до България с Габриели - 3 лв на кг. ли е? Много неприятен сайт имат...
Всичките ми пратки след Нова година от Германия са на 3 лв.
Тарифата на Габиели за превоз от Германия  поне от 6-7 г е 3 лв на кг.
Аха ама по едно време я бяха обявили 2 лв и всички радостно заподскачаха.... в това число и аз Grinning
Явно е било грешка.

# 233
Някой има ли пратки в dostavki.co.uk? Имам 2-3 приети от тях пратки, които все още чакат превоз до БГ. Та ако има някой с повече информация, моля да сподели.

Аз ползвам тяхната доставка от 7-8 години и с малки изключения съм си доволен. Имам стотици пратки получени без проблеми. В момента и мои няколко пратки стоят като получени в Англия, последно преди 2 седмици казаха че евентуално може да има раздвижване в началото на Февруари. както по-горе беше споменато и както повечето фирми практикуват ползват на голям промишлен транспорт камионите. Аз подозирам че са обвързани по някакъв начин и с GGBG, но не съм сигурен. Потвърдиха ми само че уж на 100% каквото е пристигнало при тях ще го докарат до БГ и междувременно ще пуснат информация (за сега няма). Аз междувременно си продължих с пазаруването от Германия и вече от началото на годината 3-4 пъти ми доставиха неща от Германия..
Между другото понеже виждам че се коментират опашките пред GGBG , аз при Доставките.ко.ук най-голямата опашка на която съм се редил е от 1 човек пред мен била Simple Smile

# 234
ГГБГ приемат пратки в склада в Англия, но още чакат първия камион да мине митница, за да решат как да процедират със следващите.

# 235
  • София
Ок, благодаря esmeralda! И аз нещо такова разбрах от сайта им и това което е написано.
Не е много трудно, който е наясно да отговори с едно изречение, все пак ако е коментирано ще се върна назад... какво да се прави, добронамереността не е сред качествата на българите, изобщо на "хората".

# 236
ГГБГ приемат пратки в склада в Англия, но още чакат първия камион да мине митница, за да решат как да процедират със следващите.

Има ли надежда според вас? Sad

# 237
Много ясно ,че има. Grinning Grinning Grinning

# 238
Надеждата умира последна. Grinning
Аз имам десетина пратки в склада на ГГБГ в Англия.

# 239
Здравейте! Габиели приемат ли онлайн пратки? Някой скоро да е поръчвал? Звъня на номера им,но не ми вдигат.Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт