От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Joy Поръчвам си тампони за почистване на лице от чужбина, чакам порицание - по- скъпи са от нашенските, но си ги искам.

И аз, и спирали, шампоани, да не говорим че чакам свещи в курса на ggbg дето не е тръгнал Embarassed

# 211
Някой има ли пратки в dostavki.co.uk? Имам 2-3 приети от тях пратки, които все още чакат превоз до БГ. Та ако има някой с повече информация, моля да сподели.

# 212
Да вкарам малко друга посока в тази тема. Всички коментирате разни превозвачи, които имат адрес в Англия и доставят до България, от сорта на габко и подобни.
Аз искам да вметна друг тип покупки пак от Англия. Има едни сайтове citystyle, sportihobi, mymall, factcool, които директно продават стока, която се намира в Англия. На сайтовете им нищо не се споменава за мита, ддс-та и пр.
Някой има ли опит с покупки от тях, откакто въведоха тези допълнителни такси?

# 213
Ами тя темата е за "разните превозвачи"...

Въпросните сайтове, които споменах, продават дрехи и обувки от английски складове. Те доставят тук само стока, която е поръчана и така техните камиони също са пълни с уникални пратки, както камионите на посредниците като габко. Та в този смисъл много си приличат. Но ако не е по темата, здраве да е.

# 214
  • Sofia
Моля, ползващите услугите на https://www.ggbg.bg да ме ориентират къде и дали се описват пратки в системата им  и как се процедира, когато сайта, от който се поръчва не допуска въвеждането на цифри при имената.

Пуснах поръчка от сайт, в който не е възможно да въведа  ID- то си и тъй като досега ползвах друг превозвач, не знам каква е практиката.

Предварително благодаря!

# 215
Две от пратките ми с Габиели вече пътуват към България и първата от тях трябва да е в София другата седмица.
Чакам пробно и малък артикул с един от новите превозвачи.
И трите неща ги няма в България... евтини, скъпи, искам си ги.

# 216
Шантал, не се описват никъде поръчките, поне аз не знам за такава практика. Когато сайтът не позволява да се въведе ID в поле за име, го записвам с полето за адрес. Това е от техния сайт: (Address Line 2): Thames road, вашето ID GGBG

# 217
A от Германия до България с Габриели - 3 лв на кг. ли е? Много неприятен сайт имат...

# 218
Две от пратките ми с Габиели вече пътуват към България и първата от тях трябва да е в София другата седмица.
Чакам пробно и малък артикул с един от новите превозвачи.
И трите неща ги няма в България... евтини, скъпи, искам си ги.
Аз имам пратка в курс 995 и получих имейл, че е обработена в Пловдив и препратена към София. За пратката съм им изпратила всички документи, които искаха и сега като си погледна профила виждам, че имам начислена само цена на кг. по 2 лв. Няма ДДС или нещо друго, но след съобщението им да се въздържаме от поръчки, спрях да поръчвам до техния адрес.

Кои са тези нови превозвачи?

A от Германия до България с Габриели - 3 лв на кг. ли е? Много неприятен сайт имат...
Всичките ми пратки след Нова година от Германия са на 3 лв.

# 219
Благодаря! Аз досега ползвах KDshopping, но тяхната цена е 4.10 лв. на кг. Flushed

# 220
  • Sofia
Dark_Chocolate , мерси! Уж четох ... Ще им пиша.

# 221
  • Варна
Според мен Габиели още не са си оправили сайта и изписва грешни цени за пратките, които са пристигнали. За 2 леки пратки в един курс, тръгнал преди НГ ми даваше 0.10 и 0,40 лв., а си платих 2 лв., както си беше и преди.
На мен също ми се поръчва, изтървах вече 2 кода в ибей за -5£, но ако ми дадат пак, може би ще пробвам с някой друг превозвач.

# 222
Ако някой е пращал багаж с ГГБГ от София до Берлин, моля да ми пише как става плащането, може на лични, тук да не разводнявам. По телефон не мога да се свържа да питам, а във фейсбук не ми отговарят.

# 223
Аз проблем нямам.Проблема е твой!При тия неразбории по митници да си поръчваш консуматив,който го има и в Бг и го получаваш без да си слагаш лед по главата е меко казано неоправдано....

Все някой трябва да пробва, за да сподели опит. Аз придобих своя и за справка пак е доста по-добре от тук. Приятно пазаруване от България. Аз вече имам поръчки на път с два превозвача от Англия Wink

В очакване съм да ми отговорите.

# 224
Според мен Габиели още не са си оправили сайта и изписва грешни цени за пратките, които са пристигнали. За 2 леки пратки в един курс, тръгнал преди НГ ми даваше 0.10 и 0,40 лв., а си платих 2 лв., както си беше и преди.
На мен също ми се поръчва, изтървах вече 2 кода в ибей за -5£, но ако ми дадат пак, може би ще пробвам с някой друг превозвач.
Има нещо такова. За едната ми пратка, която е на път, са начислени 0.90 лв. , за другата 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт