От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Явно таксуват всеки започнат кг. Пратката ми тежи 1050 гр. И са ми написали цена 9.98 лв.

Нали и преди беше така? Или греша?

# 421
  • Varna
Явно таксуват всеки започнат кг. Пратката ми тежи 1050 гр. И са ми написали цена 9.98 лв.

Нали и преди беше така? Или греша?
Да,винаги е така,само цената сега е по висока.

Някой няма ли да сподели инфо за 799,тк аз от днес вече имам пратка в курс 817 Simple Smile

# 422
Няма какво да споделим за 799, още не е пристигнал, чакаме го.

# 423
  • София
Курс 799 на ггбг още седи на път.

GGBG, нямат секция с неразпознати пратки, нали?

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:27 от nad_tab

# 424
Току що получих имейл, че курс 799 на GGBG е пристигнал!

# 425
Няма да я меря в офиса, това ми е грамажа от сайта, от който съм я купила, просто преди явно не съм.обръщала внимание на тази подробност.

# 426
  • Varna
Току що получих имейл, че курс 799 на GGBG е пристигнал!
И мъжа ми получи в 20ч.,че пратката му е обработена и готова за получаване.

# 427
  • София
И моите са готови. Забелязах, че не ги мерят, а само записват теглото което пише на етикета и събират.

# 428
Не знам дали това е правилната тема за въпроса ми, но мисля че ще се намерят хора, които следят и разбират. Регистрирах се като клиент на ГГБГ за да пазарувам от Next. Обаче имам проблеми с адреса при формата за регистрация на сайта на Next. Има ли потребители, които пазаруват от Next с ГГБГ? Мерси Flowers Hibiscus

# 429
  • софия
Преди Next не приемаха пращане с неанглийски карти. Вече може ли и с други?

# 430
Не мога да отговоря, защото имам възможност да платя с английска карта, но и без регистрация не мога да проверя...

# 431
Ако плащането с бг карта е проблем с Revolut не би трябвало да има такъв.

# 432
Адресът е проблем. После и кратата.

# 433
  • София
Revolut, поне последно бяха с регистрация в Англия, не съм имала проблем с плащането с тяхна виртуална карта, никъде.

# 434
Revolut са регистрирани във Великобритания, но заради Брекзит си направиха регистрация и в Литва, която да покрива потребителите от ЕС. Това не би трябвало да ви влияе, но все пак тези, които ги ползвате, да знаете.
https://blog.revolut.com/transferring-our-lithuanian-customers-before-brexit/
https://blog.revolut.com/a/transferring-customers-to-our-lithuanian-entity-2/
https://blog.revolut.com/transferring-business-customers-to-our- … ithuanian-entity/
 We have set up a licensed European company to which we will transfer all non-UK customers following Brexit, and continue to offer the same Revolut services.

Общи условия

Активация на акаунт