От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
С Доставки Англия имам 5 пакета от 16, 17 и 18 март, всичките са със статус "приета".

# 601
От кой да очаквам доставката, български пощи или някоя куриерска фирма?
БГ Пощи.

# 602
  • София
Габиели искат документ за плащане към пратките.
Платих с карта в амазон, сега се чудя какво да прикача, картата е на ПИБ, дали върши работ скриншот от банкирането ?

# 603
  • София
Би следвало да ги устрои. На нашата митница пак скрийншот съм давала.

# 604
Платих с карта в амазон, сега се чудя какво да прикача, картата е на ПИБ, дали върши работ скриншот от банкирането ?
Габиели искат фактура, а не документ за плащане.

# 605
  • Anywhere
Не е задължително. Пише инвойс или документ за плащане през пейпал.

# 606
  • София
откъде да я взема тая фактура се чудя?
има опция да поискам фактура от продавача, ама дали ще трябват други данни.
обърках се нещо.

# 607
  • Sofia
Фактурата не е ли точно документът за поръчката, който получавате на e-mail-а си?

# 608
Амазон издават фактури или най-малкото Order confirmation. Може да го свалиш от сайта им, на страницата на поръчката

# 609
  • София
свалих фактурата от амазон.
обаче сега като регистрирам пратката иска да добавя продукт.
моето го няма в техния списък, опитах да въведа, не става.
явно това е опростената им работа свързана с митниците.
аз поръчах ленти за глюкомер.

# 610

Курсът на „Доставки Англия”, който е бил планиран за 10.03 вече е тръгнал. Надявам се скоро да пристигне

Nadi4ka, благодаря. Очевидно е тръгнал и този от 17.03. : вчера им писах, и след час получих отговор, че всичките им камиони са потеглили в сряда, но все още имат проблем с ъпдейтването на информацията в сайта.
Интересното е, че втората ми пратка- от 18.03. - вече е със статус "пътува", докато тази от предишната седмица си стои "приета"...
И аз имам пратки от 10,03 насам няколко и една от 13,03 ми стое приета, дакото предишните и следващите са със статус пътуват. За поръчките ми от 10,03 нямам информация, но щоме нямам имейл, предполагам че не са дошли още в Бългаиря или са на митницата.

# 611
  • В полето, под тепето.
Първата ми поръчка с Доставки Англия е пристигнала в желания офис, но ще я взема утре /. На 5.03 е доставена на адреса им в Лондон. Имам още  една от 08.03, но тя не е готова за доставка. Нямам идея кога е тръгнал курса.                                За сравнение поръчки пуснати по късно с Габиели също се раздават тази вечер. При първите е пълна мъгла, само едно отразяване.че са получили пратката. При Габиели още по досадно описване на пратките с това падащо меню и т.н.      Чудно ми е как едните превозват без да искат нищо, а  другите все повече усложняват регистрирането на пратка!!!?

# 612
Само при мен ли има проблем с прикачването на дикументи доказващи плащането в сайта на Габиели?

# 613
БГ Пощи.
Благодаря! А върху сумата от 11 паунда дали ще ми се наложи да плащам допълнително?

# 614
Не. Само ако на някой митничар му се стори "съмнителна" и я спрат за проверка ще им дължите едни 4.50

БГ Пощи.
Благодаря! А върху сумата от 11 паунда дали ще ми се наложи да плащам допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт