От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
"Доставка от Англия " може ли да им се има доверие?
И на мен ми е любопитно дали са надеждни или сега само ни зарибяват.

# 361
  • София
Идея нямам на коя митница се е случило, доколкото подразбрах, е именно нашата митница. Кашонът е разкъсан, не отварян нормално като за проверка. Липсват 3 от 4 кутии. Няма как да изпаднат, защото са опаковани по 4 в кашонче доста плътно. И аз съм била на митница, и съм виждала както брутално тарашене, така и човешко отношение.
Скрит текст:

# 362
  • Sofia
Всички липси би следвало да ги претендирате към посредниците/превозвачите/куриерите.В случай,че те са получили пратката без забележки, а я предават във видимо нарушена опаковка носят отговорност

# 363
  • София
Както казах, вече е направено, остава да им изпратя платежното. Споделих опит. Иначе да, те имат и снимки в профила ми как пратката е пристигнала при тях в безупречно състояние.

# 364
  • Sofia
Здравейте,до сега поръчвах от Англия с Габиели,но новите им условия ме отказват от тях за доставки от Великобритания.
Чета постовете тук и имам въпрос...????
Да разбирам ли,че с GGBG.bg транспорта от Ангглия е без бумащина,пращане на фактури,вадене на митнически номера...и е 5 лева на всеки започнат килограм???
Благодаря!
Да,точно така

За мен е много нелогично. Ако например поръчам часовник за £10000, който тежи до 1 кг. , разходите по доставката му биха ми излязли 5 лв. Къде им е далаверата на ggbg?

# 365
Далаверата е че тира се пълни с пакети в килограми и колкото повече малки пакети по 5 лева, толкова по-добре за тях.

# 366
  • гр. София
Идеята на ГГБГ според мен е да не затормозяват крайния потребител - нас и да се откажем от пазаруване от UK заради всичката бумащина. С тази си тактика запазват голяма част от текущите си клиенти и ще привлекат и нови според мен.

# 367
  • Варна
Идеята на ГГБГ според мен е да не затормозяват крайния потребител - нас и да се откажем от пазаруване от UK заради всичката бумащина. С тази си тактика запазват голяма част от текущите си клиенти и ще привлекат и нови според мен.

А надежни ли са???
Споделете опит с едно кратко ДА
Например,аз пазарувам с Габиели от 2008 и намам загубена пратка,забавянето не ме притеснява,стига да получа това,за което съм платила....

# 368
  • гр. София
Аз пазарувам с тях от няколко години. Никога не съм имала сериозни проблеми. Всичко ми се е намирало ако не го изнамерят на момента. Единствено по време на черни петъци и Коледни празници е било лудница, заради прекалено големия обем на пратки и съответно закъсняват с раздаването. Тази година за пръв път имаше огромни опашки за раздаване. Покрай Брекзит сега също не беше наред положението, но го отдавам на това, че нямаха представа какво точно се случва и търсеха решение. С последната ми пратка от миналата седмица обещаха, че след курса събран с дата 17.01 всичко ще си потръгне нормално. Надявам се да е така.

# 369
  • Варна
Shokoladche ,Благодаря ти! ЩЕ им дам шанс:)))
Успешна седмица!

# 370
На мен KDshopping са ми намирали пратка без име - продавачът написал само техния адрес на плика. Изпратих снимка на поръчката и веднага ми отговориха, че е при тях.
Но те май возят с Габиели и за момента не приемат пратки.

# 371
Здравейте, правилно ли съм прочела до тук(или съм пропуснала нещо) че само ГГБГ за момента са “отпушили” доставките си.
Аз ползвах simplyshopping доста години, но ми трябват спешни неща от Англия и вече 2 месеца не намират решение. Та търся алтернатива....

# 372
5 лв на килограм ме устройва. С ггбг голям проблем е липсата на адекватна комуникация.
Доколко са се отпушили доставките незнам, мисля че май само един курс мина засега, моята пратка в курс 799 още си седи в Лондон, а март чука на вратата.

# 373
  • Varna
5 лв на килограм ме устройва. С ггбг голям проблем е липсата на адекватна комуникация.
Доколко са се отпушили доставките незнам, мисля че май само един курс мина засега, моята пратка в курс 799 още си седи в Лондон, а март чука на вратата.
Според мен като пуснат и този 799 всичко ще се оправи и нещата ще си тръгнат.Понеже в края на седмицата хората си взеха пратките да питам нали щяха да пускат курса.Някой който има инфо ще докладва ли?Simple Smile

# 374
  • Стара Загора
Здравейте, аз имам пратки в 799 на ГГБГ и сега видях, че в сайта ми дава, че пратките са на път. До вчера се водеха на склад в UK.

Общи условия

Активация на акаунт