От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Сроковете трябва да са верни. Миналата година по това време препоръчано писмо с документи пристигна за 3-4 работни дни.

# 391
Сроковете трябва да са верни. Миналата година по това време препоръчано писмо с документи пристигна за 3-4 работни дни.
.. нямаше БРЕКЗИТ Simple Smile + писмата са в друга категория...

# 392
  • Варна
Здравейте, някой има ли представа, дали в Англия има складове от където може да се пазарува на едро? Благодаря предварително 😊

# 393
Здравейте, да споделя - получих си пратката от втория камион на GGBG, курс 793 - с Еконт, всичко беше наред.

Успех на всички Ви с чакани и бъдещи пратки.

# 394
  • Anywhere
Днес получих пратката в пощенската си кутия. Отне ѝ реално 5 седмици, точно колкото са описани в линка даден от zzrr. Благодаря за помощта! Сега остава да дойде и пратката с GGBG в курс 799.

# 395
  • София
Здравейте, някой беше писал 3-4 страници по-рано, че вече е получил пратката си с "Доставки -Англия" - за колко време пристигна?

Аз се канех да използвам ГГБГ,  където си направих регистрация, но доколкото разбирам, при тях има трудности с проследяването на пратките, а и доста се бавят, което засега ме спира да поръчам...

# 396
  • София
GGBG, се бавят, няма никаква комуникация с тях, некоректни са с теглото и като цяло не се справиха добре с обема през декември и комуникацията около Брекзит. Нещо съм им набрала, след като от 5-6г. съм им редовен клиент.

# 397
  • Варна
Здравейте, някой беше писал 3-4 страници по-рано, че вече е получил пратката си с "Доставки -Англия" - за колко време пристигна?
Виждам в сайта им курс планиран да тръгне на 17.02 все още не е тръгнал, а има и друг планиран за днес. Та и при тях ми се струва че се бавят нещата.

# 398
  • Varna
GGBG, се бавят, няма никаква комуникация с тях, некоректни са с теглото и като цяло не се справиха добре с обема през декември и комуникацията около Брекзит. Нещо съм им набрала, след като от 5-6г. съм им редовен клиент.
Бавеха се докато тръгнат нещата,но според мен са единствената фирма ,която се справи с нещата.Половината прекратиха дейност,другите не приемат пратки.
Като цяло ние не сме доволни от това,че трябва да чакаме,от това,че ще плащаме 5лв на кг.,че не може да е като преди.Еми не може и е крайно време да го разберем.
Ако за някой 5лв/кг. е много без да има каквато и да е разправия от негова страна и изискуемост на документи,то за много други това е отлична възможност.Като цяло всеки сам избира на кого да даде парите си и колко може да заплати за желаната услуга.

# 399
И аз бях доволен клиент на GGBG от около 3-4 години, но според мен нещата при тях зазляха не само заради Брекзит.  Нещо цялостната им организация вече не е ОК. Ясно е, че заради Брекзит се променят много неща, но аз чаках поръчка от Щатите два  месеца и половина, а там няма Брекзит... Освен това, фактът че не отговарят на мейли и не си вдигат телефона ме кара да обмислям да пробвам и други доставчици. Особено около Коледа тази година мисля да не рискувам с тях.

# 400
Подозирам че с GGBG се е случило това което се случва често с бизнеса в България. Нещата потръгват, работата се увеличава, а шефа не иска да наема нови хора и настоява да се работи двойно с наличния персонал. Също така често се смята че са прекалено "големи за да се провалят" или че клиентите са свикнали да ги ползват и ще продължат, или че този малък процент клиенти с които имат проблем са окей да ги загубиш. НО те не отчитат че тук в БГ клиента е верен само на себе си и конкуренцията дебне от ъгъла да прилапа всеки недоволен или колебаещ се нов клиент. А често като тръгнат нанадолу нещата стават неусетно.
А това да нямаш комуникация с доставчика си е възможно най-лошото възможно нещо "евър".

# 401
  • Sofia
Аз явно съм късметлийка, относно комуникацията с ггбг. Много години ползвах друг превозвач, но заради разликата в цената на доставката от Германия, реших да ги сменя. Поръчвам доста и не ми е все едно. В началото ми се наложи да им пиша, защото имах някои въпроси. Отговориха ми в рамките на часове. Имат курсове два пъти седмично.  
Пратки от Англия не мога да коментирам на този етап, но мисля, че трябва да сме търпеливи, все в някакъв момент нещата ще потръгнат.

# 402
  • София
В началото ми се наложи да им пиша, защото имах някои въпроси. Отговориха ми в рамките на часове. Имат курсове два пъти седмично.  
Кога е било това? Проблемни са от няколко месеца, преди това с две ръце, бих ги препоръчала.

Само веднъж помолих да ми претеглят пратката в  офиса на ГГБГ, общото тегло от 8кг., падна на 6. Тогава служителят каза, всеки път да ги мерим, но честно казано с тези опашки, ми е неудобно да ми мерят пратките.

И нагледно показвам само една пратка от последния курс, за който им писах в неделя, но познайте, дали ми отговориха. Пратка с тегло 22гр. е заведена като 250гр. Само за нея да направят корекция и курса пада с килограм.

# 403
  • Sofia
nad_tab, по- малко от месец.
Не съм карала да ми мерят, но е възможно да са ми добавили някой и друг кг. Поръчките ми са големи.

# 404
  • София
nad_tab, по- малко от месец.
Не съм карала да ми мерят, но е възможно да са ми добавили някой и друг кг. Поръчките ми са големи.
Лошо... значи отговарят, само когато им изнася.
Следващият ми курс е 20кг. при цена от 5лв. на килограм, ще ги помоля да го премерят.

Общи условия

Активация на акаунт