От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Oт днес Revolut са вече регистрирани и в БГ, отворете приложението и ще ви попита за преместване на сметките.

# 436
Тоест заради невъзможност за плащане никой тук не е поръчвал от английския некст?

# 437
Ползвала съм преди време Револют и ги отсвирих. Съпорта им е под всякаква критика.
Отказвали са ми я корейски сайтове за покупки.

# 438
габиели, че не приемат пратки, надписа определено е за декоративна украса, това е от неразпознати от днес

# 439
Пак е Коледа пред офиса на ГГБГ.

# 440
Тоест заради невъзможност за плащане никой тук не е поръчвал от английския некст?
Пазарувала съм от Next с бг карта, но преди Брекзит, сега нямам представа дали е възможно.
Правеше проблем при регистрацията, при попълване на адреса, искаше и някакъв код, така и не разбрах какъв, но попълних някакви цифри(съвсем случайни) и взе че ми прие регистрацията.

# 441
Регистрирах се в GGBG, тъй като досега ползвах Gabco, но те прекратиха дейността си в Англия. Даже поръчах пратка на адреса на ГГБГ. Въпросът ми е кога ще е следващият курс на ГГБГ - в сайта пише "Курс 799 - 17.01.2021г. се готви за тръгване от Англия", а оттогава имало ли е други курсове?

# 442
Някога при регистрация за Револют ми искаха прекалено много лични данни и веднага се отказах.
Дебитната карта и PayPal са ми напълно достатъчни.

# 443
  • София
От Некст не съм пазарувала, но складът в Англия на ГГБГ работи нормално.
Поръчах от английския Амазон в събота до адрес на ГГБГ в Англия. В понеделник пратката е приета в слада, пише, че курсът е с дата на тръгване 07.03.

# 444
Проблемът е че като попълня адресът на ГГБГ във формата за регистрация на Некст и ми казва да си открия адреса в оптима парк, а там за юнит 8 е съвсем друга фирма...
Явно няма да стане, а не ми се занимава да звъня тук на ГГБГ да се обяснявам.

# 445
  • Varna
Регистрирах се в GGBG, тъй като досега ползвах Gabco, но те прекратиха дейността си в Англия. Даже поръчах пратка на адреса на ГГБГ. Въпросът ми е кога ще е следващият курс на ГГБГ - в сайта пише "Курс 799 - 17.01.2021г. се готви за тръгване от Англия", а оттогава имало ли е други курсове?
Здравей,
когато получиш пратката си в офиса им,обикновено до няколко часа е добавена там е написан курса,в който ще бъде включен.
Най-вероятно ако си я получила в офиса ,то тя ще бъде с курса,който тръгва в понеделник,което означава ,че на 15 март пратката ти ще е тук най-вероятно с курс 817.
Информацията в сайта не се обновява веднага за курсовете и стои за още миналите такива.

# 446
  • Варна
Мога ли да направя поръчка от lookfantastic.com с Габиели? В сайта им не виждам при регистриране на поръчка lookfantastic, a няма опция "други". Също така може ли да бъде задържана някъде понеже е около 80 евро? Предполагам не, ама пак да питам, че да не си бия главата после.

# 447
По-добре поръчай от немската версия на сайта (.de) до адрес на превозвач в Германия.

# 448
  • Варна
Няма го продуктът в .de Sad

# 449
Габиели за момента са замразили приемането на пратки в Англия. Продбай от .com сайта до адрес в Германия или дори до адрес в България и да се надяваме, че пак ще доставят от европейски склад или поне ако е от Англия, е с предварително платено ДДС и митничарите няма да ти задържат пратката.

Общи условия

Активация на акаунт