От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 58 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • В полето, под тепето.
[quote author=nadi4ka91 link=topic=1297049.msg424
Аз за пръв път поръчах днес с тях, като миналата седмица първо се обадих да питам дали приемат пратки и казаха - да.
Малко ме притеснява обаче че нямат обявен нов курс след 3,03.
Също виждам, че има 3 офиса за получаване в София. Как и къде да посоча от кой офис искам да си взема пратката, след като пристигне?
.                                                                                                        При регистрацията се посочва желания офис за доставка.  
Пуснах 1 поръчка и вече е получена при тях.        
 Някой който вече ги е ползвал може ли да сподели как таксуват пратките?  Сайтът им е доста семпъл, няма секция неразпознати пратки.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 10:21 от Теси

# 481
  • Пловдив
Четейки в темата, съм пропуснала да забележа кои курсове на GgBg коментирате в момента и се върнах да се уверя. 799!? 🤔🤦♀🤐 Оооо! Отказвам да повярвам! Чакам пратки с 814 и започвам да се надявам да ги получа преди Великден 🤞🍀

# 482
  • София
Да попитам имащите опит с "Доставки Англия" - телефонния номер на офис в Лондон ли задаваме, когато правим поръчка оттам (тъй като в секция  "Как да поръчам.." е даден само адрес, няма тел.) и всъщност ако не го напишем, проблем ли е...?
Аз така направих. И вече получих една пратка с тях.

Благодаря, nadi4ka. Flowers Four Leaf CloverА за колко време пратката пристигна до БГ - имам предвид, от момента, в който е била регистрирана в системата им...?
Аз снощи направих поръчка от Лондон, но покупката ми още не е изпратена към офиса им в Уимбълдън, така че няма да мога скоро да споделя как се движи...

# 483
Получих e-mail, че е в техния офис в Англия на 04.02 (всъщност пратката е била доставена  ден или два преди това), а на 23.02 вече беше в офиса на Еконт

# 484
  • София
Супер. Не знам преди с какво темпо са работили, но при сегашната ситуация ( за която четох по-назад в темата), срокът на доставка ми изглежда напълно приемлив...

# 485
[quote author=nadi4ka91 link=topic=1297049.msg424
Аз за пръв път поръчах днес с тях, като миналата седмица първо се обадих да питам дали приемат пратки и казаха - да.
Малко ме притеснява обаче че нямат обявен нов курс след 3,03.
Също виждам, че има 3 офиса за получаване в София. Как и къде да посоча от кой офис искам да си взема пратката, след като пристигне?
.                                                                                                        При регистрацията се посочва желания офис за доставка. 
Пуснах 1 поръчка и вече е получена при тях.       
 Някой който вече ги е ползвал може ли да сподели как таксуват пратките?  Сайтът им е доста семпъл, няма секция неразпознати пратки.
Регистрацията ми при тях е от преди 2-3 г. като вляза ми се отваря една система за пратки, но никъде не виждам нещо да мога да попълня или променя, странно ми изглежда, дори ID номера си не виждам, добре че са ми ги пратили по мейла и успях там да го открия.

# 486
  • Варна
Честит празник на дамите!
Габиели са възобновили приема на пратки.
Аз пуснах 2 поръчки с доставка Англия, ще чакам.

# 487
Ми... регистрирах пратка, прикачих си плащане и артикули... и като пристигна пратката ми я цвъкнаха наново, тая остана чакаща и висяща Simple Smile ... За регистрираната от тях пратка не виждам опция да прикача каквото и да е.

# 488
  • В полето, под тепето.
Ми... регистрирах пратка, прикачих си плащане и артикули... и като пристигна пратката ми я цвъкнаха наново, тая остана чакаща и висяща Simple Smile ... За регистрираната от тях пратка не виждам опция да прикача каквото и да е.
anbibian, да така е, много кофти сайт. И аз имах стара регистрация и като не се вижда профила и какво съм посочила , реших да си направя нова.                                                                        И пак да попитам ползвалите, доставкиАнглия .как таксуват пратките в момента? 3лв кг и обемно тегло или .?                                  Хубава новина за Габиели , нямаше да я видя, благодаря! Дано най после си оправят системата и като искат  да регистрираме пратки,  да не ги дублират.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 10:28 от Теси

# 489
anbibian, да така е, много кофти сайт. И аз имах стара регистрация и като не се вижда профила и какво съм посочила , реших да си направя нова.                                                                        И пак да попитам ползвалите, доставкиАнглия .как таксуват пратките в момента? 3лв кг и обемно тегло или .?                                  Хубава новина за Габиели , нямаше да я видя, благодаря! Дано най после си оправят системата и като искат  да регистрираме пратки,  да не ги дублират.
Аз им с обаждах на Доставки Англия миналата седмица, казаха 3 лв на кг и с нищо няма да ме занимават, те щели да имат грижата по освобождаване на пратките, със срокове не се ангажират за момента, всичко минава на митница.

# 490
  • Варна
Аз пак с инфо от сайта на Габиели https://gabieli.com/bg/news/1010 във връзка с предстоящи промени в ЗДДС.
Утре ще търся и закона, че не съм запозната какво ни готвят.

# 491
Малко объркано. А ако имам 10 неща за 155€, какво парвим....

# 492
На мен ми е по-интересно как ще действат от настоящия момент до 1-ви юли...едва ли ще прекратят дейността си дотогава.

# 493
  • Точно където трябва
Какво ще се случи на 1 юли?

# 494
Ще се дължи ДДС за стоки от трети страни без значение от стойността им. Прагът от 30 лв вече няма да съществува.

Общи условия

Активация на акаунт