От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Днес си взех пак пратки от Доставки Англия, всичко е точно с кг. Вече друг е въпроса, че те си бяха тежки.
Системата им обаче не се обновява редовно.
Едната пратка, която си взех още виси като пътуваща.

# 691
Северен Лондон-Централен.На него ли пращате онлайн покупки?
Да

# 692
Момичета, има ли някаква промяна в Габиели сега след Брекзит? Не съм поръчвала след 1.1, а искам да поръчам от Джордж. Нали не отиват на митница, как се плаща митото сега?

# 693
  • Бургас
Момичета, има ли някаква промяна в Габиели сега след Брекзит? Не съм поръчвала след 1.1, а искам да поръчам от Джордж. Нали не отиват на митница, как се плаща митото сега?
На сайта им дали няма да има информация?

# 694
Общо взето принципа за такъв тип пазаруване е един и същ. ID- то се пише преди името, да или в краен случай ако не ви дава да пишете цифри в това поле, в Adress line 2 или Company name. Давате само адреса за онлайн поръчки, другите адреси са на офиси, от които може да си получите поръчката ако сте в Лондон
Това нещо не го разбрах! От какъв зор,  ако съм постоянно в Лондон (или изобщо в Англия), ще ползвам адрес на БГ превозвач?

# 695
Цената е 4 лв. на кг за пратки до 300 лв., над това може да се дължат други такси. Възможно е да пристигат по-бавно нещата. И всяка пратка задължително трябва да се регистрира и да се прикачи документ за покупката.

# 696
  • Sofia
Скоро, пускайки новата тема, ще трябва почти напълно да променя заглавния пост, с тези нововъведения. Grinning

# 697
  • Варна
Това нещо не го разбрах! От какъв зор,  ако съм постоянно в Лондон (или изобщо в Англия), ще ползвам адрес на БГ превозвач?
Ако получаваш неща от България, например.

# 698
Пуснах една поръчка с Габриели за проба да видя как ще стане.Пуснах от UK до немски адрес обаче ,така реших не знам защо.Сега им се ровя в сайта на Габриели и да питам наистина ли курсовете от Германия пристигат за 10 дни? Така е по принцип ли?Питам защото Габко и ГГбГ идват за 3 до 4 дни максимум?И ако съм заявила получаване с еконт веднага след разпределението ли пращат (Габко са стриктни) или се помайват яко като ГГбГ ?

# 699
  • here and now
И аз съм с въпрос за GGBG. Пуснах пратка до английския им адрес.
Трябва ли да им изпращам нещо допълнително? На сайта им не видях подобна информация.

# 700
Нищо друго не трябва, аз също ползвам и тях, и не е нужно да регистрираш пратката
И аз съм с въпрос за GGBG. Пуснах пратка до английския им адрес.
Трябва ли да им изпращам нещо допълнително? На сайта им не видях подобна информация.

# 701
Едит: Доставка-Англия не публикуват напълно вярна информация и в панела за проследяване.

На 31.03 взех от офис на Еконт пратка - първа и единствена за мен от Англия, доставена на 16.03 на адреса в Лондон. Пратката според панела още пътува. Теглото ѝ беше отбелязано като 15,3, което ме обърка, при реално тегло между 9 и 10 кг (7,8 кг артикул). Отбелязаното 15,3 отговаря на формулата им за обемно тегло, което не съобразих и очаквах доста по-висока цена, платих 42 лв за пратката + Еконт доставка.

Доволна съм.

# 702
На мен в момента "Доставка от Англия" в профила ми е зачислила като обемно тегло кашонче с размери 31х40х11 см. Не знам какво е обемното на това ... По формулата им излиза 2.27 кг, реално е под 1 кг. Ще видим как ще ме таксуват за него, но ако действително го таксуват като 3 кг, за мен са аут.

# 703
  • София
И аз приключвам с тях!

Сега се усетих, че с първата си пратка, само ги пробвах дали и как доставят, беше доста лека, под кило, но платих 6лв.

# 704
На тегло пише 1кг 700гр, равно на точно 6 лв, съгласно тяхното ценообразуване.
Или аз нещо не разбирам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт