Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 71

• 46 283
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
Със зелено или синьо- като цветовете на дивана. Всички стени ли искате да боядисате, или само тази, която е зад спалнята?

# 436
  • Берлин
Не знам. Може и вариант една да е в наситен цвят само. Въпросът е коя. Щората е условно дя я наречем лилава (едното квадратче от дивана), на тя лесно се сменя. Пердета не харесвам и никога не съм имала. Иначе ако е стената зад леглото, няма да се бие цветът с паркета. Обаче пак срещу погледа ми ще е бялата стена зад дивана. А иначе в леглото работя по 3-4 часа поне, имам масичка за лаптопа и ми е по-удобно там, отколкото на работната маса. Гледам снимки и съвсем се обърках вече

# 437
В темата за спалните едно момиче беше показало много хубава бяла спалня със сини стени, разгледайте я.

# 438
Стаята е 7,50/5,50, източно изложение.
Стената зад спалнята ли е 5.50?

# 439
  • Берлин
Да

# 440
# 441
  • Берлин
Няма нужда. Знам си отлично размерите, а и не те са тема на въпроса ми. Сайтът свива снимките, на няма значение. Само грубо смятай 1.20 дълбочина на гардероб+ 2.00 спалня + нощни шкафчета и отстояние. Оставям сметките за теб и мисля, че си злонамерена. Благодаря за посрещането в темата. Много окуражаващо.

# 442
Олеле, съвсем не съм искала да се заяждам. Любопитно ми беше, как изглежда спалня повече от 40 кв.м.🙂

Щом не касае въпроса ти, защо споменаваш размери?
И ся, понеже ме предизвикваш, мога да вържа бас, че тази стена е макс 4.20м.

И от какъв зор, някой трябва да те посреща в темата?😂

А по въпроса - на бяла спалня и дървесен под отиват почти всички цветове.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 22:32 от Чисто луда

# 443
Гардероб с дълбочина 1.20 м.!

# 444
Няма нужда. Знам си отлично размерите, а и не те са тема на въпроса ми. Сайтът свива снимките, на няма значение. Само грубо смятай 1.20 дълбочина на гардероб+ 2.00 спалня + нощни шкафчета и отстояние. Оставям сметките за теб и мисля, че си злонамерена. Благодаря за посрещането в темата. Много окуражаващо.
Гардероба е дълбок 60-65 см, леглото няма 2 метра, но и да има пак стената е под 4 метра. Най-вероятно е между 3.60-3.80

# 445
Аз също се изумих на размерите, даже май мернах в поста, че стаята не е много голяма и се облещих Simple Smile

# 446
Да не се отклоняваме Simple Smile
Предлагам това:

# 447
Или в сиво-синята гама? Понаплескала съм го.....

# 448
  • Велико Търново
Може ли снимка на дълбокия гардероб, може и на лс. Предстои ми измисляне на дрешник и такова нестандартно оразмеряване и разпределеняие би ми било интересно да видя. Благодаря!

# 449
Дали и 3 метра има тази стена, според мен - не. А колкото до цвят, наистина е все тая, но по-добре някой от дивана.

Общи условия

Активация на акаунт