Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 71

• 46 184
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
ДОДО, за мен е прекалено претрупано, разхвърляно, задушаващо. Най- вече разхвърляно- тук стол, там два, тук диван, там маса, отсреща друга, възглавници, лампиони, разногледа ставам. Разбирам чудесно обаче, че има хора, на които им харесва, лошо няма.

# 586
  • София
ДОДО, за мен е прекалено претрупано, разхвърляно, задушаващо. Най- вече разхвърляно- тук стол, там два, тук диван, там маса, отсреща друга, възглавници, лампиони, разногледа ставам. Разбирам чудесно обаче, че има хора, на които им харесва, лошо няма.
Хаха разбрах кое те побърква 😁😆😂 естествено, че някой харесва едно, друг не. За сега събирам идеи, но каквото и да гледам, пак се въртя около такъв стил. А на живо съм го виждала само в къща и то в една 🙂

# 587
Абсолютно, и на мен ми идва много претрупано и задушаващо, няма простор, въздух и светлина! Отделно трябва всички стаи да са в този стил, че иначе ще стане манджа с грозде. И за мен нон стоп трябва да се чисти и бърше прах, щото всички тия финтифлюшки са големи прахосъбирачки.

# 588
За библиотеката зад вратата гласувам за нещо подобно на Били-то. Да си има и страници.

# 589
И ние напредваме бавно, но славно. 😊
Най - вече заради мебелиста. Обещанията за нищо ги няма.
Поне с кухнята-трапезария - хол сме на финала.
Според мен на стаята ѝ трябва само 1 килим под холната маса и държачи (така ли се казват? 🤔) за пердетата.
Вие как мислите? 🤔
Утре сме на Икеа, да си набележа още нещо, ако трябва. 😜
Скрит текст:

# 590
  • Mediterraneo
Дидис, много ми харесва! Да, килим под масата. Аз бих сложила нещо, което съчетава синьо и кафяво, любимата ми комбинация.

# 591
  • София
И ние напредваме бавно, но славно. 😊
Най - вече заради мебелиста. Обещанията за нищо ги няма.
Поне с кухнята-трапезария - хол сме на финала.
Според мен на стаята ѝ трябва само 1 килим под холната маса и държачи (така ли се казват? 🤔) за пердетата.
Вие как мислите? 🤔
Утре сме на Икеа, да си набележа още нещо, ако трябва. 😜
Скрит текст:
Бих добавила картина или пано над дивана.

# 592
Didis, страхотно е, много хубав, изчистен и елегантен интериор, много ми харесва Simple Smile! Дивана е супер цвят, поздравления! Може ли снимки на секцията?

# 593
  • Mediterraneo
Аз бих сложила и еднакви абажури на лампите над кухненската част и холната. Но явно е търсен ефект различните.

# 594
Ха, ха, Тарти - не е търсен ефект, а липса на компромис. 😜
Аз избрах кухненския, мм-холния.  За килима - може ли примерна снимка? 😊
Додо - да, картината я забравих. 👍
Секцията :
Скрит текст:

# 595
# 596
Ехас, последният е трепач Heart Eyes и аз мн харесвам кафяво и синьо, кафяво и цикламено/розово.
Дидис, много страхотно ви се е получило!
Какъв е диванът?

# 597
Едното е ниша, която се намира зад вратата в детската. Ширина 36 см.

Може ли и дълбочина?

# 598
Много хубаво. Подкрепям Тарти за еднаквите осветителни тела.

# 599
Тарти, благодаря за предложенията. Втория е такъв, какъвто съм намислила и аз. Само мислех да е сиво-бял.
Шантал - дивана е този
Скрит текст:
Не беше това първоначалната идея, но се оказа, че нямахме голям избор с пространството, с което разполагаме.
Даже се бях насочила към сивия, но се радвам, че ме разубедиха в магазина.
П. П. Мариат - освен да кажа на ММ, че не ви харесва неговия полилей? 🤔 😜 😂
П. П. 2. Сега се сетих и нещо друго - до секцията е вратата за терасата.
Над нея няма оставена ниша за скрит корниз и няма перде там.
Дали да сложим щора например, или да го оставим така? 🤔
Ще видя дали имам снимка да покажа.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:02 от DiDi§

Общи условия

Активация на акаунт