212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Белла, защо се чудиш на увеличението на бройките в България?
Мерки масово не се спазват. Ходи се на курорт, на спа хотели, по опашки дистанция често няма. Гледах преди дни километрична опашка на Банско, без дистанция, а на лифтовете-стълпотворение. Все едно друга планета.
Моя роднина организирала онзи ден рожден ден с 16 деца.
Разрешено е събиране на 15 души.
Хайде да не изреждам, че почвам да се ядосвам.
Точно така го чувствам и аз..все едно живея на друга планета като гледам снимки из фб на приятели в БГ...

# 481
Бибит супер че сте получили! Браво .Ами носете ги тези маски стриктно и така да се оттърваваме от вируси най-после.  Получилите до сега маски май не вършат добре работата и някъде вирус изпускат . Smiling Imp Това майтап.
За утре чакайте големи снегове ако сте на север. Даже трябва да се запазявате с храна май. Ще наблюдаваме. Освен ако не сме се удавили тук до тогава.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:51 от bella_ciao

# 482
  • Немция
Хаха, Белла, не ти липсва хумор.
За запасяване не искам и да чувам. Joy Тоалетната хартия е налице. Stuck Out Tongue Winking Eye
Големият ми син е приготвил куфарче с нужните вещи при внезапно спиране на тока. Joy Вчера четоха в една детска енциклопедия за тока как през 2005 в НРВ е имало огънати електропроводи, поради силен вятър и лед, нямало е дълго време ток в 250 000 домакинства и детето реши да се подсигурим. Grinning

На нас парното ни отказа тази вечер, утре по спешност ще се вика помощ.

# 483
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дъждовното време ме изнервя много, но две години подред беше такава суша, че е просто необходимост.

Аз нещо съм разжалвана във форума, отново съм новак 😁

П.п нашата 00хартия е на привършване, дано не са я изкупили!!!
Аз покрай караваната имам газов котлон, поне ще можем да ядем топла храна, но пък няма да можем да се къпем. 🤪
Обаче без нет, ще е мега тегаво!
Въобще обществото ни е 100% зависимо от тока.

# 484
  • Немция
На юг от Кьолн, Франкфурт май няма да вали сняг, но на места ще пердаши обилен дъжд.

От Интернет ще си почина с удоволствие, но ако няма ток за основните нужди, става катастрофа.
Газов котлон нямаме. Grinning

# 485
Ние с ме малко на юг от Кьолн, но явно ще вали. Прогнозата беше 100% сняг за утре, сега я промениха на 80% за утре, но 100% за тази нощ. Температурите ги дават много ниски и чувам един звук, който много прилича на буря.

# 486
  • Германия
На мен ми стана традиция да мина и да измрънкам тук. Нощес се прибрах на тръни от работа,  такава мъгла беше,  че видимостта беше няма и 100 метра. Днес ни затрупа сняг. От понеделник още по-строги мерки на работа заради мутиралата корона. Класната на Вальо пише само сърдити мейли, че оценките за срока зле и иска да прави виртуална родителска среща.

# 487
В нашето кьоше е топло още и вали гнусен ситен дъжд вече 2 седмици. Надежда за сняг сега нямам. Искам слънце!

# 488
При нас целия ден беше сухо, топло и приятно и една жълта мараня , цялото небе жълто - някакъв сахарски облак. Вечерта както си седях навън с лаптопа и закапа , като влезнах в къщи видях засъхналите капки на черния капак . наистина жълт пясък.

# 489
И при нас жълтееше днес. Беше мрачно, много мрачно + странна жълта светлина. И беше топло. Ходихме семейно да тичаме и дрехите ни се покриха със ситни жълти петънца.

Получихме днес заветната препоръка + срочните оценки. Сега ще избираме училище...

pepelyashka, какви по-строги мерки? Уффф...

# 490
Четох в пресата за сахарския пясък.

# 491
  • Немция
По новините по ARD гледах кадри от жълтото небе.

При нас дойде зимата. Вятър и сняг. Излязох за кратко да изхвърля боклука и бързо се шмугнах у нас. Температурата падна на минус 1.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:54 от Бибит

# 492
На мен ми е приятно. Припомних си варненските зими. Бледо подобие е това, но все пак. 😆

# 493
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
При нас само дъжд. Днес беше 7С, но с някакъв силен, студен вятър, много неприятно.
Малката се кефи и скача в локвите, но иска само гумени бутуши, незнам как не й е студено....
Аз замръзвам!

# 494
  • Немция
На мен ми е приятно. Припомних си варненските зими.
О, и аз тръпна да видя хубава зима.
Напомня ми на снежните виелици през детството ми (виелиците на  Североизточна България).

Ася, движи се детето и така се затопля. Пробвай и ти да цопаш и скачаш енергично из локвите, да видим дали ще усетиш студ. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт