212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 23 973
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • в сърцето на един мъж...
Ами не, не ми е вариант, защото са ми изключително близки и всичките си семейни празници празнуваме заедно. Сама няма как да ида.

# 721
Имаш. Нали е Фашинг. Обличате се като многогърба камила или като стоножка или нещо подобно и отивате славно ... на гости !

# 722
  • в сърцето на един мъж...
Хахаха, разсмя ме, само гърбиците, дето аз си ги нося ни стигат да ни хванат Simple Smile

# 723
Лошо ще е да ви хванат. В зоопарка е студено Simple Smile
Ще го измислиш . Спокойно.
Годината на овена започва. Само не разбрах овена или бика е правилното . Рогато е , ясно .  Дойде една приятелка родена 73 да отпразнуваме по повода и ... за нула време преди да звънне алармата за вечерния час бяхме приключили с бутилката сект и доста клюки. Утре може да ви ги разправям. Ако не ме помъкнат да обикалям за патици без пушка.

# 724
Годината на овена започва. Само не разбрах овена или бика е правилното . Рогато е , ясно.

Не е ли на волът годината? Grinning

# 725
Ами тя и приятелката ми не знаеше на какво рогато точно е годината  и предположи че е бик. Аз бях чула нещо за овен. Но супер. Нека е на вола . Отпразнувахме започването и .

# 726
  • Немция
Погледнах и аз. Grinning
Годината на бивола е. Jahr des Büffels.
Нито на овена, нито на вола.
Волът е скопен бик. Grinning

# 727
Супер. Нека е на бивола.

# 728
Погледнах и аз. Grinning
Годината на бивола е. Jahr des Büffels.
Нито на овена, нито на вола.
Волът е скопен бик. Grinning

Не че се бутам да се караме, ама Ox на английски не е ли вол? Joy Демек Ochse? Joy

# 729
  • Немция
Ochse e вол.
Вüffel e бивол.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 730

Да де, ама на английски си е годината на Ox (Ochse). И на български сега изрових, че е на волът годината.

https://nova.bg/news/view/2021/01/01/310076/2021-%D0%B5-%D0%B3%D … 0%B2%D0%BE%D0%BB/

# 731
# 732

Видях Simple Smile те немците кога ли са били в час, че сега? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 733
  • Немция
По-добре да е годината на бивола, отколкото на скопения вол. Joy

# 734

Общи условия

Активация на акаунт