КАУФЛАНД - тема 47

• 71 780
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Дидичка, при нас днес имаше безглутеново брашно колко искаш. Загледах му състава, нищо особено за цената от 5лв...оризово брашно, царевично брашно и царевично нишесте.

Вчера ходих за сабо основно...в 11 часа вече бяха останали 2 чифта. Днес за едър пазар.
На касата много се смях. Спомняте ли си оня електронна игра с вълка от Ну погоди дето събираше яйца в една кошница? Ей така беше на касите. За първи път ми се случва толкова да бързат да маркират стоките. На жената пред нас едни кори за баница почти стигнаха земята. А на съседната каса един мъж на средна възраст жонглираше с кисели млека, бира и накрая едно шоколадово яйце го хвана във въздуха. Joy Joy

# 61
  • Карлово
Малко видео да беше прибавила за по-добро онагледяване, но-о-о и така е смешно. Отивам да го нося в смешките.

# 62
Здравейте,
Този път дали има прах Персил? Все няма прах.

# 63
  • София
Има ли доволни от полската стълба в Кауф-нд за 58лв от миналата? 150кг с разни сертификати.
Ако някой я е виждал тия дни в Сф - да пише, явно няма наличност, но може някой да е върнал.

В метро гледам имат подобна (полска пак) на 35лв, но до 125кг - нямам идея дали е серт-рана.
Скрит текст:

Тези кутии с лесно миещ  се капак ли са? Търся подобни (пластмаса) свободни от BРA евент-но.
ПП: И те ли са с такива ресни, трудно миещи се?
Скрит текст:

Тази или подобна духалка за кола е била през декември - може ли да се намери (цената запазва ли се както е в лидл след изтичането на промото?) Вчера звънях на б.телефон, но се свързах само със секретар - могат ли да проверят наличност?
ПП2: Обадиха ми се - нямали са изобщо...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 11:40 от Starrydream

# 64
  • Русе
Здравейте,
Този път дали има прах Персил? Все няма прах.
При нас имаше миналата вечер. Не съм нърсила, просто случайно щях да ритна една торба долу на земята, та оттам видях, че е Персил за цветно. Не знам обаче дали.има за бяло, или както винаги само за цветно. Аз заложих на сигурното и в неделя си взех от Метро. Вярно, голяма торба за 108 пранета, но аз всяка седмица имам 2 бели перални и праха си върви. А и не мога да се надявам като пуснат на промоция ще има ли за бяло пране или не. А все по-рядко вече се намира прах по магазините.

Снощи си купих грейпфрути. Страхотни са.

# 65
  • Варна, България
Може ли някой, който има Влагоабсорбатор Homa - имаше промоция преди 2-3 седмици, да сподели мнение, че сме в процес на търсене. Има сега промоция на същата марка и се чудим вкъщи.
Скрит текст:

# 66
  • оттам, откъдето започва България
Като ползваща от няколко години влагоуловител препоръчвам тази марка и модел:

# 67
Нашият е EVA pro и е на по-изгодна цена, а и сме доволни вече 3 години го имаме работи зимата постоянно.

# 68
  • София
Starrydream, кутиите и капаците им ги мия в миялната, но принципно не съм забелязала нещо особено или някакъв проблем.
Заинтригува ме с духалката за кола, явно съм я пропуснала. Ще се радвам, ако някой се включи и отговори на въпроса.
Довечера ще погледна за стълба. Помня, че много хора ги разнасяха, когато ги пуснаха.

# 69
Стълбата я имаме от  5 години,върши работа.

# 70
  • Русе
Най-накрая тази сутрин да заредят заветното царевично брашно. И то само един стек - 10 пакета. Голям дефицит. Друг път кога го погледна все е с изтичащ срок на годност, а сега няма наличност.

Мандарините що са като портокали, че дори и по-едри? Оня ден бяха малки. Взех 1 кг за проба да видя дали са хубави? Малките бяха много сладки.

# 71
Здравейте,
Някой има ли ги?
Бива ли ги като за тея пари и залепват ли?
Благодаря предварително!

# 72
  • СОФИЯ
Купих за вилата от предходно пускане. Стават, не залепват, но и не сам ползвала интензивно.

# 73
Този клин има ли го в постоянния асортимент? И захабява ли се бързо?

# 74
  • оттам, откъдето започва България
Нашият е EVA pro и е на по-изгодна цена, а и сме доволни вече 3 години го имаме работи зимата постоянно.

Цената може да е по-изгодна, но трябва да се гледа и каква работа върши и колко е енергоикономичен и безшумен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт