КАУФЛАНД - тема 47

• 72 445
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
И дезинфектанти и маски като че ли имаше на промо... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Антибактериалните кърпи са на добра цена. Под 2 лв.
Често купувам за колата, за градината на хлапето, за работа. Ще има презапасяване.

# 107
Че то липса на ТХ в България не помня да е имало от началото на короната Simple Smile

# 108
И дезинфектанти и маски като че ли имаше на промо... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, много изгодно.
Ще се подсигуря.

# 109
Аз ще взема мокри кърпи- ако не са поставени някъде където да се налага да обикалям, за да ги открия...

# 110
И маски и дезинфектанти на кило.
Извинявай, писала съм преди да те прочета .

Тая вечер много опоскано навсякъде.

# 111
  • shumen
Маските са по 20 броя обаче,а не 50.

# 112
  • София
Здравейте, имам следния проблем - от промоция в Кауфланд през ноември си взех бретер. Още след първото използване на дъното на големия съд и около 5 см по стените му, се получи някакво замъгляване - няма го блясъкът на материала, все едно няма емайл. Опитах да го почистя всякак, без абразивни материали разбира се, но си стои така. Докато е мокро, не личи, но като изсъхне - пак си е същото. Дали е проблем само на моята тенджера или? Чудя се имам ли право да я върна, след като вече е използвана, и ако проблемът е с всички от този тип, то няма смисъл да се занимавам. Това нещо по никакъв начин не ми пречи на готвенето, ама много ме дразни, като не е лъскаво както останалата част от съда. Аз много си пазя всичко и това ми боде очите.

# 113
  • София
Starrydream, кутиите и капаците им ги мия в миялната, но принципно не съм забелязала нещо особено или някакъв проблем.
Заинтригува ме с духалката за кола, явно съм я пропуснала. Ще се радвам, ако някой се включи и отговори на въпроса.
Довечера ще погледна за стълба. Помня, че много хора ги разнасяха, когато ги пуснаха.
Днес бях за купите, хареса ми капакът, но са останали само малките...
В Банишора, ОК 1, Цар Борис III - дали има /1.2L и 0,48/? Пише че нямат ВРА...
Скрит текст:
ПП: Тези от 0800 ми казаха за два артикула че ги нямат... пълни лаъжа, даже и масажора медисана за врат - ми каза, че е върнат към ц. склад... Днес в Бъкстон гледам няколко наредени /60лв/..  Чудя се за майка ми дали да взема (за РД ми се ще нещо да й вземем)?

# 114
  • София
Защо предлагат шлемове, като ще ги забраняват вече....?

# 115
Като са произведени да ги хвърлят ли?Може да се ползват и при работа.

# 116
Защо предлагат шлемове, като ще ги забраняват вече....?
За да спечелят някой лев оборот преди това Stuck Out Tongue Winking Eye Освен това, не си представям как просто ще ги изхвърлят...

# 117
Маските са задължителни от утре, но това не означава,  че шлемовете са забранени.

# 118
  • София
Виждала съм разни кукумицини опаковани с маска, шлем и ръкавици. Та пак може да си ги ползва народа.

# 119
Много поскъпнали стълбите?
Моята, от по-високите, беше за 27 лв. преди 4-5 години.

Общи условия

Активация на акаунт