КАУФЛАНД - тема 47

• 72 445
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
И пак не е ясно кое ще гарантира, че като влизаш в мол /или където и да е/ с еднократна маска, то тя е сложена за първи и единствен път? Thinking
Харесах някои хранителни на първо четене и мокри кърпи.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:07 от dolce miele

# 136
  • София
Т. е. и шаловете вече не стават вместо маски? Аз си ходя с маска де (текстилна- надявам се, че не са забранени и те вече?!), но познавам хора които ходят с шалове...
Само и единствено маски!!!

# 137
Кои мокри кърпи харесвате? Аз сега заредих Бебелан

# 138
  • Варна
Нали някой от НОЩ каза, че който носи шал, все пак не го сменя/пере всеки ден както маската, затова забраняват носенето на шал вместо маска.

# 139
  • София
Текстилните засега не са забранени. В Европа се чу, че ще ги спират. Ни били достатъчно ефективни. Та очаквайте скоро и при нас да го въведат.
Къде го пише?
Аз чакам да отворят моловете за парфюми, но това е отделна тема!

# 140
Wickies купувам напоследък от Кауфланд, а сега ще взема (ако има) и от антибактериалните Агива.

# 141
  • София
Обожавам Trendy

# 142
Долче, Wickies онези зелените ли са? Отдавна ги няма при нас.( напоследък взимам от Ф.ето тези, може и на др.места да ги има-харесват ми)производство на Лавена/Шумен
Скрит текст:

# 143
Да, точно те са. При нас ги търсих много време докато разбера къде са (те си били там, но явно за мен са били незабележими Joy ). Ако тук някой не беше показал снимка... Grinning Може би временно ги няма при вас?

# 144
  • оттам, откъдето започва България
denyil, показаните от теб мокри кърпи съм ги ползвала и съм доволна (като цена-качество), но не мисля, че са производство на "Лавена" - Шумен.

Trendy обаче със сигурност не са моите мокри кърпи (макар и по-евтини).

Харесват ми тези:    (1,79 лв. са в ДМ), харесвам Бочко, харесвам Бебелан, тези също ми харесват .
Уточнявам, че харесаните от мен мокри кърпи са на база: цена-качество. Естествено е, че има и по-хубави на по-висока цена. Simple Smile

# 145
Е как може да се сравнява шал и маска?
Отдавна трябваше да забранят шалове.
Шлем вместо маска също.

# 146
  • до най-прекрасния мъж
Текстилните засега не са забранени. В Европа се чу, че ще ги спират. Ни били достатъчно ефективни. Та очаквайте скоро и при нас да го въведат.
Къде го пише?
Аз чакам да отворят моловете за парфюми, но това е отделна тема!
Имаше репортаж по новините преди няколко дни. Но ставаше въпрос за някои европейски страни, не за БГ.

# 147
Глас и от мен за кърпичките, показани от denyil.
В Кауфланд не съм ги виждала, аз ги вземам от Елитис. Има ги и в ДМ.
Харесват ми много, а и са без феноксиетанол.

# 148
Харесвам Бочко с капаче,
БЕБО,
на пампрс зелените на цена около 2 лв.
 Харесвам и на софармаси техните, ако са намалени.
Бебелан само зелените ми допадат.

# 149
Долче, пак ще потърся зелените кърпички щом са се появили( от април липсват при нас, дори служителите не ги помнеха...), бяха по 1.19-1.39, още ли са толкова?
Дидка, не споря( знам че си от района),  така пише на опаковката, снимката е лоша, извинявам се.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 22:16 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт