КАУФЛАНД - тема 47

• 71 547
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Напоследък не купувам от Кауфланд, а от магазинче за млечни продукти. Вземам козе на Сигмен.

# 391
Супер далеч ми е Метро и не си струва да ходя до там.

# 392
Някой вземал ли е натрошеното сирене на Родопско чудо? Дали става за баница?
Взимах , но беше отдавна. Изхвърлих го, не вярвам да се е подобрило качеството. Млечни продукти купувам от фирмен магазин само.

# 393
На етикета ли беше посочено, че има нишесте или по друг начин се разбира? Май не съм виждала такъв етикет.

# 394
Аз пък отдавна чакам филтри на промоция Б5 за кана Прованс и няма. Дано скоро пуснат.

Малко е извън темата, но ако сте на зор за филтри, по някой път на официалния сайт на Аквафор има промоции на филтри/кани. Има безплатна доставка до офис на Спиди/Еконт Simple Smile

# 395
Аз пък отдавна чакам филтри на промоция Б5 за кана Прованс и няма. Дано скоро пуснат.

Малко е извън темата, но ако сте на зор за филтри, по някой път на официалния сайт на Аквафор има промоции на филтри/кани. Има безплатна доставка до офис на Спиди/Еконт Simple Smile
Поръчвам и от там, скоро поръчах за майка ми и за баба ми, но за тая кана Прованс скоро не са били на добра цена.

# 396
На етикета ли беше посочено, че има нишесте или по друг начин се разбира? Май не съм виждала такъв етикет.
На етикета трябва да е било, но това беше преди няколко години. Може и да са променили нещо от тогава.

# 397
Родопското чудо малко след отварянето започна да ми горчи. Не повторихме. За баница просто се троши, каквото има за ядене в момента. Най-често "Елена" в синята кутия и е много хубаво, поне по моя вкус.

# 398
  • София
Аз от натрошеното сирене Родопско чудо съм разочарована, не съм взимала до сега тяхно сирене и от тук някой го беше похвалил и взех. Много ми беше гадно, сигурно месец го побутвахме из хладилника докато му намеря приложение за готвене. Направо за ядене не става според мен, но аз съм много критична относно сиренето и ям само 2-3 марки бяло саламурено.

# 399
В неделя взехме прахосмукачка, но имаше доста хора и забравихме да отидем да ни попълнят гаранционната карта. Мога ли да отида утре и да поискам да я попълнят?

# 400
Какво да подпълнят на гар. карта? Тя нали се дава на касата и се пази заедно с касовата бележка?

# 401
Да, не попълват от доста време.

# 402
Аз купих лампа за нагревки преди време- на Информация не ми дадоха гаранция, казаха само с касова бележка (гаранцията си била вътре и не давали друго)... Thinking

# 403
Аз също купих, а седмици след това върнах дефектен уред само с касова бележка, изобщо не ми дадоха или поискаха друго. Попитах на каса при покупката: вече не давали такива листчета, казаха да пазя само касовата бележка.

# 404
  • Варна
Наскоро върнах миксер, беше с допълнителна 3-та година гаранция, затова показах гаранционната карта, иначе момичето основно гледаше касовата бележка. И на мен са ми казвали, че вече няма нужда да се минава през Информация, за гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт